|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava? | |||
| Da,svakako |
|
107 | 39.48% |
| Eventualno,uz posledice |
|
15 | 5.54% |
| Nisam siguran/na |
|
34 | 12.55% |
| Ne,nikako |
|
115 | 42.44% |
| Učesnika ankete do sada: 271. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: State of VOJVODINA ? |
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: State of VOJVODINA ? -
02.04.2007, 14:05
Smatram da Vojvodina treba da ostane u sastavu Srbije, sa autonomijom koja bi izdvojila njenu specifičnost . Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 13:16
Pol: Muško
Godine: 42
|
02.04.2007, 14:20
Vojvodina republika !
------------------------------------------------------------ kad moze Kosovo moze i Vojvodina ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 13:16
Pol: Muško
Godine: 42
|
06.04.2007, 09:59
Citat:
Molim ove hrabre velike Srbe da mi şalju poruke na privatnu poştu .... a to şto çeş ti da mi zgaziş mater balisku itd poruşiş Albaniju i sravniş Tursku zabole me Ja kao Novosadjanin imam pravo da napişem svoje liçno mişljenje o drzavi çiji sam drzavljanin i to şto sam Autonomaş i şto ne volim lopove iz Bgd je moj liçni stav koji neçe promenuti neka anonimna osoba ... Kosovo je Beograd prodao pred rat i to treba javno da prizna kao i prodaju Krajne ... E pa mi nismo na prodaju veliki anonimni Srbine ! ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|