|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava? | |||
| Da,svakako |
|
115 | 40.64% |
| Eventualno,uz posledice |
|
15 | 5.30% |
| Nisam siguran/na |
|
34 | 12.01% |
| Ne,nikako |
|
119 | 42.05% |
| Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: State of VOJVODINA ? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: State of VOJVODINA ? -
14.08.2008, 17:05
Citat:
![]() Realnost je samo u tvojim očima i samo tu! I nigde drugo! U većini ljudi koje poznajem povodom tog pitanja - realnost izgleda sasvim drugačije... ![]() Utopija je bila socijalizam i komunizam, pa su NASTALI i nestali, eto negde još traju... Reče jedan naš pisac, ti si veštiji izgleda u tome da citiraš, da su ideje najdublje dok se šapuću... Čim počneš da vičeš ideje, ništa od toga... Mogu da pričam, ali mogu i da delujem! Veruj mi! Nije pametno potceniti nekoga koga i ne poznaješ, a ko ima drugačiji stav. Imaš dovoljno godina da bi to znao. |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
|
14.08.2008, 17:12
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
14.08.2008, 17:28
Poslednju poruku ću objasniti time što ću sebe ubediti da ti maternji jezik sigurno nije srpski! Ili da si uzeo najnoviji Bigzov bukvar pa se "braća iz njihove lepe" nisu baš najjasnije izrazila u vezi pojedinih slova, a tebi baš i ne ide samostalno sa tom knjižicom...
U poslednjoj poruci ima smisla jedna rečenica: "TEŠKO..."Naravno da je teško, misliš da drugima nije bilo teško dok su se borili za SVOJ bolji život??!! Naglašavam svoj jer je to zaista tako, borba za Vojvodinu državu je borba za svoj bolji život, a ne bolji život Čanka i kompanije. |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
14.08.2008, 17:37
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
14.08.2008, 17:47
[quote=felix;333328]...jedini si koji prigovara za greske u kucanju,a sto se obrazovanja tice ...bolje nemoj....bori se,ko ti brani?!....ali pusti druge da zive na miru....ili se kandiduj za predsednika...radi sta hoces[/QUOTE
Ja se baš priključio forumu da bi mi ti napisao da radim šta hoću ![]() Gde si bio dosad da me prosvetliš, mnogo me, mnogo zanima?! Izvini, jedno indiskretno pitanje: da li ti je nekad neko rekao "Ti u ploču,ja u klin!"? Ti si verovatno odgovorio: "Pa popijem ponekad, kakav plin?"... Tako izgleda naših poslednjih nekoliko postova. Bez imalo uvrede, uz puno poštovanje prema tebi, tvom stavu vezanom za Vojvodinu kao državu... Imaš pravo na njega, ali se nemoj uzrujavati ako neko ima drugačiji i ko želi i nastoji da ostvari svoj. I ostvariće ga. Pre ili posle. Sad ili sutra. |
|
|
|
|
|
Veteran
|
14.08.2008, 17:57
[quote=paor;333332]
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
14.08.2008, 18:04
[quote=felix;333336]Komentari ljudi koji podržavaju stav protiv Vojvodine kao države nam nisu ni potrebni. To je bila poruka koju si danas trebao da pročitaš pre nego što si bilo šta napisao.
Potrebni su komentari, mišljenja i predlozi akcija ljudi koji podržavaju Vojvodinu kao državu! |
|
|
|