|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda |
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
|
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda -
28.04.2007, 23:43
Citat:
Такође, данас постоје ОС БИХ, Оружане снаге БиХ. Само што то није "АРБиХ која је постојала и данас постоји" већ су то оружане снаге састављене од наследница ратне муслиманске, српске и хрватске војске ("АРБиХ", ВРС и ХВО). Citat:
Ја могу да прокоментаришем било коју твоју тврдњу, али тврдње "Босанци који нису Срби мисле да су се Срби понашали као Хитлерова Немачка и то је истина" су паушалне и злонамерне. Као што рекох, твоје виђење дешавања у бившој СФРЈ се поклапа са виђењем најекстремнијих муслиманских и хрватских политичара. Ако те то не брине, онда се бојим да ће бити јако тешко разговарати с тобом. Citat:
Ван памети је оптуживати људе без икаквих доказа, као што то ти чиниш. Citat:
Citat:
Citat:
Осим наравно опет с овим поређењем с Немцима и агресорима, стварно не знам шта ти то треба. Јесте мало глупо било мислити да можеш бити проглашен агресором ако си ЈНА у СФРЈ. Citat:
Хтео то или не хтео, својим поређењима са нацистима идеш на руку непријатељској пропаганди. Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||||||||
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
29.04.2007, 00:12
U sastavu ARBiH bilo je razlicitih jedinica razlicitih nacionalnosti a ne samo Muslimana...
Moji stavovi nisu nimalo ekstremni za razliku od tvojih no ti si radikal pa je to razumljvo... Citat:
Sto se tice odbrane srpskog naroda barem i Bosni to je vrlo diskutabilno pitanje jer VRS je pre dejtona zauzimala vise od 50 % teritorije BiH i nisu se nimalo branili vec su osvajali itd... Citat:
Mozes ti da mislis sta hoces,ja ti to ne osporavam ali kazem ponovo,hodajuci slepo kroz zivot posebice na ovim prostorima nikome nista dobra nije donjijelo vec samo ratove i nova stradanja... Evo recimo Srebrenica... Srbi su isplanirali genocid i izvrsili ga...Ok krivi su za to...Muslimanski vrh je znao za planove i nisu nista ucinili da ga sprece a mogli su,i tu lezi odgovornost na njima kad ej upitanju genocid... U Bosni su Muslimani svesni toga jos od '95 kad je Srebrenica pala da bez obzira sto su Srbi izvrsili zlocin nisu jedini krivci ali ne razmisljaju o tome svi,ne razmisljaju oni kao ti koji misle da je samo njihova istina jednia prava pa jos ako su zaslepljeni sovinistickom ideologijom i bez zelje za ikakvim objektivnim saznanjima,bez zelje da ustvrde stvarno cinjenicno stanje,onda opet dobijemo rat i nova stradanja za par godina,a o mrznji kja nikako da prestane da ne govorim... Citat:
![]() William Wordsworth |
|||
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 20:56
Godine: 32
|
29.04.2007, 00:14
Citat:
Nije prob da li ti imash problem sa ulicama u Hrvatskoj, pitanje je da li Hrvatska ima problema zbog toga...Ako ima pa i dalje to rade, onda mora bit da su glupi. Mene tachno zabole shta che ko u hrvatskoj da misli o ulicama u Novom Sadu, ali me jest briga shta che da misli svet.. Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
|
29.04.2007, 00:14
Mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se imena ulica, trgova ili cega sve ne biraju po likovima iz poslednjih ratova. Ma koliko ja smatrao Marka, Peru, Luku i koga sve ne junakom nikada necu dati svoj glas da moja ulica nosi njegovo ime. Ne zbog toga sto se stidim svega sto se desavalo, naprotiv, svima mogu u oci pogledati i sa ponosom reci da sam Srbiin iz Bosne. Sto i cinim. Ali zarad svoje buducnosti i buducnosti svoje djece sam spreman da pruzim ruku pomirenja. Ako to pomirenje koce stvari, ko sto su upravo davanja imena ulicama po herojima minulih ratova, jer se neko osjeca nelagodno, to sigurno necu podrzati.
E onda slijedi ono cuveno kako mogu oni a ne mozemo mi!!! Sigurno jedna od vecih debata koja je izazvala razmirice u BiH je bila imenovanje sarajevskog aerodroma po ratnom vodji bosanskih muslimana, Aliji Izetbegovicu To je samo pokazalo spremnost onih koji su tu suludu ideju podrzavali na pomirenje. Za mene nije niti ce prestavljati ikakvu pretnju. Manjak aerodroma u regionu pa da bas moram da sletim na onaj koji nosi ime jednog od glavnih krivaca za sve sto se desavalo. Stavise, to je bio samo dokaz tome koliko je ko ustvari i zelio multietnicku Bosnu od samog raspada SFRJ i kakvu Bosnu vide u buducnosti. E zato sam sto puta ponovi da nam je svima bolje da nas nisu ostavili u istom sranju na misliot i nemilost bolesnih likova koji svoje licne prohtjeve ispunjavaju preko ledja naroda. A narod ko narod, uvjek ce nam biti veca prijetnja tamo neki Jozo, Savo ili Halid a ne domaci lopovi koji su se zesce zavalili u funkcijske fotelje i unistavju i ono malo jada sto imamo. Zato brate dragi svak' na svoju stranu pa svako svom lopovu nek sudi, ovako samo se vrtimo u krug. Nazalost!!! |
|
|
|