VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 104 40.00%
Eventualno,uz posledice 15 5.77%
Nisam siguran/na 34 13.08%
Ne,nikako 107 41.15%
Učesnika ankete do sada: 260. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#481 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 01.08.2008, 23:43

Ako bi se to pitanje legalno, koliko još može danas biti nešto legalno, pokrenulo i stanovnici Vojvodine se većinom izjasne za otcepljenje, to bi bila jasna i legitimno odabrana opcija. A to i znači da bi Vojvodina bila samostalna država, što da ne? E sad koliko bi bila njena teritorija, kad Mađarska, Rumunija i Hrvatska uzmu svoj deo, to je već drugo pitanje. Uostalom ja bih imao sreće da odem u inostranstvo da pecam, prelaskom preko mosta kod Smedereva, pošto ova demokratska vlast će mi teško za života omogućiti da mogu da se slobodno krećem bez viza.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#482 (permalink))
Avlijaner
Novi član
Avlijaner je na dobrom putu

Član od: 15.07.2006.
Poslednji login: 18.08.2008 17:51
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 02.08.2008, 20:05

Ne ocepljivati se ali se izboriti za vrhunsku autonomiju

Autonomiji u kojoj ce NS. a ne BG. raspolagati sa

vojvodjanskim parama.

staro
  (#483 (permalink))
Sunny
Početnik
Sunny će uskoro postati poznat članSunny će uskoro postati poznat član

Član od: 11.06.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 23:32
Godine: 38
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 04.08.2008, 03:03

A da okrenemo pitanje?

Visoki stepen autonomije Srbije u odnosu na Vojvodinu?

staro
  (#484 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:04
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 04.08.2008, 17:42

Citat:
Avlijaner kaže: Pogledaj poruku
Ne ocepljivati se ali se izboriti za vrhunsku autonomiju

Autonomiji u kojoj ce NS. a ne BG. raspolagati sa

vojvodjanskim parama.
То ће Митровичане, Петровграђане, Суботичане... много да усрећи

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

staro
  (#485 (permalink))
BackaPalankaSRB
Početnik
BackaPalankaSRB je na početku

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: juče 01:34
Godine: 18
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 04.08.2008, 20:56

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
То ће Митровичане, Петровграђане, Суботичане... много да усрећи
Управо тако онда ћемо ми из других крајева хтети независност од њих и тако док нераспарчамо Српске територије на 100 делова..
Никакво цепање не долази у овзир,Србија је вечна док су јој деца верна!

Србијо моја поносна буди!

staro
  (#486 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 21:03
Godine: 27
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 00:20

Naravno da treba da bude država! Samostalna i demokratska sa svim institucijama koje državu čine! Zašto da ne?! Osnovni elementi države su narod, jezik i teritorija. Mi imamo i mnogo više! Kad može Švajcarska gde se ne zna ko kojim jezikom govori,koji jezik je u kom kantonu više zastupljen, ko se kako krsti a ko kako klanja, što mi ne bismo?! Ne samo da bismo bolje živeli, već bismo ostavili sigurnu budućnost našoj deci. Naravno, samo je pitanje vremena kada će se to desiti. Ja sam apsolutno za! Vekovima moja porodica radi zemlju za tuđu zemlju! Dosta-gospodari, braćo, drugovi, pa opet braćo!!! Dosta!

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#487 (permalink))
felix
Iskusni forumdžija
felix obasjava toplim zrakom Suncafelix obasjava toplim zrakom Suncafelix obasjava toplim zrakom Suncafelix obasjava toplim zrakom Suncafelix obasjava toplim zrakom Suncafelix obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Godine: 30
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 00:26

Citat:
paor kaže: Pogledaj poruku
Naravno da treba da bude država! Samostalna i demokratska sa svim institucijama koje državu čine! Zašto da ne?! Osnovni elementi države su narod, jezik i teritorija. Mi imamo i mnogo više! Kad može Švajcarska gde se ne zna ko kojim jezikom govori,koji jezik je u kom kantonu više zastupljen, ko se kako krsti a ko kako klanja, što mi ne bismo?! Ne samo da bismo bolje živeli, već bismo ostavili sigurnu budućnost našoj deci. Naravno, samo je pitanje vremena kada će se to desiti. Ja sam apsolutno za! Vekovima moja porodica radi zemlju za tuđu zemlju! Dosta-gospodari, braćo, drugovi, pa opet braćo!!! Dosta!
nemoj tako,ako si iz stare vojvodjanske porodice kako se ne setis svojih predaka koji su zudili i ginuli za ujedinjenje sa Srbijom...imaj malo postovanja prema njima,pa sta god mislio...mislis da u novoj drzavi ne bi bilo gospodara i sluga? Uvek ce ih biti jer je jednakost obicna utopija,nema jednakih koliko god mi zeleli da to bude...jer svaka drzava ima gospodare i sluge..to joj je osnova sistema...ti radis,a neki drugi ministar trosi tvoje pare...bilo bi opet sve isto.

POBEDNIK JE ONAJ KOJI VERUJE U POBEDU-Vergilije,ENEIDA,

staro
  (#488 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 03:15

Moji preci nikad nisu težili ujedinjenju sa Srbijom. Bilo je par budala tih nesrećnih ratnih godina koji su bili glasnogovornici i koji su nažalost uspeli u tome. Po raspadu Austrougarske bilo je i tendencija da tad Vojvodina bude država,ali eto, ne pođe za rukom nikome.Ovu priliku nećemo propustiti. I nema više gospodara i sluga. Radim za sebe i imam za sebe. I državi dam da mi napravi put kojim ću ja i moji sugrađani da idu, a ne sugrađani Velje Ilića i ostalih.Ako orem, to radim u klimatizovanom traktoru pa mi mozak nije ispario na suncu kao mojim nesrećnim prethodnicima.A niko više ne kopa, sav korov biljnog porekla je potrovan, za ljudski sirak nema pesticida, još uvek...

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

staro
  (#489 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 01.09.2008 18:46
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 03:32

no comment

staro
  (#490 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 14.08.2008, 09:11

Ljudi na ovakvim mestima treba da razgovaraju i da se dogovaraju oko DELOVANJA povodom različitih tema. Svi koji se ne slažu, nije mi jasno šta traže? Ne želim da ubeđujem bilo koga kako sam u pravu, niti želim da čitam bilo čija naklapanja kako nisam u pravu... Već treba da čitam da ćemo se sastati tu i tu, tad i tad, povodom toga i toga da bismo postigli to i to jer to doprinosi ovoj temi (bez znaka pitanja) - State of VOJVODINA. Svi koji ne misle tako, žele li mene ili bilo koga drugog uveriti svojim ARGUMENTIMA i MAHANJEM PAPIRA od STRUČNIH KOMISIJA i NEZAVISNIH AGENCIJA da nismo u pravu?? Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi pokušaji... I na kraju bude

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status