VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Foody! kao Yahoo!
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Foody! kao Yahoo! - 18.02.2007, 13:22

U Novom Sadu se otvorio novi ekspres restoran (lok. tzv. "mlečni") po ugledu na one američke sa "inventivnim" nazivom "Foody!" i još inventivnijim grafičkim vizuelnim rešenjem, koje korene vuče (očigledno) od Yahoo! -a.

Lokacija, kao namena i koncept restorana su gotovo idealni, samo trebalo je imati malo više originalnosti.

Sta vi kazete?

goldie

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Foody! kao Yahoo!
staro
  (#2 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 18.02.2007, 19:22

Srbija bato, može im se, inače bi ih Yahoo tužio za. A zašto da ne dobra reklama.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 00:41

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Sta vi kazete?
Ne bi me čudilo da trećina, ako ne i polovina, građana uopšte ne skonta Yahoo! font

Nego, mene zanima koliko ti plaćaju za ovo reklamiranje? Prvo Novus, pa sad Foody

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 00:45

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Nego, mene zanima koliko ti plaćaju za ovo reklamiranje? Prvo Novus, pa sad Foody
Ako im je ovo reklama, e onda bolje da se ubiju. Sramota ziva. To su ljudi bez maste.

goldie

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 00:51

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Ako im je ovo reklama, e onda bolje da se ubiju. Sramota ziva. To su ljudi bez maste.
Svaka reklama je dobra reklama
Ne svidja mi se kako izgleda ,moglo je to mnogo bolje,mnogo bolje

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 00:55

Meni se dopada kako izgleda, bar ovako sa slike... Nije nešto preterano, ali nije ni loše. Moraću da prošetam pa da vidim kako zapravo izgleda... Ali da je nemaštovito - jeste.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 00:56

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Svaka reklama je dobra reklama
Ma reklamirala ih ja ili ne, vidim ja da je kod njih svaki dan krcato. Novosadjani zeljni jeftinih i brzih restorana...

E a sto ja pisem bledo?

goldie

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Godine: 33
Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 00:59

Nemam ništa specijalno da kažem al' vidim da šapućemo pa ćem i ja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
Lady S
Administrator

Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 01:03

A kada je ovo uopšte otvoreno? Ja baš nisam u toku

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Foody! kao Yahoo! - 19.02.2007, 01:15

Pa ima nekih 10 dana. Valjda. Inace u Modeni je. Bila (sa vedranom), jela neki sendvic a ima i onih onako full jela i supica u dubokim tanjirima.

goldie

Povratak na vrh stranice