VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Živeo drug govornik
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Živeo drug govornik - 11.01.2007, 03:29

Kog političara organski ne možete da svarite dok vam prodaje muda za bubrege preko malog ekrana?

Moj glas ide za sirotog i iz Srbije proteranog Karića i onog narkomana kome ni ime neću da napišem.

A vaš?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Živeo drug govornik
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Živeo drug govornik - 11.01.2007, 03:51

Kostunjavog cim cujem odmah se najezim. *ebem ga u macice.

goldie

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Godine: 33
Odgovor: Živeo drug govornik - 11.01.2007, 04:26

Vojislava Šešelja, Tomu Nikolića, Aleksandra Vučića + galerija žena (diskutabilno) iz njihove stranke + Ivica Dačić & SPS otpad. Ali bukvalno ORGANSKI.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Odgovor: Živeo drug govornik - 11.01.2007, 06:26

Samo sto sam se ulogovao na Nacionalni dnevnik i kad sam video Dacica sve mi se smucilo Podseti me sto sam ovde

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#5 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Živeo drug govornik - 11.01.2007, 07:45

Tomislav Nikolic je daleko ispred svih a za njim slijede Ceda, Kostunjavi, Dinkic, Djelic... a da ne zaboravim ni Sulejmana Tihica, Harisa Silajdzica, Dragana Cavica... uh ma lose mi je od svih politicara

mada najljigavija izjava mi je izjava nekadasnjeg premijera Republike Srpske Dragana Mikerevice... naime Dragance je u jeku strajkova budzetskih korisnika izjavio da ce da da ostavku ako mu ne dozvole da kupi sebi novog audija od 150,000 KM kakvog je sebi par dana pre kupio tadasnji predsjednik i kolega mu Cava...
citat: "Ako je jedan premijer zasluzio da se vozi u automobilu starom 4 godine koji na 100 km potrosi litar ulja i neznam koliko benzina ja dajem ostavku!"
Btw njegov tadasnji automobil je bio Audi A8 star (dal moze da e kaze star uopste) 4 godine e tad kad se nisam ispovracao od muke po ekranu necu nikada

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Živeo drug govornik - 11.01.2007, 18:51

meni su svi do jednog ljigavi (taj koji nije ljigav, još se nije pojavio ili ne može da dođe do izražaja od ovih ostalih). svaki mi je ljigav na svoj način, a ako nije ljigav, onda je toliko dosadan da u momentu zaspim.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:12
Odgovor: Živeo drug govornik - 11.01.2007, 22:17

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Vojislava Šešelja, Tomu Nikolića, Aleksandra Vučića + galerija žena (diskutabilno) iz njihove stranke + Ivica Dačić & SPS otpad. Ali bukvalno ORGANSKI.
Da, mučnina koju mi oni izazovu zbilja je najveća.
Gospodina Koštunjavog bih primenila kao terapiju za nesanicu jer samo ako me uspava neće mi od neobaveštenosti pripasti muka. Potom je tu i aristokratija od porodice Karić i njihovo mahanje salatama. O primitivizmu Kapitalnog Velje takođe će mi želudac reći šta misli.... Ima ih, ne mogu više da ih nabrajam.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#8 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: Živeo drug govornik - 12.01.2007, 01:07

svi iz radikala onako u paketu , SPS takodje , Kostunjavi i dobar deo njegovih , Jozef Kasa licno ( ne i ostali njegovi )

to je sto se tice ovih malko vidjenijih , da ne sirim dalje optereticu server pa ce me Necro

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#9 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:03
Godine: 29
Odgovor: Živeo drug govornik - 12.01.2007, 02:33

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
slazem se sa tobom.....ma svi su oni ljigavi....svako na svoj nacin,samo obecavaju a nista ne rade

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#10 (permalink))
cuba
Novi član
cuba je na dobrom putu

Član od: 04.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 21:34
Odgovor: Živeo drug govornik - 12.01.2007, 22:18

Uh jako tesko pitanje!Skoro svi jedu govna,ali najgori su lazovi gospodin Kapitalna investicija i Ceda,dok su van konkurencije Radikali,Batic,Karici...

Odgovor