|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava? | |||
| Da,svakako |
|
104 | 40.00% |
| Eventualno,uz posledice |
|
15 | 5.77% |
| Nisam siguran/na |
|
34 | 13.08% |
| Ne,nikako |
|
107 | 41.15% |
| Učesnika ankete do sada: 260. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: State of VOJVODINA ? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: juče 01:34
Pol: Muško
Godine: 18
|
Odgovor: State of VOJVODINA ? -
04.08.2008, 20:56
Управо тако онда ћемо ми из других крајева хтети независност од њих и тако док нераспарчамо Српске територије на 100 делова..
Никакво цепање не долази у овзир,Србија је вечна док су јој деца верна!
|
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 21:03
Godine: 27
|
14.08.2008, 00:20
Naravno da treba da bude država! Samostalna i demokratska sa svim institucijama koje državu čine! Zašto da ne?! Osnovni elementi države su narod, jezik i teritorija. Mi imamo i mnogo više! Kad može Švajcarska gde se ne zna ko kojim jezikom govori,koji jezik je u kom kantonu više zastupljen, ko se kako krsti a ko kako klanja, što mi ne bismo?! Ne samo da bismo bolje živeli, već bismo ostavili sigurnu budućnost našoj deci. Naravno, samo je pitanje vremena kada će se to desiti. Ja sam apsolutno za! Vekovima moja porodica radi zemlju za tuđu zemlju! Dosta-gospodari, braćo, drugovi, pa opet braćo!!! Dosta!
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Godine: 30
|
14.08.2008, 00:26
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
14.08.2008, 03:15
Moji preci nikad nisu težili ujedinjenju sa Srbijom. Bilo je par budala tih nesrećnih ratnih godina koji su bili glasnogovornici i koji su nažalost uspeli u tome. Po raspadu Austrougarske bilo je i tendencija da tad Vojvodina bude država,ali eto, ne pođe za rukom nikome.Ovu priliku nećemo propustiti. I nema više gospodara i sluga. Radim za sebe i imam za sebe. I državi dam da mi napravi put kojim ću ja i moji sugrađani da idu, a ne sugrađani Velje Ilića i ostalih.Ako orem, to radim u klimatizovanom traktoru pa mi mozak nije ispario na suncu kao mojim nesrećnim prethodnicima.A niko više ne kopa, sav korov biljnog porekla je potrovan, za ljudski sirak nema pesticida, još uvek...
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
14.08.2008, 09:11
Ljudi na ovakvim mestima treba da razgovaraju i da se dogovaraju oko DELOVANJA povodom različitih tema. Svi koji se ne slažu, nije mi jasno šta traže? Ne želim da ubeđujem bilo koga kako sam u pravu, niti želim da čitam bilo čija naklapanja kako nisam u pravu... Već treba da čitam da ćemo se sastati tu i tu, tad i tad, povodom toga i toga da bismo postigli to i to jer to doprinosi ovoj temi (bez znaka pitanja) - State of VOJVODINA. Svi koji ne misle tako, žele li mene ili bilo koga drugog uveriti svojim ARGUMENTIMA i MAHANJEM PAPIRA od STRUČNIH KOMISIJA i NEZAVISNIH AGENCIJA da nismo u pravu??
Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi pokušaji... I na kraju bude![]() |
|
|
|