|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li smo spremni za EU? |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Da li smo spremni za EU? -
08.03.2008, 23:59
Zarad nas sa slabim stomakom, koji povremeno svratimo na ovu temu u nadi da cemo nesto konstruktivno procitati, predjite na upraznjavanje pp
![]() Podforum je politika a ne psihologija niti naucna fantastika ![]() Stvarno bih volio da mi neko objasni kako su to Grci, Bugari ili Rumuni izgubili nesto od svog nacinalnog identiteta ulaskom u EU Mislim da je sa ta prica oko gubljenja kulture, vjere, tradicije i neznam cega sve ne samo ispiranje mozgova. Jedino sto bi Srbija trebala da razmatra, ne samo Srbija vec i druge zemlje koje teze EU, i sto bi trebalo da joj bude vodilja u odluci za ili protiv ulaska je ekonomski uticaj na srpsku privredu. Sama EU je stvorena radi jacanja ekonomskih veza izmedju zemalja clanica. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
|
09.03.2008, 00:56
Citat:
Шта год да се десило у Сребреници, српски народ није овластио никога да то уради. За то што се десило одговорни су извршиоци и налогодавци. Преносити кривицу на цео народ је бесмислица. Којом се наравно служи антисрпска пропаганда, а ЛДП понавља. Citat:
Или је то небитна ситница?...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
|
09.03.2008, 01:05
Citat:
No prethodni post napisah jer mi je vise muka palamudenja o nacinalnom bitisanju. Covjek se upljuva objasnjavajuci kako smo mi potomci cuvene Dardanije i da nam EU zeli to oduzeti i unazaditi nas. (jel ono negdje imamo temu "alo mozak" ) |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
09.03.2008, 01:05
Citat:
I isto tako drzava Srbija snosi moralnu odgovornost sto nije uticala da se to ne dogodi. A samim tim sto Narodna skupstina nije htela da iznese rezoluciju po tom pitanju teret vise pritiska. Ja samo kazem da me je sramota, iako sam bio nemocan po tom pitanju, sto su oni to radili u ime naroda ciji sam pripadnik. ![]() |
|
|
|
|
Da li smo spremni za EU? |
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
|
Da li smo spremni za EU? -
09.03.2008, 01:11
Citat:
Као кад те неко осакати и опљачка, а онда те убеђује да не предузимаш ништа, јер ти није у интересу. А ти верујеш... Citat:
Србија не сноси никакву одговорност. Хашки суд, дакле најнеповољнији по Србе, је пресудио да је геноцидна намера настала тек 2-3 дана после почетка акције заузимања Сребренице. Ајд да је то било унапред планирано па да је Србија имала моћи да спречи... То што је тебе срамота је твоја ствар, немаш право да ту кривицу пребацујеш мени само зато што сам Србин, или било ком другом припаднику српског народа који нема никакве везе са тим злочинима. Или да тврдиш да је неко у наше име починио те злочине. У моје име нико не може да региструје ауто ако га не овластим или му не дозволим, а камо ли да убија људе а да ме ништа није питао. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
09.03.2008, 01:20
Dobro, moze i ovako: Mladic kao general jedne vojske, jednog naroda, je bio ubedjen da to radi u ime istog. Ako je vojska zvanicne institucija jednog naroda onda ti tu ne mozes a da nebudes dodirnut.
![]() |
|
|
|