VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
staro
  (#131 (permalink))
neshonja
Početnik
neshonja će uskoro postati poznat član

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 13.10.2007 00:17
Pol: Muško
Godine: 32
14.08.2007, 13:39

Citat:
pero_M kaže: Pogledaj poruku
Ovde lepo pise ... po braniocima...
Oni su ga bar branili...
A mozda bi ga i odbranili, da nije bilo previse tebi slicnih koji sve gledaju kroz novac (odlicno prodavali).
Jedan od tih vasih velikih branilaca, Arkan se obogatio na ratistu i nemojte da mi pricate o postenju i patriotizmu pod maskom lopovluka.

Sto se tice mog materijalizma to je bio sarkazam prijatelju(i ovo je sarkazam jer ja prijatelje biram)

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
За погинуле оптужујеш оне који су бранили народ, а не оне који су нас нападали и убијали? И не видиш ништа проблематично у тој логици?
Mene niko napao nije

Bogu hvala sto sam Lala

Povratak na vrh stranice
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda
staro
  (#132 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda - 14.08.2007, 15:05

Citat:
neshonja kaže: Pogledaj poruku
Mene niko napao nije
Више среће други пут.

Што се тиче Аркана, чак ни њему се не могу негирати одређене заслуге у одбрани српског народа, какав год да је био.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Povratak na vrh stranice
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda
staro
  (#133 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda - 14.08.2007, 15:31

Citat:
neshonja kaže: Pogledaj poruku
Jedan od tih vasih velikih branilaca, Arkan se obogatio na ratistu i nemojte da mi pricate o postenju i patriotizmu pod maskom lopovluka.
Ova tema nije Imena ulica po ratnim profiterima, otvori temu pa cemo da predlazemo.
Ovo je tema o braniocima
Citat:
Sto se tice mog materijalizma to je bio sarkazam prijatelju(i ovo je sarkazam jer ja prijatelje biram)
Mene niko napao nije
Ako tebe niko nije napao, po tebi onda niko nikoga nije ni napao. Zar si ti sam, jedan jedini, na ovom svetu. Da li ti pripadas igde? Da li je neko napao nekoga tvog? Ko je toga tvog odbranio? Daj da po njemu nazovemo tvoju ulicu.
Ako tebe i tvoj narod niko nije napao, onda to i kazi, a nemoj drugima osporavati da se izjasnjavaju o svojim braniocima. Ja jesam Srbin, i moje su napali i red je da se najvecima braniocima oduzimo tako sto cemo njihovo ime dati ulici, u secanje na njih i njihovo herojsko delo, da se ne zaborave.
Prijatelja imam sasvim dovoljno i prijateljstvo se stice godinama, a oni koji me u startu nazovu "prijateljem", jedva cekaju da im okrenem ledja. E tim i takvim ledja ne okrecem, a sarkazam vrlo dobro poznajem i cesto ga koristim.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar > NS: Imena ulica po braniocima svog naroda
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Srbi, narod najstariji? Dejan B Istorija 77 15.08.2008 00:18
Pravopis DanijElla Književnost 16 13.11.2007 18:34