VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 107 39.48%
Eventualno,uz posledice 15 5.54%
Nisam siguran/na 34 12.55%
Ne,nikako 115 42.44%
Učesnika ankete do sada: 271. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#411 (permalink))
Gospodin Ne
Monsieur Da
Gospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen član

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: juče 23:26
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:20

@kozo
a ciji si ti drzavljanin?
i sta ces to vise dobiti u Madjarskoj Vojvodini?

Ne

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#412 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Godine: 38
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:27

Citat:
kozo kaže: Pogledaj poruku
vec sam ti jednom napisao ali vidim nisi svatio "uvek kreni prvo od sebe pa posle pokazuj sa prstom na druge"kako mi se cini Ti i ja smo istog misljenja sta se tice Vojvodine samo smo na suprotnim stranama,Ti bi Srbsku a ja Madarsku Vojvodinu ali jos malo vremena pa ces se uveriti....da je Biterlemon u pravu i Vojvodina ce biti nezavisna
...cekaj...ako je vojvodina nezavisna...kako je onda madjarska Vojvodina?
...drugo...yossa ne bi srbsku Vojvodinu jer ona to vec i jeste...

...hell ain't a bad place to be...

Poruku je izmenio SQUAW, 23.04.2008 u 23:01. Razlog: prozivka

staro
  (#413 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:29

ne bih se mnogo mesala u politiku i ove vode.. ali ovo mi je strasno zapeklo oko..

Citat:
Ti i ja smo istog misljenja sta se tice Vojvodine samo smo na suprotnim stranama, Ti bi Srbsku a ja Madarsku Vojvodinu
Madjarska Vojvodina?
Pa.. iako se u grudi mladjane ne busam patriotizmom.. ne dam Vojvodinu.. i koliko jesam upucena, Vojvodina se jos uvek nalazi na teritoriji Republike Srbije a ne Madjarske a i ako bude autonomna nece nikad biti madjarska..

molila bih iskusne politicke vukove da me ne citiraju i ne uzimaju na zub, nisam vicna duelima..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#414 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:29

Citat:
vec sam ti jednom napisao ali vidim nisi svatio "uvek kreni prvo od sebe pa posle pokazuj sa prstom na druge"kako mi se cini Ti i ja smo istog misljenja sta se tice Vojvodine samo smo na suprotnim stranama,Ti bi Srbsku a ja Madarsku Vojvodinu ali jos malo vremena pa ces se uveriti....da je Biterlemon u pravu i Vojvodina ce biti nezavisna
Ти и ја нисмо исти ни изблиза
Ја сам против цепања и уништавања моје државе. Ти си за цепање и уништавање моје државе. Ја не заговарам никакве претензије према Мађарској.
Што се мене тиче, у Србији, дакле и у Војводини, има места за све оне који желе да живе у Србији и не желе да је униште, не само за Србе.
Што се тиче твог дара за предвиђање будућности, не верујем му баш. Али драго ми је да признајеш куда би водило давање превеликих надлежности Војводини и признајеш мотиве велике већине оних који су за одвајање Војводине од Србије. Не љубав према Војводини, већ непријатељство према Србији.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#415 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 26.09.2008 19:36
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:45

Citat:
@kozo
a ciji si ti drzavljanin?
zasto je to bitno kad jedan drugog razumemo
Citat:
..cekaj...ako je vojvodina nezavisna...kako je onda madjarska Vojvodina?
vec sam jednom napisao ali vidim da nepratis stvari,Velika Madarska je utopija a ovo sta ovde napisem je moje suvereno misljenje,zar nema svako pravo na svoje misljenje...
Citat:
...drugo...yossa ne bi srbsku Vojvodinu jer ona to vec i jeste...
nazalost onih stanovnika koji stanje Vojvodine gledaju racionalno

staro
  (#416 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Pol: Žensko
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:51

Citat:
Ti bi Srbsku a ja Madarsku Vojvodinu ali jos malo vremena pa ces se uveriti....
Nije Vojvodina sitniš za potkusurivanje da je vi čerečite na ovu ili onu stranu.
Na svu sreću, još uvek je malo onih koji budućnost Vojvodine vidi kao Mađarsku, Srpsku, Hrvatsku, Rumunsku,... Nadam se da će ih biti još manje.
Nije ovde pitanje pripadnosti teritorije već kvaliteta života ljudi. Ono se može rešiti jačanjem autonomije, decentralizacijom, jačanjem privrede,... ali nikako daljim etničkim podelama.
Ako ne umete da pomognete, nemojte ni odmagati ovakvim ili sličnim porukama. To se zove trovanje duha Vojvodine, svidelo se to nekom ili ne.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#417 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Godine: 38
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:52

Citat:

vec sam jednom napisao ali vidim da nepratis stvari,Velika Madarska je utopija a ovo sta ovde napisem je moje suvereno misljenje,zar nema svako pravo na svoje misljenje...

nazalost onih stanovnika koji stanje Vojvodine gledaju racionalno

sta ima tako interesantnog u tom Futogu....dodi ti kod mene u Debrecen,ili bolje da se nademo na pola puta,jao izvini ali prvo trebam da ti posaljem pozivnicu da bi dobio vizu....
...imas pravo na svoje misljenje...ali ne znaci da si u pravu...
...nisi stanovnik Vojvodine,pa bas i nisi kompetentan da procenjujes racionalnost...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#418 (permalink))
Gospodin Ne
Monsieur Da
Gospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen član

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: juče 23:26
Godine: 41
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 18:59

Citat:
Bitno je posto te ne razumem. Bez obzira na jezik...
Jos uvek nisi objasnio sta ces to vise dobiti u madjarskoj Vojvodini?
Ili u "drzavi" Vojvodini?

Ljudska glupost je bez granica, ne treba joj pasos...

Ne

staro
  (#419 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 26.09.2008 19:36
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 21.04.2008, 19:16

Citat:
Jos uvek nisi objasnio sta ces to vise dobiti u madjarskoj Vojvodini
nebi ja dobijao, nego ti bi dobio autonomiju,nebi dobijao samare ako bi pricao svoj maternji jezik....,dobio bi EU pasos......
Citat:
Ili u "drzavi" Vojvodini?
ovde bi opet ti dobijao,bogatstvo Vojvodine bi ostalo u Vojvodini....