|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava? | |||
| Da,svakako |
|
99 | 40.08% |
| Eventualno,uz posledice |
|
15 | 6.07% |
| Nisam siguran/na |
|
33 | 13.36% |
| Ne,nikako |
|
100 | 40.49% |
| Učesnika ankete do sada: 247. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: State of VOJVODINA ? |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: danas 14:11
Pol: Muško
Godine: 23
|
Odgovor: State of VOJVODINA ? -
02.05.2008, 22:17
Citat:
.Ja dolazim iz veoma imucne porodice kojima je privatni biznis sve i sa jedne strane mozda smanjenje zemlje Srbiji ili Nezavisnost Vojvodine moze uticati na poslovanje to je iz jednog ugla.A drugi ugao je ipak jer sam tu ponikao i tesko mi je da gledam kako nas kradu kao da smo ovce za sisanje i cutimo moji dedovi se sigurno za ovo nisu borili.Iako sam iz dosta bogate porodice ovo je samo misljenje moj tata nije ni u jednoj stranci mada vidjam u kuci neke ugledne politicare koji takodje traze podrsku ali nikad se moja porodica nece boriti ni za jednu stranku nego za 90-ak trenutno ljudi u kompanijama koje posedujem gde radnici imaju u proseku 35 000 dinara platu.Za njih i za sve nas jedino resenje je izgleda nezavisna Vojvodina jer ona to moze i hoce. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.02.2008.
Poslednji login: 21.07.2008 13:43
Pol: Žensko
|
05.05.2008, 13:19
Citat:
Sve ima svoje dobre i lose strane,a ko uopste zna da li bi nam bilo bolje.U ovoj drzavi-onom sto je ostalo od nje-radi ko sta hoce a mi kao narod se ni ne pitamo ili bar jako malo,mislim da sam to i spomenula. A,da...Puno toga ide drugima iz Vojvodine,i slazem se po tom pitanju sa Becarom.... Sto se tice granice,njih Evropa nikako ne brise..Koliko vidim pravi ih. ![]() ....ne...brze od zivota.....
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: 28.07.2008 12:43
Godine: 38
|
05.05.2008, 23:28
Da budem iskren....kako vreme prolazi, i kako se sa bgd politicke scene ne skidaju likovi kao sto je nas veliki drzavnik Voja....onaj magistar iz Cacka, neki grobar i zvalavko pored njega....pocinjem da razmisljam intenzivno o Vojvodini....
|
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 28.05.2007.
Poslednji login: danas 00:37
|
06.05.2008, 00:38
SREMSKI KARLOVCI - U Sremskim Karlovcima danas je održana svečana sednica Skupštine Vojvodine, povodom obeležavanja 160. godišnjice osnivanja Vojvodine.
svečanom sednicom pokrajinskog parlamenta počela je trodnevna manifestacija obeležavanja jednog od najznačajnijih datuma u istoriji Vojvodine, 13. maja 1848. godine, kada je u Sremskim Karlovcima proglašeno Srpsko vojvodstvo. Predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš poručio je da Vojvodina "nije tikva bez korena", o čemu svedoči i činjenica da postoji već 160 godina. "Danas, 160 godina posle majske skupštine u Sremskim Karlovcima, možemo s pravom reći svima kojima koncept autonomne pokrajine smeta ili ga ne razumeju, ili ga nipodaštavaju, da Vojvodina nije tikva bez korena", poručio je Kostreš. Prema njegovim rečima, svest o potrebi Vojvodine da se ustavno konstituiše preko pravnih institucija za koje će se sama opredeliti, preživela je do danas. Kostreš je kazao da je Vojvodina, ne samo u geografskom smislu, već i u političkom i ekonomskom, te kao multietnička, multikonfesionalna i višejezička pokrajina - najkraći put Srbije u Evropu. "Vojvođani i Vojvođanke su garant da će 'Srbija Evropom i postati' posle 11. maja ove godine", rekao je predsednik Skupštine Vojvodine. Istoričar Ranko Končar ocenio je da je ideja o potrebi autonomnosti Vojvodine još veoma živa. "Ona jeste živa ako traje 160 godina. Ništa ne živi tako dugo, ako nema svoju realnu supstancu", rekao je Končar. Izvor: Radio-televizija Vojvodine ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: danas 14:11
|
17.05.2008, 11:14
Veoma dobre vesti nisam bio u zemlji za vreme izbora ali kada sam dosao juce procitao sam i rezultate pokrajinskih.I sta reci odusevljen sam sto DSS SPS nece imati neku znacajnu ulogu u politici Vojvodine to je pozitivno A pobeda Evropske Vojvodine i Zajedno za Vojvodinu je konstatacija svega sta nas ceka pozitivno u smeru nezavisne Vojvodine.
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 03.08.2008 01:16
|
18.05.2008, 21:57
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 15:12
Godine: 32
|
19.05.2008, 18:08
Normalnim ljudima iz tzv. "uže Srbije" bolje bi bilo da se presele ovde u Vojvodinu, da zajedno izbacimo odavde preostalu bagru i otcepimo "užu Srbiju" od nas, pa makar platili cenu da se umesto Vojvodina prozovemo "Severna Srbija".
Ne slušaj narodnjake, umri prirodnom smrću! LONG LIVE THE ROCK AND ROLL
|
|
|
|