|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li smo spremni za EU? |
|
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Pol: Žensko
|
Odgovor: Da li smo spremni za EU? -
01.05.2008, 20:52
Potpisali SSP... Lepo... Još jedna šargarepica na kraju štapa... Zar je teško pogoditi ko je magare koje zaslepljeno trčakara za njom?..
njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
|
01.05.2008, 21:01
Citat:
kao drugo..maleni...osetis li ti tu malo sarkazma?tu u mom opisu?! pa ja sam prosao pola zemaljske kugle,ali nisam video nikog da je tako sposoban kao mi nebrini,znam kako se u svetu posluje i opstaje ako je u celom svetu,lopta van terena -aut-,sasvim je normalno da to mora biti i kod nas moj text se odnosi na nas inat,ali onaj negativan samo da udjemo,znam da cemo proci bolje, nego mnoge drzave do sad!!! |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 24.09.2008 15:35
Pol: Muško
Godine: 37
|
01.05.2008, 21:29
Ma mi smo ti spremni na sve i za svja ... samo se pitam koliko je ta EU spremna za nas.
Da EU je lepa, pogotovo ako je neko imao pirlike da to skorije i vidi da vidi koliko smo mi u stvari daleko od te iste EU. (da se NE lažemo pusta mašta radi svašta). |
|
|
|