|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li smo spremni za EU? |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 19:31
Pol: Muško
Godine: 36
|
Odgovor: Da li smo spremni za EU? -
16.05.2008, 19:42
Na teritoriji Srbije pocinje nicanje "Balkanske Belorusije"
![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
|
16.05.2008, 19:57
...e samo si ti falio da nam objasnish...ajde da cujem epohalno otkrice...
![]()
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 19:31
Godine: 36
|
16.05.2008, 20:30
evo ti 4.tacka iz programa jos ne formirane nacionalne vlade
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
|
16.05.2008, 21:29
Citat:
...iskidao sam se od smeha...![]() ...vidi...da ti kazem nesto...lako je tudjim kurcem po trnju mlatiti...ili...ako ti je ovako lakse...citiracu Serbedziju...picka...to je polni organ...a pizda...to je karakterna osobina... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.05.2008.
Poslednji login: 14.06.2008 22:00
Pol: Žensko
|
Zasto svi u Srbiji mislite da u EU je tako dobro?
Ja sam slovakinja i zivim u Slovackoj...nije to tako dobro sto smo u EU...to je dobro samo za politiku...ali sta govori narod? Sada cemo meniti korune na euro...sta ce biti? Samo siromasnost...stvarno. Svi u politiki kazu sto imamo dobru ekenomiku, dobro. Ali dali smo spremni za to? Niko se ne pita. A sve je sada drago...EU si radi sa nama sta zeli. Dobro, malo nam pomogli jer smo imali problema ako se savrsio komunizam kod nas. Je super sto se sva zemlja druzia. Ali ja mislim da je jos skoro za nas sto idemo na euro...ali kazu da ce to biti bolje...nisam tako sigurna jer vidim sta se ovde desi...sta kazu ljudi. |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
|
22.05.2008, 17:41
Citat:
отварање према европи траје већ дуги низ година, наш једини проблем је та централизација, лоше организована држава. како је могуће да је просек плата у истој држави тако нескладан? и онда се чудимо разним сепаратисањима... који је просек плата у бабушници, белој паланци или у куршумлији рецимо, у било којој општини на југу србије? с друге стране имамо "богати" београд и неке делове војводине. то неће решити само улазак у еу, треба да се промени читава хијерархија власти, треба мењати свест, имати осећаја за многе ствари које се не тичу само новца и материјалних добара. велика већина данашње политичке елите има ту неку искривљену свест о вредностима, о моралу, о многочему... уф, колико тога треба да се промени... с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 03:27
Pol: Žensko
|
22.05.2008, 17:42
Citat:
I kolega Slovenac,sa jednim postom,kao i ti,je isto zabrinut za Srbiju i eventualnu preuranjenost za mogućnost da napokon krenemo napred,a ne rakovski 2-1.Hvala na brizi i ostalim dobronamernim ljudima poput tebe i ako nije previše gostoljubivo od mene,svratite i posle svega,da podelimo iskustva. Sigurno i ti želiš svet bez granica i slobodan korak,ne samo um.
|
|
|
|
|