|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li smo spremni za EU? |
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
|
Odgovor: Da li smo spremni za EU? -
06.03.2008, 19:56
I dalje ostajem pri dokazanoj tvrdnji da ekonomski nismo spremni za EU, a što su primljeni Bugari i Rumuni, pa zato što su ih primili.(hahaa). Kad se intelektualnog nivoa tiče nisam mislio da političari imaju taj nivo, već intelektualci.
I na kraju za Malenog i Love huntera: Zadnjih mesec dana nisam imao prilike da se ovako nasmejem, kao danas vašem argumentovanom pisanju, ostajete zloćkasta i malo nerazumna deca, ima vremena za vas ne brinite, tu sam ja da vas edukujem. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
06.03.2008, 20:06
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Monsieur Da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 00:35
Godine: 41
|
06.03.2008, 21:35
Citat:
I evo ih sada kao jedne od dinamicnijih zemalja unije. Sacuvale su svoj identitet i (pro)nasle neku ravnotezu u ovoj (divljoj) globalizaciji. Evropa do Azije... |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 29.04.2008 00:42
|
06.03.2008, 21:39
Citat:
Biblija, Stari zavjet, Prva knjiga Mojsijeva, glava 10A ,,… 7. A sinovi Husovi: Sava i Evila i Savata i REGMA i Savataka. A sinovi REGMINI: Sava i DADAN (Dardan) 8. Hus rodi i NEVRODA; a on prvi bi silan na zemlji. 9. … 10. A početak carstvu njegovu bješe Vavilon i Oreh i Arhad i Halani i zemlja Senaru. 11. Iz te zemlje izađe Asur i sazida Niniveju i Rovot grad i Halah. 12. I Dasem…,, Car Nerod, stric Dardana, u svoje pohode krenuo je iz današnjeg NIŠA. Darodan (Dardan) osnovao je državu Dardaniju sa sjedištem u području današnjeg NIŠA, mjesto koje je koroz cijelu istoriju Srbskih država bilo u sastavu istih, pa i u satavu Srbske Carevine obnovljene u tećem vijeku p.n.e. Citat:
ni slučajno da se kaže da je bila na području današnje Srbije, pošto je Balkan širok pojam, lako može da se smjesti u Zagorje. Citat:
,,45 vekova,,, udri po istoriji i traži: kada je car Nerod krenuo u osvajanje, iz kojeg mjesta u Srbiji potiču Karanovići, preci Aleksandra Karanovića, i kako su se zadesili u Poloniji(Makedoniji). Prouči i ovo: kako to da je Aleksandar Karanović, Grk, obrati pažnju Grk, prvo zauzeo Grčku, to neko hoće da kaže da je bio glup, ili mu niko nije rekao, da državu kojom vlada ne treba da zauzima. Citat:
Citat:
Lijepo od tebe, sad nam to pojasni, kao: mjesto ili prostor na koje se odnosi to porijeklo i narod na tom prostoru iz koga proističe to porijeklo. O ovome ima dosta strane literature, naročito novije generacije, posluži se prvim dijelom posta, tu ti leži odgovor. Pa ako pokažeš dodatni interes za istoriju, baci se na proučavanje Sanskrita, smatra se najstarijim jezikom na planeti, čisto iz reda uporedi ga sa Srbskim jezikom, onako iz zabave, možda iz toga da nešto i zaključiš. Citat:
Došli su iz Indije, u vrijeme seoba plemena Nojevih sinova, jedno od tih plemena naselilo je Južnu Srbiju, to potvrđuje i tekst u Bibliji: Rodovnik bitnih imena: Noje, Ham, Hus, Regma i Nevrod, Dardan. Četvrto koljeno od Noja, Dardan, osnovao je državu Dardaniju sa sjedištem u današnjem Nišu. Ilijada kaže: ,,Darodan se prvi rodi, od zbirača dažda DIVA(Zevsa), Dardaniju On je sazdo…,, Potrudi se da nađeš kako izgleda plašt(ogrtač) Zevsa(Diva). Slučajnost Srbski grb, prošetaj do Vinčanskog pisma, pogledaj ima li nešto zanimljivo u njemu naročito znak 26, već mu je starost procijenjena na najmanje 5000 godina a neki tvrde da ima i i 8000 godina, i smatra se najstarijim pismom na planeti, a ako ne znaš gdje je Vinča da ti postavim kartu i zaokružim. |
||||||
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.02.2008.
Poslednji login: juče 22:39
Pol: Žensko
|
06.03.2008, 21:46
"...Putuj Evropo i poshalji malo peciva.
Nama je dobro, sreca jedna neizreciva..." ![]() Govorim tiho i nosim psa sa sobom
|
|
|
|
|
|
Banovan
|
06.03.2008, 22:13
,,triViALna,,
Pošto ima primjedbi da puno popujem komentarima tipa copy/paste, odgovore na moje tvrdnje potraži u sljedećem: a) Stanovnici današnje Istre (dio Hrvatske), inače izvornog Srbskog porijekla, kada su prisilno ili dobrovoljno pokatoličeni, zatim kada su prisilno prevedeni u Hrvate. b) Kada i gdje su ti isti bivši Srbi, ubijali Srbe koji nisu prešli na katoličanstvo odnosno Hrvatstvo, zajedno sa onima kojima su se priklonili, ili prisilno prevedeni. Evo ponovo sam provjerio, sigurno ima na internetu. Očekujem da ćeš sve to lijepo da postaviš ovdje na forumu, da se i ja malo obrazujem. |
|
|
|
|
|
Banovan
|
06.03.2008, 23:16
Citat:
No ako želiš da se malo opismeniš traži sledeće: ,,crkveni sabori u SOLINU,, i ,,ECCLESIA BESTOENSIS,,. Citat:
Citat:
Citat:
iz Južne Srbije. Citat:
kao na primjer: Srbi ne trpe torturu, stranu vlast, nametanja, nisu agresivni prema drugim državama, tolerantni su prema drugim narodima i religijama,… Citat:
Citat:
komunikacija se obavljala na relaciji zemlja-vazduh i obratno, oni pričali bombama i raketama a mi raketama, i dobro smo se ispričali. Nakon toga u Srbiji 1999. godine, isti pregovarači sa njihove strane, a na mojoj strani su bili još i Srbi iz Srbije, njih 1000 nas 10, pošten odnos snaga, al eto ipak smo uspjeli da se ispričamo, što raketama, što bombama,… I rekli su mi, nije ovo još gotovo, uskoro se ponovo srećemo, svakako samo da popričamo. |
|||||||
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Godine: 42
|
06.03.2008, 23:52
Ne nismo, mi pripadamo ,,Slavenskoj,, skupini naroda istog porijekla, koje vodi
iz Južne Srbije. Sada sam postpuno osvescen, ovo je karika koja mi je nedostajala da zaokruzim svoje znanje. Tek sam sada shvatio, Slaveni, se izmilili iz Juzne Srbije, preko Eurazije i stigli su do Kurilskih Ostrva! Odavde je Tokio vec na dometu od 1000 km. Pih, kako malo je nedostajalo realizaciji Velike Srbije! ![]() Da znate, stvarno me je smorio, i zato odlazim, odlazim, odlazim, necu da zalazim, zalazim, zalazim... :smajlikojilupaglavomozid: ![]() ![]() ![]() ![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|