|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda |
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda -
28.04.2007, 21:40
Citat:
![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Pol: Muško
Godine: 31
|
28.04.2007, 21:42
Promena naziva ulica je po meni bezveze, zvale se one po napadačima ili braniocima. To što nekom izgleda sasvim normalno, pa sednu na neki odbornički klub pa počnu da licitiraju sad ćemo dati ovo ime , a sad neko drugo, je posledica apsolutnog neznanja o posledicama koje iz toga proizilaze, treba menjati podatke iz ličnih karata, vozačkih etc, treba menjati adrese recimo u katastru, ili bilo kojoj drugoj evidenciji, a ko to plaća, građanin naravno. Recimo moju ulicu su nazvali 2000 godne IX Udarne vojvođanske brigade, pa ko će to napisati, otade mi ruka kad navodim negde adresu.
Inače ode tema ka Tuđmanu, Aliji, Slobi i kome god već. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:56
|
28.04.2007, 22:03
Па и Немци су свашта мислили о Јеврејима, па колико је то релевантно? (удри ме поређењем)
...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
28.04.2007, 22:10
Citat:
Nemci su izvrsili genocid nad Jevrejima a Srbi nad Muslimanima u Bosni i posmatrajuci to tako poredjenje sa Nemackom je ok,ali ono sto ti ne zelis da prepoznas u Hlebovom postu je to da su oni svoje zlocinacke umove osudili i ogradili se od istih dok Srbi (ne svi) ih velicaju ... Sto se tice ovog lika po kojem se treba ulici dati ime,on je kazes bio dobrovoljac,branio Jugoslaviju koja je napadnuta... Oprostices mi ali kada je vojska Hrvatske ili ARBiH napala Jugoslaviju ili cak presla granice tadasnje Jugoslavije(granice Srbije ili Crne Gore)? Nemojmo mesati babe i zabe ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:56
|
28.04.2007, 22:17
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"АРБиХ", не АРБиХ. ...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
||||
|
|
|
|
|
moonlight shadow
|
28.04.2007, 22:25
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat: