|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava? | |||
| Da,svakako |
|
115 | 40.64% |
| Eventualno,uz posledice |
|
15 | 5.30% |
| Nisam siguran/na |
|
34 | 12.01% |
| Ne,nikako |
|
119 | 42.05% |
| Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: State of VOJVODINA ? |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: State of VOJVODINA ? -
15.08.2008, 18:32
Citat:
Imaš li ti, Ameru,predstavu šta si napisao? Taj sam pasus skroz izgubio iz vida, pa sam zato zaboravio da prokomentarišem... I, izvinjavam se zbog toga, zaista! Prvo, seljak je gospodin seljak u Vojvodini, u Beogradu i u tvojoj glavi je on malouman, a Beograđanin jede njegov hleb! I treba otrovati tim istim hlebom što ga jede svakog onog ko misli da je seljak iz Vojvodine - malouman! I ko od nas uspe da otruje takvu budalu treba da dobije državnu penziju kao zaslugu za doprinos borbi protiv kriminala! Drugo, da si imalo civilizovan ko što očigledno nisi, bez uvrede, pišem na osnovu onog što pročitam, ni u ludilu ne bi pomislio da me porediš sa bilo kojim pripadnikom bilo kog drugog naroda u Vojvodini. To je ovde odraz vrhunske nekulture! I uostalom, šta ti uopšte tražiš na ovakvom forumu??? Ovaj se forum ne zove Velika Srbija niti Obraz ili kako već, zove se Vojvodina Cafe Forum. Idi na pomenute forume pa tamo piši svoje gluposti i pokazuj svoju nekulturu! Samo nam džaba trošiš vreme i zloupotrebljavaš mesto!Ništa pametno čovek ne može pročitati u tvojim porukama! I najlepše molim administratora da poruke od pomenute zmije briše, zabrani pristup forumu ili šta već! Hvala lepo. |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
|
15.08.2008, 18:46
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Godine: 42
|
15.08.2008, 18:49
Citat:
Kakav predsednik i kojih Madjara? Da li ti sejes mrznju protiv akademki obrazovanih gradjana, aktivnih ucesnika parlamentarnog zivota, primernih i postenih gradjana ove zemlje a cak im ni imena ne znas? Ko si ti? Klinac koji je jedva zarsio osmogodisnju skolu i sad mu je neobuzdana potreba ega da se busa iza stita sopstvene elementarne gluposti i nekulture? cccccccccc... ![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
15.08.2008, 18:50
Citat:
I naravno da ga treba ubiti kad jede moj hleb, a misli da sam maluoman. Nego? Treba da mu, možda, zahvalim na mišljenju??!! Potrovati bandu bez imalo razmišljanja! |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
15.08.2008, 19:50
Citat:
Nitko sem madjara i hrvata nije za odcepljenje Vojvodine od matice Srbije. To je jasno ko 1x1. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
15.08.2008, 19:59
Za ovaj forum treba uvesti prilikom učlanjenja test IQ. Tako ne bismo čitali i naprezali svoj mozak da shvatimo gluposti koje su napisane od pojedinih ljudi sa veoma niskim IQ skorom.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
|
15.08.2008, 20:10
ovde ima jos zivih...ja sam mislio da su ih moji prethodnici vec POTROVALI i POUBIJALI....moderatori,sad je sve u redu,nema prezivelih?....svaka cast....bas ste efikasni....eh,da je Carls Menson imao vas,sad bi bio slobodan covek.....
|
|
|
|