|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda -
30.04.2007, 23:48
Upravo je ova nasa diskusija dokaz zasto je ovo krajnje nepozeljan potez.
Jos uvijek neke stvari nisu dosle na svoje mjesto a kako izgleda niti ce uskoro. Al fakat je da je nama zivjeti zajedno i ako nismo spremni da ucinimo neke vrste ustupaka onda jadan nam taj zivot. Mali prilog, jest da nije ime ulice al je ime skole Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
|
01.05.2007, 15:27
Citat:
Није ми занимљиво нагалбање какво мишљење неко има и зашто га има. Оно што је битно је - да ли је то мишљење исправно или није. Није. Не знам ко је написао ово италиком, али ем циљ српског врха није био освајање БиХ и Хрватске ем имам априори неповерење према неком ко пише "одбранбеног". Citat:
Citat:
Citat:
а) су муслимани свесни б) нису сви свесни ц) нису свесни они који размишљају као ја, с обзиром да си рекла да су муслимани свесни, али неко други није, те навела пример мене као немуслимана да нисам свестан, закључак ја да ти несвесни нису муслимани Ево мала помоћ како је требало да се формулише оно што си хтела да кажеш а) "Неки муслимани су свесни тога, али већина није, а нису свесни они који размишљају као ти". Ту би се опет поставило питање зашто помињеш само свест мањине муслимана а не рецимо свест мањине Срба или Хрвата. Није моја кривица што ти је изражавање хаотично. Citat:
Срби нису ушли у Жепче, нити их је ХВО пустио негде друго у Босни. [quote] Citat:
Нема претеривања у мојој реакцији, само је непримерено правити увредљиве паралеле а после не признати грешку већ се правдати изјавама типа "шта има везе. не прати пуно људи овај форум". Citat:
Ове пијачарске психоанализе и погађања шта сам хтео и шта сам мислио ти и нису требале јер сам оно што мислим јасно рекао. Ја нисам рекао ништа против твог пријатеља Кинеза. А ово што си увређен својом мржњом према скинхедсима ми је нелогично. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
А ти би нас Србе слао мало на Голи оток, маало само, признај. Citat:
Citat:
У Србији се без проблема могло доћи до другачијих информација, знам јер сам лично редовно читао Борбу, после Нашу борбу, Време... Citat:
Народ јесте трован, али не ратном пропагандом, барем не од краја 92. Citat:
Citat:
То је прва ствар, друга ствар је да је лако бити паметан сад после свега. Оно чега се не сећамо је то да су Срби из Крајине и Хрватске тада живели у својој земљи, Југославији, и одједном је сад неко хтео да им разбије ту државу и каже им да то више није њихова држава већ да су национална мањина. Не кажем да је страшно бити национална мањина, али опет ми је јако логично, јер немам кратку памет, да се неко не мири да му руше државу и праве га странцем у сопственој држави. Citat:
Прво и треба да буде одбијање, јер не треба веровати свему што чујеш тек тако. Посебно ако знамо колико пропаганде се стварно продаје, сетићемо се само прича о стотинама хиљада силованих муслиманки у Босни, стотинама хиљада убијених Шиптара на Косову, свакодневних брифинга Џејми Шеа... Друга фаза - ћутање док се не сазнају све информације, је такође логична, јер престаје отпор тој информацији ако се испостави да није лажна али се с реакцијом чека док се не сазнају све информације. Трећа фаза није релативизовање злочина већ непристајање на једнострану слику рата и злочина, какву нам обично намећу "НВО" и пропаганда, која и стварне злочине користи у пропагандне сврхе. Злочини се не правдају, редовно се осуђују, и радикали их осуђују, као и сви остали, само се не пристаје на слику рата и злочина која се намеће. Citat:
На разним суђењима за ратне злочине у Србији било је сведока и сведока, нико није водио кампању против њих. Само против испостава страних обавештајних служби у Србији. Citat:
Колико ја пратим вести, а пратим, сви који причају о злочинима подржавају и истрагу и кажњавање криваца. Али то није довољно обожаваоцима Наташе Кандић, јер је једина њима логична реакција пљување по Србима као геноцидном народу, агресору и прича о клерофашизму. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
01.05.2007, 15:43
@yossarian
Svoj odgovor ces dobiti na pp da tema ne ode tamo gde ne treba a sto se tice moga misljenja ja ne odbijam da ga izrazim jer sam ga vec iznela,prethodni rat nije crno-beli kao i nista u zivotu i ne prihvatam tvrdnju da je bio odbranbeni iz razloga koji sam italicom navela(ja sma to istaknula na taj nacin jer ostatk posta i nema neke veze sa temom) Dakle da se vratimo na temu NS: Imena ulica po braniocima svog naroda-Da li ste za to ili ne? Zasto? William Wordsworth |
|
|
|