|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid |
|
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.12.2006.
Poslednji login: 14.01.2008 17:22
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Srbija nije kriva za genocid -
01.03.2007, 20:42
Dodik: Izvinjenje porodicama žrtava, ali bez priznavanja genocida
„Tužba BiH protiv Srbije i Crne Gore i dalje ostaje nelegalna i nelegitimna, jer nije bila odraz institucija BiH, a svi napori da ukažemo na to nisu urodili i rezultat svega toga je današanja presuda Međunarodnog suda pravde u Haagu u kojoj je rečeno da Srbija nije izvršila genocid “, ocijenio je danas predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik. Istaknuo da RS poziva na daljnu saradnju i on se u ime RS-a i institucija izvinuo svim porodicama žrtava koje su stradale... |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
01.03.2007, 23:46
Neverovatno!
Do sredine februara (tj. trenutka kada su objavili nezvaničnu verziju da su oni koji su nas tužili poduvali) sam bio ubeđen da će nas optužiti. Ovako, ovo je za mene šok i sve čekam da neko kaže "Aprililili". E, sada da vidimo šta će biti sa hrvatskom tužbom, kao i sa našom protiv njih.Naravno, ova presuda neće promeniti moje mišljenje o neutralnosti Međunarodnog suda. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.12.2006.
Poslednji login: 14.01.2008 17:22
Godine: 27
|
02.03.2007, 13:12
Hrvatska ce sama da povuce tuzbu,ili da proba da se nagodi sa Srbijom.
Vide i oni da od toga nema nista. |
|
|
|