|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid |
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid -
02.03.2007, 15:53
Citat:
Sve što sam hteo da kažem je da i dalje ne verujem u svetsku pravdu. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
|
02.03.2007, 16:04
Citat:
Ali, svejedno, činjenica je da mnogi ljudi te sudove mešaju. Inače, kao što sam tamo i pisao, iako je, pravno gledano, praktično bilo nemoguće da Srbija po toj smešnoj tužbi bude osuđena, ja sam se takođe plašio toga da svetska politika neće dozvoliti MSP-u da donese valjanu presudu. Ipak, preveliki je ulog bio u igri, jer oslobađajućom presudom odjednom bi se srušila čitava ona propagandna piramida koja je petnaest godina gradila priču o Srbiji kao agresoru i genocidnoj državi. I baš zato što je MSP uspeo svemu tome da se odupre i da donese presudu koja je u skladu s pravom, zato je u mojim očima porastao do besvesti.
|
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
|
02.03.2007, 16:11
Citat:
Slažem se. Citat:
Ja i dalje verujem da sve ima svoju cenu i da je ova presuda donešena sa razlogom, a ne po pravdi Boga. Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 19:34
Godine: 27
|
02.03.2007, 22:56
-Pa naravno, Srbija i nije ucestvovala u ratu, NE! A i do dela za koji je Srbija proglasena krivom ne bi doslo da je gospodin Mladic isporucen pravo u Hag, a dokaz su izjave nasih zvanicnika da su vlasti (ove nove "demokratske")znale gde se nalazi (ili kako sam ja razumeo presudu). Ta presuda nista ne obavezuje, nego u smislu: bilo bi lepo kada bi Srbija donela rezoluciju, ili sta god, kojom osudjuje zlocin (genocid) u Srerenici.
Sta je moj problem: DSS, Naime jos 2005 smo istu pokusali da donesemo, ali se razvodnjila do osude svih zlocina, mislim, trebala nam je rezolucija da smo protiv zlocina. Koji je sud legalan-legitiman, sva tri imaju svoju namenu, ovaj Karlin je morao biti, kao sto smo i mi ismislili specijalan sud, dakle namenski, a to sto ga uz nas ne priznaju i neki ruski disidenti, visoki predstavnici Irana, Sirije i pojedini "slobodni" intelektualci nije nista naspram ostatka sveta. Pitanje: Da li bi (imenom i prezimenom) Ratku Mladicu trebalo da se sudi zbog zlocina (evidentni i potvrdjeni), na jedinom mestu gde je to moguce I da li bi Srbija trebalo da se ogradi od navedenih zlocina izglasavajuci jednu rezoluciju za jedno popodne. I sta onda, idemo dalje. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:24
|
03.03.2007, 22:19
Мислим да Србија не би смела да усвоји ниједну резолуцију у којој се не помињу српске жртве. Јер, управо српске жртве нико не помиње.
Примјећујем да ми Срби на овој теми јако мало помињемо злочине који се јесу десили. Јер суд није пресудио да није било злочина с наше стране, већ само да није било геноцида. Истина је да су Срби такође починили ужасне злочине, који су за сваку осуду. Истина је такође да су многи од тих злочина наштетиле не само и жртвама већ и нама као народу - допринијеле су томе да наши непријатељи српску праведну одбрамбену борбу представе као злочиначку агресију. О томе треба да мислимо, и да осудимо оне који су убијали невине људе и успут штетили свом народу. Разлог томе што на овој теми не спомињемо пуно те злочине - јесте што сви врло добро знамо да ова тужба није била у вези злочина. Било је то настојање потурица да за рат који су почели окриве Србију, и да прогласе тај рат агресијом на њих, који наводно представљају БиХ. И да српске злочине, којих је нажалост било, прогласе геноцидом , смишљеном политиком, циљем српске борбе... док своје злочине минимизују, крију, поричу... и не суочавају се с њима. Међународни суд правде се по муслиманској "тужби" бавио искључиво злочинима над муслиманима и Хрватима. Генијалци из Србије су повукли противтужбу, па се суд није бавио злочинима над Србима. Онај други, Хашки трибунал, је жестоко пристрасан, и злочинима над Србима се бави свако пет година, а и тад долази до казни каква је она Насеру Орићу, као за саобраћајни прекршај. Још једном су српске жртве остале без иког да за њих говори. Citat:
Причу како је овиме кривица пренесена на РС су приче оних који би да бошњачки пораз у овом поступку претворе у какву такву победу, и оних којима је стало да бар неки Срби буду криви. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Pol: Žensko
|
05.03.2007, 06:59
Citat:
Istina je da presuda nije uperila prstom u RS ali je dala nedovsmislenu aluziju samim utvrdjivanjema da ej postojao... Ako se genocid desio, nekoga je morao pociniti,sasvim jednostavno... Citat:
Sud je presudio da je genocid pocinjen ali da ga nije pocinila Srbija sto u prevodu znaci da je odgovornost na RS ![]() William Wordsworth |
||
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 12:40
Godine: 32
|
05.03.2007, 08:49
Da li će ikada početi, možda i hoće, ali neće imati autoritet jer stjupid ameriken lobiraju kod raznih država da ga ne ratifikuju. Ako će stjupid ameriken biti izuzeti onda od ideje da neki svetski sud presuđuje nema ništa.
|