|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
| Prikaz rezultata glasanja: Kada bi se raspisao referendum o zajednickoj drzavi Srbije i Republike Srpske, sta bi | |||
| DA |
|
46 | 60.53% |
| NE |
|
30 | 39.47% |
| Učesnika ankete do sada: 76. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Moguci referendum za spajanje Srbije i Republike Srpske |
|
Odgovor: Moguci referendum za spajanje Srbije i Republike Srpske |
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
|
Odgovor: Moguci referendum za spajanje Srbije i Republike Srpske -
22.05.2007, 09:30
to bi bilo kao da se ja pomirim sa bivsom zenom i sada da joj pripojim sto sam ponovo steko .dokle bi mi funkcionisali ?
pa verovatno dok bi sve bilo namireno placeni racuni , dugovi vraceni , med i mleko . a razvod se zna ne zadugo , jer ko ce da se odrekne vodece pozicije vredi razmisliti , o tome se trebalo ranije razmisljati . oruzje nikada nije bilo niti ce biti resenje . ja bih voleo da se svi ujedinimo SFRJ , sta joj je falilo . sto se vise delimo manje imamo ( kao jedinke ) dok pojedinci u toj situaciji se bogate ![]() |
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Pol: Žensko
|
22.05.2007, 10:21
Mislim da od tog spajanja ništa ne bi bilo...samo neke političke malverzacije...
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
22.05.2007, 12:33
E nemam pojma... Kada bi mi neko stavio na papir šta bih ja konkretno dobio ili izgubio tim potezom, onda bih znao šta da zaokružim. Ovako, ako bih se vodio samo patriotizmom, odgovor je DA, ali ako razmišljam realno, odgovor je NE.
Zašto NE? Pa ima par razloga. Prvo, RS je otprilike u istim govnima kao i Srbija. Ako ne i u gorim. Udružiti se sa slabijim... Hmmm... Ne zvuči mi kao super kul ideja. Drugo, koji bi status RS tada imala? Pokrajina? Republika? Koji bi status imala Srbija? Da li bi se tada promenio status Vojvodine, pa bi pored Srbije morala da hrani i RS? Ili bi Srbija počela da eksploatiše RS pošto je Telekom Srbije već počeo da ulaže u RS, dok se u Srbiji ljudi ubijaju zbog ADSL priključka. Ma gomila pitanja na ovu temu, a malo odgovora... Ako se ikada pokrene ovo pitanje i bude malo više informacija, onda ću i znati šta da zaokružim. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
|
22.05.2007, 16:03
Без подршке великих владара света ово није могуће извести, међутим кад би то постало актуелно сигуран сам да би Срби с'обе стране Дирне били ЗА! РС већ има скоро све одлике једне државе, председника, премијера и Владу, парламент, своје школство, здравство, полицију... Колико ја знам РС се у последње врене потпуно пробудила, велики новац је ушао у земљу, велики пројктеи су покренути, пре неки дан сам читао о инвестицији од милијарду и по еура у РС за нову термоелектрану, неки аутопутеви, од Телекома Србије су добили велики новац, све у свему бољи су од друге половине БиХ... Видећемо шта ће се дешавати око КиМ, одлуке око њега ће утицати и на РС, али и на мног друге регије... |
|
|
|