VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle
staro
  (#11 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 22.03.2007, 21:44

Spadam u one koji ga nisu voleli, ali sam ga postovao, i postujem, imao je hrabrost, drugaciju viziju, nove nacine politicke implementacije, vozio je po ivici zileta, bez sluha da je on mnogo vazniji za buducnost ove zemlje nego trenutni politicki momenat, i nazalost nastradao je. Njegovi naslednici su previse prizemni i samozivi da ga je verujem sramota od njih. A sam aspekt ubistva mislim da je 50% resen, sto se tice izvrsilaca, ali sto se tice idejne zamisli i pokretanja cele akcije, nije po meni uopste rasvetljeno. Nekome se nije svidelo njegovo novo misljenje o buducnosti Srbije, ipak pomalo izbija, ali vrlo stidljivo i bojazljivo, da sve nije poteklo iz ove zemlje, sto i trenutna situacija oko resavanja statusa Kosova jasno govori. A pok. Zoran je hteo prvo to da se resi, pa sve onda u Srbiji.
Nije nam za utehu i opravdanje ali je bitno napomenuti smrt Kenedijevih, Alda Mora, Ulofa Palmea, pa i naseg, dosta ranije, Kralja Aleksandra Karadjordjevica, nikad nije rasvetljena politicka pozadina, ali prava.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zoran Đinđič, četiri godine posle
staro
  (#12 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
Odgovor: Zoran Đinđič, četiri godine posle - 04.05.2007, 16:23

Citat:
BaneK kaže: Pogledaj poruku
Jedan veliki čovek je kukavički ubijen. Srbija ne prašta sposobnost i odlučnost.
Tačno.
Srbija ne prašta sposobnost i odlučnost.
Imala sam sreću, ili dobar splet okolnosti, da pokojnog Zorana Djindjića upoznam i da sa njim razgovaram dva puta.
Ne mogu da zaboravim te trenutke, jer su potvrdili ono što sam o njemu i mislila.
Odlučan, pametan, obrazovan, kulturan čovek. Sa stavom.
I, evo, ovih dana slušam izveštaje sa sudjenja...
Šta reći...?!
Četiri godine... I još nije doneta presuda.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#13 (permalink))
StOlA
Početnik
StOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: danas 01:03
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 04.05.2007, 20:24

гангстери живе кратко, али слатко.

шта да кажем, човека лично не познајем, није ми био кућни пријатељ, не не достаје ми, што каже онај дечко у филму "тито и ја" или бар нешто слично "више волим оног лудог Хранимира који по цео дан стоји на ћошку него тебе"

Poruku je izmenio StOlA, 04.05.2007 u 20:41.

staro
  (#14 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 06.05.2007, 02:14

Definitivno ga nisam voleo, ali sam ga do određene granice poštovao. Volim odlučne ljude koji znaju šta hoće.

A i definitivno nije zaslužio tako da završi. Mnogi su zaslužili metak, pa i dalje šetaju zemljom.

Ali i preko svega da pređem, ne mogu zaboraviti njegovo ponašanje i govore tokom NATO bombardovanja.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#15 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 06.05.2007, 02:47

dosla je demokratija

Mafija je dobila svoju drzavu (sps i radikali) sve se zna ali svi imaju margarina na glavi i moraju da cute , on je znao sta ga ceka ali je znao i to da je bio naj hrabrija kukavica , najhrabriji jer je u saznanju da ce biti ubijen isao dalje , a kukavica da im se pokori .

VECNA SLAVA ZORANE DJINDJICU !

~~~***

staro
  (#16 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 12.05.2007, 22:46

Prema nekim komentarima pomislio bih da je nekome umro roditelj ?

Bio je dostojan politicki protivnik, narcisoidan kao i vecina, pokvaren kao i vecina, neumeren kao i vecina, lopov kao i vecina.

Generalno mislim na sve stranke, ni jednu ne izdvajam i u mojoj ima onih koji su tu iz interesa pa zaborave nesto sto se zove ideal.

Dobro je da ga se za cetiri godine necemo secati !

staro
  (#17 (permalink))
Sirijus
Početnik
Sirijus će uskoro postati poznat članSirijus će uskoro postati poznat član

Član od: 07.02.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 17:16
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 13.05.2007, 16:46

Citat:
masada kaže: Pogledaj poruku
Prema nekim komentarima pomislio bih da je nekome umro roditelj ?

Bio je dostojan politicki protivnik, narcisoidan kao i vecina, pokvaren kao i vecina, neumeren kao i vecina, lopov kao i vecina.

Generalno mislim na sve stranke, ni jednu ne izdvajam i u mojoj ima onih koji su tu iz interesa pa zaborave nesto sto se zove ideal.

Žao mi je što nisi u pravu, mnogi će se sećati premijera Zorana Đinđića još dugo. Sada svi jednako plaćamo cenu njegovog ubistva, uzimajući u obzir sve ono što se danas dešava na našoj političkoj sceni. To je pre cirkus nego Skupština. Niko više ne daje pet para za to što je Srbija u veoma lošoj ekonomskoj situaciji. Đinđić je bio primer kako treba da izgleda moderan političar, sa modernim shvatanjima, za razliku od pojedinih političara koji ne zaslužuju budu domari u Skupštini a kamoli poslanici.
Na žalost, još se dugo neće pojaviti političar takvog kalibra, možda neka kopija ili bleda senka.

staro
  (#18 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:11
Godine: 32
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 13.05.2007, 21:23

Citat:

Mоžda ga se ti nećeš sećati, u stvari sigurno nećeš, ali ja hoću!

Festina lente

staro
  (#19 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Zoran Đinđić, četiri godine posle - 13.05.2007, 23:16

Citat:

mislim da je najbolje da govoris u jednini .

staro
  (#20 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
22.05.2007, 23:47

Ja samo iznosim misljenje ljudi sa kojima se druzim, zar mislite da medju njima nema clanova DS - a. E pa ima ih pa ni tamo ga bas nisu cenili svi jer nije bio svetac. Nikad nisam rekao da u mojoj stranci obitavaju bezgresni, povukao sam se kada sam video da neke stvari idu traljavo ali nisam od onih koji bi zbog sitnih licnih interesa menjali stranku, tu sam gde sam i to je to.

Zoran Matic

Eto vidi se da sam u pravu !!!!!!!!!!!!!!!!

Poruku je izmenio BaneK, 23.05.2007 u 07:22. Razlog: uzastopni postovi

Odgovor