VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 115 40.64%
Eventualno,uz posledice 15 5.30%
Nisam siguran/na 34 12.01%
Ne,nikako 119 42.05%
Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#491 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: juče 14:03
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 11:48

Vojvodina state?
tebi ocigledno nije dobro....mi pripadamo Srbiji i tako ce da ostane...a ti kad se naduvas trave mozes da imas state od cega hoces

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#492 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 16:43

Ako misliš da je ko god se ne slaže sa tvojim stavovima "naduvan trave", trebalo bi da porazovaraš sa nekim, bar psihologom. Veruj mi da bi pomislila da je on "naduvan kokaina", ali nije tako, ni u kom slučaju.
Predlažeš nam da pokrenemo legalizaciju marihuane i da legalnom proizvodnjom i prodajom ostvarimo još bolji život u Samostalnoj Državi Vojvodini ili si toliko neuviđavna da nisi pročitala poslednji post, a kamoli još nečije mišljenje?

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#493 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 16:54

Citat:
paor kaže: Pogledaj poruku
Ako misliš da je ko god se ne slaže sa tvojim stavovima "naduvan trave", trebalo bi da porazovaraš sa nekim, bar psihologom. Veruj mi da bi pomislila da je on "naduvan kokaina", ali nije tako, ni u kom slučaju.
Predlažeš nam da pokrenemo legalizaciju marihuane i da legalnom proizvodnjom i prodajom ostvarimo još bolji život u Samostalnoj Državi Vojvodini ili si toliko neuviđavna da nisi pročitala poslednji post, a kamoli još nečije mišljenje?
..ipak sadis iluzije....realno,od toga nema nista...koliko god to neko zeleo....sta ces...utopija...mozes samo da pricas

staro
  (#494 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 17:05

Citat:
felix kaže: Pogledaj poruku
..ipak sadis iluzije....realno,od toga nema nista...koliko god to neko zeleo....sta ces...utopija...mozes samo da pricas
Kad bismo se igrali, od tvog imena može da ispadne hemijski element za gvožđe, može ona nesrećna ptičica iz pepela,i šta sve već...
Realnost je samo u tvojim očima i samo tu! I nigde drugo! U većini ljudi koje poznajem povodom tog pitanja - realnost izgleda sasvim drugačije...
Utopija je bila socijalizam i komunizam, pa su NASTALI i nestali, eto negde još traju...
Reče jedan naš pisac, ti si veštiji izgleda u tome da citiraš, da su ideje najdublje dok se šapuću... Čim počneš da vičeš ideje, ništa od toga... Mogu da pričam, ali mogu i da delujem! Veruj mi! Nije pametno potceniti nekoga koga i ne poznaješ, a ko ima drugačiji stav. Imaš dovoljno godina da bi to znao.

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#495 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 17:12

Citat:
Kad bismo se igrali, od tvog imena može da ispadne hemijski element za gvožđe, može ona nesrećna ptičica iz pepela,i šta sve već...
Realnost je samo u tvojim očima i samo tu! I nigde drugo! U većini ljudi koje poznajem povodom tog pitanja - realnost izgleda sasvim drugačije...
Utopija je bila socijalizam i komunizam, pa su NASTALI i nestali, eto negde još traju...
Reče jedan naš pisac, ti si veštiji izgleda u tome da citiraš, da su ideje najdublje dok se šapuću... Čim počneš da vičeš ideje, ništa od toga... Mogu da pričam, ali mogu i da delujem! Veruj mi! Nije pametno potceniti nekoga koga i ne poznaješ, a ko ima drugačiji stav. Imaš dovoljno godina da bi to znao.
ferrum je gvozdje,a fenix je ptica.....nisam nikoga citirao kad sam rekao da je utopija...i nemam nista protiv tebe...ali od drzave Vojvodine nema nista...i to je to....realnost je da takva drzava ne postoji,a da li ce je biti...ne znam...tesko....jako tesko...i bez uvreda,molim....kritikuj me na svoj nacin,a ne citirajuci (sto meni prigovaras) druge "pisce".....i ideja o drzavi Vojvodini se izvikala...i znaci..po tebi...nista..ne potcenjujem te,ali od toga stvarno nema nista...a pretnju o delovanju mozes da ispunis kad god zazelis....

staro
  (#496 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 17:28

Poslednju poruku ću objasniti time što ću sebe ubediti da ti maternji jezik sigurno nije srpski! Ili da si uzeo najnoviji Bigzov bukvar pa se "braća iz njihove lepe" nisu baš najjasnije izrazila u vezi pojedinih slova, a tebi baš i ne ide samostalno sa tom knjižicom...

U poslednjoj poruci ima smisla jedna rečenica: "TEŠKO..."Naravno da je teško, misliš da drugima nije bilo teško dok su se borili za SVOJ bolji život??!! Naglašavam svoj jer je to zaista tako, borba za Vojvodinu državu je borba za svoj bolji život, a ne bolji život Čanka i kompanije.

staro
  (#497 (permalink))
felix
Veteran

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 17:37

Citat:
Poslednju poruku ću objasniti time što ću sebe ubediti da ti maternji jezik sigurno nije srpski! Ili da si uzeo najnoviji Bigzov bukvar pa se "braća iz njihove lepe" nisu baš najjasnije izrazila u vezi pojedinih slova, a tebi baš i ne ide samostalno sa tom knjižicom...

U poslednjoj poruci ima smisla jedna rečenica: "TEŠKO..."Naravno da je teško, misliš da drugima nije bilo teško dok su se borili za SVOJ bolji život??!! Naglašavam svoj jer je to zaista tako, borba za Vojvodinu državu je borba za svoj bolji život, a ne bolji život Čanka i kompanije.
...jedini si koji prigovara za greske u kucanju,a sto se obrazovanja tice ...bolje nemoj....bori se,ko ti brani?!....ali pusti druge da zive na miru....ili se kandiduj za predsednika...radi sta hoces

staro
  (#498 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 17:47

[quote=felix;333328]...jedini si koji prigovara za greske u kucanju,a sto se obrazovanja tice ...bolje nemoj....bori se,ko ti brani?!....ali pusti druge da zive na miru....ili se kandiduj za predsednika...radi sta hoces[/QUOTE

Ja se baš priključio forumu da bi mi ti napisao da radim šta hoću
Gde si bio dosad da me prosvetliš, mnogo me, mnogo zanima?!

Izvini, jedno indiskretno pitanje: da li ti je nekad neko rekao "Ti u ploču,ja u klin!"? Ti si verovatno odgovorio: "Pa popijem ponekad, kakav plin?"...

Tako izgleda naših poslednjih nekoliko postova.

Bez imalo uvrede, uz puno poštovanje prema tebi, tvom stavu vezanom za Vojvodinu kao državu... Imaš pravo na njega, ali se nemoj uzrujavati ako neko ima drugačiji i ko želi i nastoji da ostvari svoj. I ostvariće ga. Pre ili posle. Sad ili sutra.

staro
  (#499 (permalink))
felix
Veteran

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 17:57

[quote=paor;333332]
Citat:
felix kaže: Pogledaj poruku
...jedini si koji prigovara za greske u kucanju,a sto se obrazovanja tice ...bolje nemoj....bori se,ko ti brani?!....ali pusti druge da zive na miru....ili se kandiduj za predsednika...radi sta hoces[/QUOTE

Ja se baš priključio forumu da bi mi ti napisao da radim šta hoću
Gde si bio dosad da me prosvetliš, mnogo me, mnogo zanima?!

Izvini, jedno indiskretno pitanje: da li ti je nekad neko rekao "Ti u ploču,ja u klin!"? Ti si verovatno odgovorio: "Pa popijem ponekad, kakav plin?"...

Tako izgleda naših poslednjih nekoliko postova.

Bez imalo uvrede, uz puno poštovanje prema tebi, tvom stavu vezanom za Vojvodinu kao državu... Imaš pravo na njega, ali se nemoj uzrujavati ako neko ima drugačiji i ko želi i nastoji da ostvari svoj. I ostvariće ga. Pre ili posle. Sad ili sutra.
........bez komentara.......

staro
  (#500 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 18:04

[quote=felix;333336]
Citat:

........bez komentara.......
Komentari ljudi koji podržavaju stav protiv Vojvodine kao države nam nisu ni potrebni. To je bila poruka koju si danas trebao da pročitaš pre nego što si bilo šta napisao.

Potrebni su komentari, mišljenja i predlozi akcija ljudi koji podržavaju Vojvodinu kao državu!

Odgovor