|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vehabije u Srbiji |
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Vehabije u Srbiji -
28.03.2007, 22:03
Sad cete reci: To nisu muslimani, zar ne ? Kakav WTC ?
Nemam vremena da trosim na citanje takvih knjiga, dovoljan je deo sto sam cuo. |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
28.03.2007, 22:16
Citat:
Meni je to dovoljno da potvrdim ono sto vec mislim o tebi kao sagovrniku,samo lupetas ono o cemu nemas pojma i vise verujes onome sto cujes nego onome sto sam vidis... Pa ok,tvoj problem ali ja cu te svaki puta zakaciti kad pocnes da pricas gluposti,najblaze receno.... A sto se tice WTC,jeste se zabio avion kojim su upravljali Muslimani,ali bilo ko sa imalo mozga zna da taj napad nije nimalo crno-beli... I jos jednom, terorizam je jedno a pripadnost nekoj veri sasvim drugo i treba da razlikujemo prave vernike od terorista... William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
|
28.03.2007, 22:23
Heheheh... S kim ja nadjoh da pricam, sad im motiv kao nije bio Islam. A pre toga odrzavaju govore kako ce ih alah primiti i "Krstasima" se blizi kraj...
Oni koji hoce braniti islam, naravno kao i pripadnici svake vere recice da im motiv nije islam... Svi znamo da to nisu uradili zbog 100 dolara jer im na nebu od njih nema vajde, tako da ti prestani pricati gluposti, i braniti se tako sto ces ""sagovornika"" vredjati istim i reci tacno... Koji bi im bio motiv ? Ja kazem islam. Posto si ti tako pametna a ja nisam ajde bi objasni sta je dzihad, i nemoj molim te pricati kako je to "odbrana" od nekoga ko vas nikada nije ni napadao. |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Ti koji nemas pojma o Islamu to kazes i sad kao mi treba da ti verujemo,tj drugi jer ja znam sta je Islam
Cezare,idi na igrice,zabavu,trach a okani se ovih tema,nije to za tebe ![]() Ovim je nasa diskusija zavrsena ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
|
28.03.2007, 22:29
Mozes li bar procitati post pre nego sto komentarises. Da li sam ja nekome rekao da mi mora verovati... Neka biraju sami i slazem se stvarno nemamo o cemu da razgovaramo.
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
Godine: 27
|
28.03.2007, 23:40
Citat:
![]() Religija i politika su usko povezane od pamtivjeka i tesko je tu napraviti neku razliku izmedju pravog vjernika i zaludjele budale. Malo pricas o ugrozneosti, malo o nepravdi ubacis Boga u sve to i eto ti horde spremne za nove ratove u ime svoga Boga ![]() Da je i sam Muhamed upravljao jednim od tih aviona ne mozes da pravis generalnu sliku o svim muslimanima. Koliko samo ima muslimana u Africi i Indoneziji koji su po meni totalno izvan svog ovog ratovanja u ime Alaha. Vehabije jesu problem i predtsvaljaju veliku opasnost po cijeli region. Drzava Srbija svakako da mora da krene u borbi protiv istih, jasno ih deklarisuci ko su i sta su, svim sredstvima. E sad koliko su na Kosovu pa i pojedini politicki lideri u Bosni spremni da se odreknu ekstremnog islamizma je malo diskutabilno. Zasigurno da bi ostali bez velikog priliva novca od onih koji sire vehabizam i borbu protiv nevjernika. Pjenio bi Hare na sve strane o otvaranju novih radnih mjesta a ne o ukidanju Republike Srpske da ga neko zestoko ne gura u tome. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.12.2006.
Poslednji login: 14.01.2008 17:22
|
29.03.2007, 02:54
A i muslimanska zajednica bi mogla da malo vise da obrazuje svoje vernike
sta je to u stvari vehabizam,ko ga predstavlja i kako se boriti protiv njega |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
|
29.03.2007, 07:13
Citat:
Citat:
![]() |
||
|