|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava? | |||
| Da,svakako |
|
115 | 40.64% |
| Eventualno,uz posledice |
|
15 | 5.30% |
| Nisam siguran/na |
|
34 | 12.01% |
| Ne,nikako |
|
119 | 42.05% |
| Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: State of VOJVODINA ? |
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: State of VOJVODINA ? -
20.04.2008, 15:55
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Godine: 42
|
20.04.2008, 16:05
Citat:
Nazalost Srpska politika samo kasni najmanje 50 do 100 godina u odnosu na politiku okolnih zemalja. 2. Da, slazem se da je Kosovo oduzet od Srbije zbog tiranije. Ne zbog tiranije na samom Kosovu vec zbog ratova od 1990. 3. Da, svi mi zelimo decentralizaciju. Kako ce se ona zvati, nije bitna ako je nama gradjanima to prihvatljivo. Ako nije, onda je to opet vid tiranije. Jer drzava se gradi od osnovnih celija pa navise, to je smisao svega, zar ne? You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: juče 21:26
Godine: 23
|
20.04.2008, 16:13
Citat:
Citirao si ime pokraine i države, a ja koliko znam drzava Srbija i pokraina Vojvodina nisu nikog poslale da izbodu nekog. To su ucinile bolesnici, i taj zlocin je za svaku osudu! Što vezujes zlocin za drzavu, zlocin je pojedinacna stvar. Nisu svi takvi, to je mali procenat gradjanstva. Nije Srbija nikog huškala da se lati noža. Drzava ce kazniti pocinioce tog zlocina i zauzeti stav. Kako mi u Banatu nemamo probleme sa Mađarima, a ni Mađari sa nama? Lepo živimo, druzimo se i saradjujemo. @biterlemon Slažem se! |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 29.02.2008.
Poslednji login: 12.05.2008 20:34
Godine: 27
|
20.04.2008, 16:31
Citat:
Inace, ziveo sam u Subotici i mogu ti reci da se Srbi i Madjari slazu, imao sam komsinicu koja je bila Madjarica i izbegla iz Hrvatske zbog provokacija sa hrvatske strane, kad je dosla vamo iznenadila se.I sto nisi nista reko kad su onom Srbinu stavljali flasu da ne kazem gde, sigurno si cuo za to. I da li vi znate odakle potice rec vojvodina?Da li znate kako je njeno prvo ime?Jako bi hteo da mi na ova dva pitanja odgovori neki "vojvodjanin". Decentralizacija da, ali ne na dva dela jel onda ispastaju ostali gradovi. Kozo, madjarska vojvodina je velika glupost koja nikada nece biti ostvarena, ali bas nikada i shvati to.Nece se ni vojvodina ocepiti na zalost separatista i shovinista. |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Godine: 37
|
20.04.2008, 17:40
Citat:
Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Godine: 42
|
20.04.2008, 20:37
Koliko sam shvatio tema je naslovljena na nenacionalnu Vojvodinu.
You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
|
21.04.2008, 16:48
Ја то нисам тако схватио, а у овој расправи су досад изнесени ставови који су све само не "ненационални". Посебно од стране тебе и твог истомишљеника Козоа.
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
|
21.04.2008, 16:49
Što toliko zakrvite da pređe u vređanje nije mi jasno. Na politici su sto puta pisane iste primedbe od strane ljudi koji uređuju forum. Pričajte o politici i suprotstavljajte stavove, a ne lične utiske jedni o drugima. Hajde tolerantno i vojvođanski, a? Hvala.
|
|
|
|