VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 115 40.64%
Eventualno,uz posledice 15 5.30%
Nisam siguran/na 34 12.01%
Ne,nikako 119 42.05%
Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#511 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
Pol: Muško
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 12:50

Citat:
paor kaže: Pogledaj poruku
Da počnem od fundamentalih pojmova: u demokratiji smo, zašto bismo je rušili kad nam odgovara i zašto bismo je menjali kad smo je izabrali. Referendum je sasvim prirodan put za postizanje nezavisnosti. Naravno, neposredno posle referenduma svi ćemo biti razvrstani na podobne i nepodobne. Kako misliš da budeš podoban ako si javno izneo stav protiv većinskog mišljenja? Seti se 05.09.2000. Neka ih nazovu kako god im volja, činjenica je da nisu situaciju shvatili i nisu odgovorili adekvatno. Sumnjam u bilo kakvu nedemokratsku primenu sile prema političkim protivnicima.

U svakom društvu, bilo kad i bilo gde postoji manjinska elita koja upravlja. Da bi se većina ponašala adekvatno potrebna je manjina da je usmerava i kontroliše.
Niko ne brani demokratsku borbu za svoj stav. Ko je rekao suprotno? Je li demokratskim putem Crna Gora dobila svoju nezavisnost?Jeste. Je li bilo čija bezbednost bila ugrožena?Nije.To što se ovom ili onom nezavisnost Crne Gore ne sviđa, to je nešto sasvim drugo, ima dva izbora: ili da je prihvati ili da se iseli iz Crne Gore. Većina je rekla: da, želimo da Crna Gora bude nezavisna država. U čemu je problem kod manjine?
Da li je imperativ bez alternative bolji život za tebe i tvoju porodicu? To su najličnija čovekova pitanja.
Zašto volju, želju i borbu za boljim životom nazivati bilo kakvim oblikom ekstremizma? To nije ekstremizam, pa čak ni građanski jer svi oni koji osećaju potrebu da žive u samostalnoj Vojvodini su samo na višoj kolektivnoj svesti jer su osećaju zajedništvo nacije pod kojom se sreću i teritorija i jezik i himna i grb i sve ostalo što naciju čini. Samo nedovoljno društveno neodgovoran i neaktivan pojedinac u Vojvodini ne oseća pripadnost vojvođanskoj naciji. I dalje,niko ovde nije pozvao u rat, niko nije rekao da će bilo ko biti lišen slobode ili života zato što misli na određeni način.Nema govora o bilo kakvoj vrsti ekstremizma.
Zašto bi se u bilo kom momentu stvorili vanzakonski uslovi ili vanredno stanje ili se narušila bezbednost bilo kog građanina Vojvodine? Da li su 05.09.2000. bili vanzakonski uslovi? U pravu si, batina ima dva kraja. Milošević je hteo tenkove i čuda, JSO i sve moguće i nemoguće službe bezbednosti su bile na ulici i mogli su nas pobiti ko zečeve, ali je bilo pametnijih ljudi koji su pratili dešavanja i adekvatno odreagovali. Da li misliš da Koštunica nije mogao drugačije da odreaguje kad su Crna Gora i Kosovo proglasili nezavisnost. Za dva dana bi svi od 18 do 60 bili u uniformi. Ali nije baš sve tako jednostavno... Tu je uvek i CNN i još poneko iz "manjine" ko drži 100 očiju otvorenih i vodi računa da sve protekne kako treba. Sve zavisi od onog koji gubi.Da li će potegnuti pištolj ili pružiti ruku i reći:"Čestitam i srećno!"...
5.10. a ne 5.9.2000. znam da si napravio nenamernu gresku....a sto se tice vecinskog misljenja ,pogledaj anketu iznad...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#512 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Godine: 27
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 18:32

Citat:
felix kaže: Pogledaj poruku
5.10. a ne 5.9.2000. znam da si napravio nenamernu gresku....a sto se tice vecinskog misljenja ,pogledaj anketu iznad...
Većinsko mišljenje nije na internetu i na internet-forumu, već u kafani za jednim malim stočićem u ćošku, sakrivenim od znatiželjnih pogleda i odmaknutim od znatiželjnih ušiju...

Imaš li ti, Ameru,predstavu šta si napisao? Taj sam pasus skroz izgubio iz vida, pa sam zato zaboravio da prokomentarišem... I, izvinjavam se zbog toga, zaista!

Prvo, seljak je gospodin seljak u Vojvodini, u Beogradu i u tvojoj glavi je on malouman, a Beograđanin jede njegov hleb! I treba otrovati tim istim hlebom što ga jede svakog onog ko misli da je seljak iz Vojvodine - malouman! I ko od nas uspe da otruje takvu budalu treba da dobije državnu penziju kao zaslugu za doprinos borbi protiv kriminala!

Drugo, da si imalo civilizovan ko što očigledno nisi, bez uvrede, pišem na osnovu onog što pročitam, ni u ludilu ne bi pomislio da me porediš sa bilo kojim pripadnikom bilo kog drugog naroda u Vojvodini. To je ovde odraz vrhunske nekulture!

I uostalom, šta ti uopšte tražiš na ovakvom forumu??? Ovaj se forum ne zove Velika Srbija niti Obraz ili kako već, zove se Vojvodina Cafe Forum. Idi na pomenute forume pa tamo piši svoje gluposti i pokazuj svoju nekulturu! Samo nam džaba trošiš vreme i zloupotrebljavaš mesto!Ništa pametno čovek ne može pročitati u tvojim porukama! I najlepše molim administratora da poruke od pomenute zmije briše, zabrani pristup forumu ili šta već! Hvala lepo.

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#513 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 18:46

Citat:
Većinsko mišljenje nije na internetu i na internet-forumu, već u kafani za jednim malim stočićem u ćošku, sakrivenim od znatiželjnih pogleda i odmaknutim od znatiželjnih ušiju...

Imaš li ti, Ameru,predstavu šta si napisao? Taj sam pasus skroz izgubio iz vida, pa sam zato zaboravio da prokomentarišem... I, izvinjavam se zbog toga, zaista!

Prvo, seljak je gospodin seljak u Vojvodini, u Beogradu i u tvojoj glavi je on malouman, a Beograđanin jede njegov hleb! I treba otrovati tim istim hlebom što ga jede svakog onog ko misli da je seljak iz Vojvodine - malouman! I ko od nas uspe da otruje takvu budalu treba da dobije državnu penziju kao zaslugu za doprinos borbi protiv kriminala!

Drugo, da si imalo civilizovan ko što očigledno nisi, bez uvrede, pišem na osnovu onog što pročitam, ni u ludilu ne bi pomislio da me porediš sa bilo kojim pripadnikom bilo kog drugog naroda u Vojvodini. To je ovde odraz vrhunske nekulture!

I uostalom, šta ti uopšte tražiš na ovakvom forumu??? Ovaj se forum ne zove Velika Srbija niti Obraz ili kako već, zove se Vojvodina Cafe Forum. Idi na pomenute forume pa tamo piši svoje gluposti i pokazuj svoju nekulturu! Samo nam džaba trošiš vreme i zloupotrebljavaš mesto!Ništa pametno čovek ne može pročitati u tvojim porukama! I najlepše molim administratora da poruke od pomenute zmije briše, zabrani pristup forumu ili šta već! Hvala lepo.
...ne razumem..niti sam Amer,niti sam vredjao bilo koga,niti sam te poredio sa bilo kim...procitaj moj post,pomenuo sam samo anketu... i tvoju gresku u datumu....niti zelim, kao ti, da nekoga otrujem,odnosno,UBIJEM....ovde su pozivi na ubistvo uobicajeni i dopustaju se za sve koji su "pravoverni" Vojvodjani....neverovatno....idite i ubijte onda 2.5 miliona Beogradjana samo zato sto jedu vas hleb...S R A M O T A....bas ste fer i korektni,a onima za koje nemate vremena da ih ubijate, kao sto neko rece,stavite im zutu traku...hvala.

staro
  (#514 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Godine: 42
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 18:49

Citat:
zvecarka5 kaže: Pogledaj poruku
Ovaj Paor(seljak) prica kao da je on licno ISTVAN PAL
ili (kako se vec zove taj predsednik madjara u vojvodini).

Budi siguran da dodjosi nisu za odcjepljenje i ako dodje do rata....borit ce se za Srbiju.

Kazes da nije bilo rata na Kosovu....bas me nasmija.
Ti onda nemas pojma sta pises....saras neke gluposti koje ni djeca nebi pisala.

Pa zasto je NATO bombardovo Srbiju, ako nije bilo rata na Kosovu??
ISTVAN PAL???????????????????????? predednik madjara?
Kakav predsednik i kojih Madjara?
Da li ti sejes mrznju protiv akademki obrazovanih gradjana, aktivnih ucesnika parlamentarnog zivota, primernih i postenih gradjana ove zemlje a cak im ni imena ne znas?
Ko si ti?
Klinac koji je jedva zarsio osmogodisnju skolu i sad mu je neobuzdana potreba ega da se busa iza stita sopstvene elementarne gluposti i nekulture?
cccccccccc...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#515 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 18:50

Citat:
felix kaže: Pogledaj poruku
...ne razumem..niti sam Amer,niti sam vredjao bilo koga,niti sam te poredio sa bilo kim...procitaj moj post,pomenuo sam samo anketu... i tvoju gresku u datumu....niti zelim, kao ti, da nekoga otrujem,odnosno,UBIJEM....ovde su pozivi na ubistvo uobicajeni i dopustaju se za sve koji su "pravoverni" Vojvodjani....neverovatno....idite i ubijte onda 2.5 miliona Beogradjana samo zato sto jedu vas hleb...S R A M O T A....bas ste fer i korektni
Izvinjavam se,nisam mislio na tebe, već na onu zmiju Zvečarku5, kako se već zove, ništa nije upućeno tebi u mojoj poruci osim prvog pasusa!

I naravno da ga treba ubiti kad jede moj hleb, a misli da sam maluoman. Nego? Treba da mu, možda, zahvalim na mišljenju??!! Potrovati bandu bez imalo razmišljanja!

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#516 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 19:50

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
ISTVAN PAL???????????????????????? predednik madjara?
Kakav predsednik i kojih Madjara?
Da li ti sejes mrznju protiv akademki obrazovanih gradjana, aktivnih ucesnika parlamentarnog zivota, primernih i postenih gradjana ove zemlje a cak im ni imena ne znas?
Ko si ti?
Klinac koji je jedva zarsio osmogodisnju skolu i sad mu je neobuzdana potreba ega da se busa iza stita sopstvene elementarne gluposti i nekulture?
cccccccccc...
Da sa bolje razumemo.

Nitko sem madjara i hrvata nije za odcepljenje Vojvodine od matice Srbije.

To je jasno ko 1x1.

staro
  (#517 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 19:59

Citat:
zvecarka5 kaže: Pogledaj poruku
Da sa bolje razumemo.

Nitko sem madjara i hrvata nije za odcepljenje Vojvodine od matice Srbije.

To je jasno ko 1x1.
Za ovaj forum treba uvesti prilikom učlanjenja test IQ. Tako ne bismo čitali i naprezali svoj mozak da shvatimo gluposti koje su napisane od pojedinih ljudi sa veoma niskim IQ skorom.

staro
  (#518 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 20:09

Citat:
Za ovaj forum treba uvesti prilikom učlanjenja test IQ. Tako ne bismo čitali i naprezali svoj mozak da shvatimo gluposti koje su napisane od pojedinih ljudi sa veoma niskim IQ skorom.
.....bil ga ti prosao?

staro
  (#519 (permalink))
felix
Veteran

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 20:10

ovde ima jos zivih...ja sam mislio da su ih moji prethodnici vec POTROVALI i POUBIJALI....moderatori,sad je sve u redu,nema prezivelih?....svaka cast....bas ste efikasni....eh,da je Carls Menson imao vas,sad bi bio slobodan covek.....

staro
  (#520 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 15.08.2008, 20:15

State of Vojvodina?? Netje da moze !!