VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 104 40.00%
Eventualno,uz posledice 15 5.77%
Nisam siguran/na 34 13.08%
Ne,nikako 107 41.15%
Učesnika ankete do sada: 260. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#441 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: juče 17:37
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 24.04.2008, 18:23

Citat:
ipak si dobrodasao kao pripadnik manjine!
Uvek ces biti dobrodasao la MADJAR u nasoj lepoj VOSHI koja je simbol SRBIJE!!!!!!! pozzz
cinizam nije netrpeljivost

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#442 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.09.2008 23:18
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 27.04.2008, 11:47

Izvor: Slobodna Vojvodina

MI NE IDEMO PO MIŠLJENJE U BEOGRAD!

,,Zajedno za Vojvodinu’’. Na predstojećim
izborima treba ukazati podršku
političkoj opciji koja je ne ide po mišljenje
u Beograd. Pameti nema samo
na beogradskoj čaršiji, ima je puno i
u Vojvodini, u Novom Sadu, Pančevu,
Zrenjaninu, Apatinu, Jermenovcima,
Rumi, Bajši ili bilo kom drugom gradu,
opštini ili selu naše lepe Vojvodine.
Sačuvajmo našu Vojvodinu i ostanimo
ZAJE DNO ZA VOJVODINU!

Aeksandar Marton

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#443 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.09.2008 23:18
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 29.04.2008, 09:24

LSV: Čanku upućene pretnje smrću
Autor: Beta | 28.04.2008 - 15:14

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas je saopštila da je lider te stranke Nenad Čanak putem elektronske pošte dobio pretnje smrću.
U uvredljivom i-mejlu, čiji je sadržaj prosleđen i medijima, pored psovki, Čanku se poručuje da će ga "Srbi ubiti" i da će "zažaliti zbog rasparčavanja Srbije".

Cije je ovo delo

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#444 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 04:03
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 29.04.2008, 09:36

Citat:
Bad Company kaže: Pogledaj poruku
LSV: Čanku upućene pretnje smrću
Autor: Beta | 28.04.2008 - 15:14

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas je saopštila da je lider te stranke Nenad Čanak putem elektronske pošte dobio pretnje smrću.
U uvredljivom i-mejlu, čiji je sadržaj prosleđen i medijima, pored psovki, Čanku se poručuje da će ga "Srbi ubiti" i da će "zažaliti zbog rasparčavanja Srbije".

Cije je ovo delo
Ima toga i u susednim drzavama.

Samo tamo se brzo pronadje krivac i drzava preduzima odredjene mere. IP je chudo!

nisam legenda

staro
  (#445 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 13:13
Godine: 23
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 30.04.2008, 09:59

Evo i mene posle dugog odsustva zbog privatnog biznisa i puta za Ganu.
Pitanje Vojvodine ostaje otvoreno i zahvaljujuci svim strankama koje ne cine SRS SPS DSS podrzace nezavisnost Vojvodine.
I pitanje jedno za sve vas,zasto se vise prepiremo na ovu temu kada je to vec odluceno ja koji mozda i jos po neko ovde zna pravu istinu sta ce biti u narednih par godina.I glupo je citati kako svi pricate jer ne znate vi nista i jadno mi je da to citam kada je daleko od realnosti.Po ko zna koji put sam rekao VOJVODINA CE BITI NEZAVISNA 2012 godine! Ovi izbori ce biti takodje kljuc svega jer pobedom Demokratskog bloka to ce jos biti blize.
I bolje je da udjemo kao nezavisni jer Vojvodina ima potencijala i necu ni ja ni bilo ko od pravih Vojvodjana dozvoliti vise kradju mene i sve dece buducnosti nase.I da se zna za sva vremena da je BEOGRAD TAJ KOJI TERA OD SEBE I RASPARCAVA ZEMLJU I TO JE TO.

staro
  (#446 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 17:41
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 30.04.2008, 13:59

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
Evo i mene posle dugog odsustva zbog privatnog biznisa i puta za Ganu.
Pitanje Vojvodine ostaje otvoreno i zahvaljujuci svim strankama koje ne cine SRS SPS DSS podrzace nezavisnost Vojvodine.
I pitanje jedno za sve vas,zasto se vise prepiremo na ovu temu kada je to vec odluceno ja koji mozda i jos po neko ovde zna pravu istinu sta ce biti u narednih par godina.I glupo je citati kako svi pricate jer ne znate vi nista i jadno mi je da to citam kada je daleko od realnosti.Po ko zna koji put sam rekao VOJVODINA CE BITI NEZAVISNA 2012 godine! Ovi izbori ce biti takodje kljuc svega jer pobedom Demokratskog bloka to ce jos biti blize.
I bolje je da udjemo kao nezavisni jer Vojvodina ima potencijala i necu ni ja ni bilo ko od pravih Vojvodjana dozvoliti vise kradju mene i sve dece buducnosti nase.I da se zna za sva vremena da je BEOGRAD TAJ KOJI TERA OD SEBE I RASPARCAVA ZEMLJU I TO JE TO.
pa ti onda ne citaj... bitno je da ti sve znas...
slazem se da je BG taj koji tera od sebe, ali... nije jedino resenje nezavisnost, pa to je glupo, cela evropa brise granice mi ih stvaramo... srpska posla

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#447 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: juče 17:37
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 30.04.2008, 18:03

Becar ima pravo,jedino resenje za Vojvodinu je nezavisnost jer ako ostane deo Srbije (gledavsi danasnje odnose u Srbiji)mozda nikada nece biti clanica EU.
Citat:
nije jedino resenje nezavisnost, pa to je glupo, cela evropa brise granice mi ih stvaramo...
nazalost u EU uvek ce ostati drzavne granice,iako se slobodno prelaze.....

A malis vituperari laus est!

staro
  (#448 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 01.08.2008 14:02
Godine: 16
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 30.04.2008, 23:11

Zar sad i vojvodina da bude nezavisna? Pa onda će mo da ga ispušimo. Mi zavisimo od ostatka srbije više nego što mislite. Evo posledica po vojvodinu ako se odvoji.

1. Nedostatak električne energije - potencijali vojvodine za produkciju struje su mali. Uglavnom uspomoć vetra, što je i najslabiji izvor električne energije.

2. Nedostatak industrijiskih proizvoda - u vojvodini je poljuprivreda mnogo razvijenija od industrije, tj. industrije skoro da i nema. A ceo svet se sve više okreće od poljuprivrede industriji. Imali bi smo veliki suficit poljuprivrednih proizvoda, a veliki nedostatak ruda, minerala i slično.

3. Slab turistički potencijal - najbolja destinacija u vojvodini je fruška gora, a tamo je većina hotela propala, i nerenovirana već duže vreme.

4. Nedostatak uglja i drva - u vojvodini ima malo šuma, a da ne spominjemo koliko uglja ima. Čak se i zalihe prirodnog gasa sve brže i brže troše.

5. Bela kuga - 11 promila negativnog godišnjeg prirodnog priraštaja. Šta više reći.

6. Nedostatak visoko stručnih medicinskih ustanova - najbolje klinike sa najboljom opremom (npr. VMA) su koncentrisane u beogradu. Mnoge teške bolesti se mogu samo tamo lečiti.

Eto. Zar to nije dovoljno da prestano sa glupim idejama o odvajanju od srbije? Setiću se ja još toga. Ovo je samo ono što mi je sad palo na pamet.

Guns don't kill people.

I do!

staro
  (#449 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Godine: 57
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 01.05.2008, 00:49

Eventualnim ulaskom Srbije u EU, pitanje osamostaljenja Vojvodine biće olakšano.
Ko će sprečiti migracije stanovništva i grupisanje po nacionalnosti, ali javiće se jedan veći i bolji kvalitet: još veća tolerancija među njima i bolje uvažavnje i poštovanje međusobno. A što se tiče ekonomskih potencijala Vojvodina ima mnogo više nego ostali regioni ispod Beograda.
Ja lično bih bio najsrećniji kad bi se Beograd odvojio od Srbije, neka ga neka živi samostalno sa svojim vladarima, političarima, institucijama, svojom kulturom i kulturalnošću, svojim medijima!

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#450 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 01.08.2008 14:02
Godine: 16
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 01.05.2008, 02:03

I to što kažeš. Beograd sisa najveći dao svih resursa srbije. Sve živo ide u beograd. Beograd je pun seljaka koji neće više da budu seljaci. Možda bi nam i bilo bolje bez beograda. Šta mislite, a?

Guns don't kill people.

I do!

Odgovor