VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li smo spremni za EU?
staro
  (#171 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Pol: Muško
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 01.05.2008, 21:32

Nasa metamorfoza u drzavu spremnu za EU me neodoljivo podseca na `popravljanje` onog crnca u Shoshenki....

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#172 (permalink))
vrsac14
Novi član
vrsac14 je na početku

Član od: 21.05.2007.
Poslednji login: 12.05.2008 10:35
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 01.05.2008, 22:08

Svi su pobegli od Rusa samo još mi imamo nostalgiju za tom zemljom.
A možda smo zakasnili sa puberitetom?
Treba nam još koju deceniju da sazrimo.Ako bi se ja pitao DA Gore nam ne
može biti.Istina da moramo se uozbiljiti.Stara Komunističke navike i razmišljanja ostaviti,
samo rad disciplina donosi nam prosperitet.

staro
  (#173 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 01.07.2008 20:12
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 02.05.2008, 14:59

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
kao prvo...:hvala Mishu na ispravci,uz duzno izvinjenje..nista namerno,zaista.omaklo se u zaru opisa...
kao drugo..maleni...osetis li ti tu malo sarkazma?tu u mom opisu?!
pa ja sam prosao pola zemaljske kugle,ali nisam video nikog da je tako sposoban kao mi
nebrini,znam kako se u svetu posluje i opstaje
ako je u celom svetu,lopta van terena -aut-,sasvim je normalno da to mora biti i kod nas
moj text se odnosi na nas inat,ali onaj negativan
samo da udjemo,znam da cemo proci bolje, nego mnoge drzave do sad!!!
Ma naravno, kontam...
Ali da smo mi nesto vise ili manje sposobni od drugih...sumnjam...
Ustvari, pitanje izgradjenosti i komunikacije gde smo generalno dosta losi...
Niko se nije rodio izgradjen, to se stvara radom i iskustvom...
Inat luduje u drustvu koje ne postuje zakon, ako te opali po dzepu, odmah nestaje...
Naravno, samo da udjemo ali kad budemo videli dokle su stigli Rumuni, Bugari a da ne pricam o "zapadnim" Slavenima videcemo koliko smo vremena izgubili na glupe price o inatu i sl.

Back in red!

staro
  (#174 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo će uskoro postati poznat člankozo će uskoro postati poznat člankozo će uskoro postati poznat član

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 19:31
Godine: 36
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 16.05.2008, 19:42

Na teritoriji Srbije pocinje nicanje "Balkanske Belorusije"

A malis vituperari laus est!

staro
  (#175 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 16.05.2008, 19:57

Citat:
kozo kaže: Pogledaj poruku
Na teritoriji Srbije pocinje nicanje "Balkanske Belorusije"
...e samo si ti falio da nam objasnish...ajde da cujem epohalno otkrice...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#176 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo će uskoro postati poznat člankozo će uskoro postati poznat člankozo će uskoro postati poznat član

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 19:31
Godine: 36
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 16.05.2008, 20:30

evo ti 4.tacka iz programa jos ne formirane nacionalne vlade
Citat:
4. Nastavak evropskih integracija sa Kosovom i Metohijom u sastavu Srbije. Nacionalna vlada nikada ne može pristati da prepolovljena Srbija bez KiM ulazi u evropske integracije ili bilo koji drugi vid međunarodnih integracija.....
izvini za Belorusiju mozda sam pogresio....stupicete u CCCP

A malis vituperari laus est!

staro
  (#177 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Godine: 38
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 16.05.2008, 21:29

Citat:
kozo kaže: Pogledaj poruku
evo ti 4.tacka iz programa jos ne formirane nacionalne vlade
izvini za Belorusiju mozda sam pogresio....stupicete u CCCP
......iskidao sam se od smeha...
...vidi...da ti kazem nesto...lako je tudjim kurcem po trnju mlatiti...ili...ako ti je ovako lakse...citiracu Serbedziju...picka...to je polni organ...a pizda...to je karakterna osobina...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#178 (permalink))
Lucia
Novi član
Lucia je na dobrom putu

Član od: 21.05.2008.
Poslednji login: 14.06.2008 22:00
Pol: Žensko
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 22.05.2008, 17:23

Zasto svi u Srbiji mislite da u EU je tako dobro?
Ja sam slovakinja i zivim u Slovackoj...nije to tako dobro sto smo u EU...to je dobro samo za politiku...ali sta govori narod?
Sada cemo meniti korune na euro...sta ce biti? Samo siromasnost...stvarno.
Svi u politiki kazu sto imamo dobru ekenomiku, dobro. Ali dali smo spremni za to? Niko se ne pita.
A sve je sada drago...EU si radi sa nama sta zeli. Dobro, malo nam pomogli jer smo imali problema ako se savrsio komunizam kod nas.
Je super sto se sva zemlja druzia.
Ali ja mislim da je jos skoro za nas sto idemo na euro...ali kazu da ce to biti bolje...nisam tako sigurna jer vidim sta se ovde desi...sta kazu ljudi.

staro
  (#179 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 22.05.2008, 17:41

Citat:
Lucia kaže: Pogledaj poruku
Zasto svi u Srbiji mislite da u EU je tako dobro?
Ja sam slovakinja i zivim u Slovackoj...nije to tako dobro sto smo u EU...to je dobro samo za politiku...ali sta govori narod?
Sada cemo meniti korune na euro...sta ce biti? Samo siromasnost...stvarno.
Svi u politiki kazu sto imamo dobru ekenomiku, dobro. Ali dali smo spremni za to? Niko se ne pita.
A sve je sada drago...EU si radi sa nama sta zeli. Dobro, malo nam pomogli jer smo imali problema ako se savrsio komunizam kod nas.
Je super sto se sva zemlja druzia.
Ali ja mislim da je jos skoro za nas sto idemo na euro...ali kazu da ce to biti bolje...nisam tako sigurna jer vidim sta se ovde desi...sta kazu ljudi.
океј, разумем. тако то иде. верујем да су сви присутни овде на војводина кафеу валда свесни да огроман део становника србије не би тиме добио ништа конкретно. незапосленост и низак животни стандард, несигурна политичка ситуација, то је оно што је очигледно.
отварање према европи траје већ дуги низ година, наш једини проблем је та централизација, лоше организована држава. како је могуће да је просек плата у истој држави тако нескладан? и онда се чудимо разним сепаратисањима...
који је просек плата у бабушници, белој паланци или у куршумлији рецимо, у било којој општини на југу србије?
с друге стране имамо "богати" београд и неке делове војводине.
то неће решити само улазак у еу, треба да се промени читава хијерархија власти, треба мењати свест, имати осећаја за многе ствари које се не тичу само новца и материјалних добара. велика већина данашње политичке елите има ту неку искривљену свест о вредностима, о моралу, о многочему...
уф, колико тога треба да се промени...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#180 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 03:27
Pol: Žensko
Odgovor: Da li smo spremni za EU? - 22.05.2008, 17:42

Citat:
Lucia kaže: Pogledaj poruku
...
I za nas je (u)skoro i većina se raduje sudeći po punoletnima koji su se izjasnili.
I kolega Slovenac,sa jednim postom,kao i ti,je isto zabrinut za Srbiju i eventualnu preuranjenost za mogućnost da napokon krenemo napred,a ne rakovski 2-1.
Hvala na brizi i ostalim dobronamernim ljudima poput tebe i ako nije previše gostoljubivo od mene,svratite i posle svega,da podelimo iskustva.
Sigurno i ti želiš svet bez granica i slobodan korak,ne samo um.