VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 104 40.00%
Eventualno,uz posledice 15 5.77%
Nisam siguran/na 34 13.08%
Ne,nikako 107 41.15%
Učesnika ankete do sada: 260. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#31 (permalink))
Jovan
Početnik
Jovan će uskoro postati poznat članJovan će uskoro postati poznat član

Član od: 05.03.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 13:41
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.03.2007, 18:52

Nemogu da shvatim velike Vojvođane, koji traže state of....
Probaću na najjednostavniji način a da nikog ne uvredim da dam viđenje.
Čovek sazida kuću i u njoj mu se izrode tri sina
svaki, luda na svoj način.
Posle godina i godina, hoće jedna baraba ili sin, svoj deo da proda, da podmiri račun u kafani, jerbo osto dužan a veli braći kad prodamo biće i vama bolje.
Sad pitanje, koji deo da budale prodaju,nađuli i to, bolje će živeti, malo morgen.

Setih se sad, velikog Jaše i njegovog ponosnog,veli, Srpskog duha, pa onda i njega se ti separatisti moraju rešiti a bogme ima takvih sinova dosta.
Ima toga još al ajde polako........

Poruku je izmenio Lady S, 18.03.2007 u 18:54. Razlog: Nema potrebe za boldovanim slovima ;)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Godine: 24
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.03.2007, 19:33

Najzad neko normalniji... Vojvodina bi bila veoma mala i ekonomski propala... Nemojte molim vas odgovarati ukoliko se u politiku ne razumete jer necu odgovarati na takve postove... Stvarno sam se jako iznervirao u vojvodjane koji zele da se odvoje od Srbije, na njih ne gledam kao srbe i mrzim ih vise od Amerikanaca!

Kad bi ste vi Riquelme odlucivali otisla bi i Vojvodina i Srbija u paklo... Nemate pojma o politici ni o ekonomiji a pricate o odvajanju... A ti AxeZ, samo u propagandu gledas, a pricas o necemu o cemu pojma nemas... Bas me interesuje kakve jos gluposti mogu cuti. Ipak vas 10 nece odlucivati o ocepljivanju vojvodine...

Toliko sam se nervirao oko ovoga da nemam reci. Srbi se odvajaju od Srba... Nije ni cudo sto nas tako lako zavade...

Poruku je izmenio Lillith, 18.03.2007 u 20:36. Razlog: vredjanje

staro
  (#33 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.03.2007, 20:48

kako vidim otvorena je tema zbog koje ce se pozitivna misljenja o nekim ljudima drasticno promeniti.Cezar je vec poceoda menja misljenje o nekima.no to je njegovo pravo. ne trba se bojati suprotnog misljenja vec istomisljenika. Vojvodina drzava a sto da ne , bolje zdrav razvod nego BOLESTAN brak

staro
  (#34 (permalink))
Cezar
Banovan

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.03.2007, 22:49

Bolestan brak ? Ehehe... Jao Boze, cime ovo zasluzih ? Pa ljudi jer moze neko procitati moj post, ceo pre nego sto napise ista. Covece vama su vazne samo izreke, kako bi ispali pametni, a u politiku se i ne razumete ni 3%. Ako je vecina takva Vojvodina ne treba Srbiji. Ako slucajno dodje do ocepa ja se selim iz Vojvodine (ne bih ziveo sa izdajnicima). Cast svima koji su rekli Ne, nikako! Videcete zasto vam ovo govorim i vi a i oni... Kako god, neka je Bog uz Vas i jedne i druge, vasi preci nisu bili takvi...

staro
  (#35 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.03.2007, 23:09

Citat:
Cezar kaže: Pogledaj poruku
Bolestan brak ? Ehehe... Jao Boze, cime ovo zasluzih ? Pa ljudi jer moze neko procitati moj post, ceo pre nego sto napise ista. Covece vama su vazne samo izreke, kako bi ispali pametni, a u politiku se i ne razumete ni 3%. Ako je vecina takva Vojvodina ne treba Srbiji. Ako slucajno dodje do ocepa ja se selim iz Vojvodine (ne bih ziveo sa izdajnicima). Cast svima koji su rekli Ne, nikako! Videcete zasto vam ovo govorim i vi a i oni... Kako god, neka je Bog uz Vas i jedne i druge, vasi preci nisu bili takvi...
Jbt Cezare da ti nisi Nostradamus...

U principu nije mi do ocepljenja ali me ne bi nesto extra ni pogodilo...
Drzava je ionako razjebana na sto strana...
Ne prizeljkujem otcepljenje ali mi nije primarna stvar...
Jer je ova drzava dovedena na rub egzistencije te se maltene borimo za goli zivot...I to je najverovatnije uzrok loshih sagledavanje ili nesagledavanja citave koncepcije drzave...
Mada ne bi nam bilo zgorega da se bavimo bitnijim pitanjima od otcepljenja...
Recimo poboljshanjem zivotnog standarda u Srbiji...
Uzrok sveopshte bede...
Gde su te pare...
Ko njima raspolaze...

Ubica mekog srca.

staro
  (#36 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 10:05
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.03.2007, 23:20

Citat:
Stvarno sam se jako iznervirao u vojvodjane koji zele da se odvoje od Srbije, na njih ne gledam kao srbe i mrzim ih vise od Amerikanaca!
Citat:
Kako god, neka je Bog uz Vas i jedne i druge, vasi preci nisu bili takvi...
Svoj stav o ovoj temi sam iznela negde na početku diskusije, pa se ne bih ponavljala. Ali bih se sada samo osvrnula na naše pretke.
Očigledno da moji i Cezarovi preci nisu bili od istog soja. Ono što su meni preci ostavili u amanet je da poštujem ljude sa kojima živim, poštujem njihove stavove i mišljenja, uživam u različitostima i da nikog ne mrzim.

Citat:
Ako je vecina takva Vojvodina ne treba Srbiji. Ako slucajno dodje do ocepa ja se selim iz Vojvodine (ne bih ziveo sa izdajnicima).
I da se nadovežem. Ako ne možeš da se uklopiš u tolerantan duh Vojvodine možda već jeste vreme da se seliš iz nje.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#37 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.03.2007, 23:31

Citat:
Stvarno sam se jako iznervirao u vojvodjane koji zele da se odvoje od Srbije, na njih ne gledam kao srbe i mrzim ih vise od Amerikanaca!
Iako sama nisam neki vatreni pobornik za otcepljenje Vojvodine, ipak nisam ni za ovakve reci mrznje prema osobama koje ne misle kao ja. Mislim da dok ljudi imaju ovakav stav prema svojim sunarodnicima (a i bilo kom drugom narodu), imacemo mi jos puno problema...

Volela bih da Vojvodina bude samostalnija (sto ne znaci i samostalna)... veca prava, vece odgovornosti, veca mogucnost izbora za same Vojvodjane... Ovo se moze odnositi na sve regije u Srbiji - poenta je samo da decentralizujemo drzavu.

staro
  (#38 (permalink))
Cezar
Banovan

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 19.03.2007, 00:06

Pogresno ste vi mene shvatili! Izdajnike najvise mrzim (a znate i zasto), pa ne bih rekao tolerantan ili izdajnicki. Ja sam, ako mozes procitati moj post, rekao neka je Bog uz vas ali ste me izneverili i iznervirali toliko mnogo, nikad nisam rekao nesto lose.

Zar vi mislite da smo losi sto mafija upravlja nama ? Nece vise moci, mafija ce pasti pravda ce doci na red, Hrist je uz Srbe, ali molim vas ljudi, preklinjem vas nemojte mi ovo raditi, srce mi se slomilo za Kosovo, nemojte da mi se jos jednom slomi da ste nas izdali. Ne bih to podneo.

Kada smo pod komunizmom ziveli ujedinjeno (hrvati, srbi, slovenci, makedonci, bosanci, crnogorci) kao braca (sto i jesmo) kako ne mozemo pod demokratijom ? Zato sto nam mafija diktira i upravlja nama. Hriste, smiluj se, skini ih sa vlasti... Ljudi, nismo mi krivi. Gluposti su: politicari su dobri, samo srbija je vec propala, nista nije propalo, oni je unistavaju. Jedini koji je poslat od Boga da nas ovih muka izbavi ubijen je 12. marta (Zoran Djindjic). Demokratija je raskomadala Jugoslaviju iz jedne ekonomski i vojno snazne drzave u 6 slabih drzavica, i jos su nas zavadili da medjusobno ratujemo, a braca smo iste krvi, vere i jezika kao i pretka. Monarhija bi nas spasla sada, Kralj nam je mudar, naslednik mudriji, kraljica najmudrija (Grcka princeza Katarina), (da imamo prezivelog clana roda Nemanjica garantujem, sad bih bili najjaca drzava na svetu) mada mozda i demokratija radi samo ima rupe na mafiju. Ali svako zlo kao i Hitler ima kraj... Dugo ce trajati ali bice kraj i Srbija ce ponovo cvetati, jer ipak smo Bozji narod i Hrist je uz nas. Hriste Boze pomozi.

Nemojte se svadjati braco (ne mislim samo na medjusobno nas, vec i na bracu Hrvate i Bosance i Srbe, svi smo mi braca iste krvi, roda, vere i pretka).

staro
  (#39 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 19.03.2007, 09:28

Cezare, ne bih da se upustam sa tobom u diskusiju. Trosimo samo vreme a rezultat se nevidi u skoroj buducnosti.Budi fer i nemoj tolko biti len vec nadji vremena i uzmi u ruku knjige od Dobrice Cosica i procitaj ih . Kada to uradis javi se da porazgovaramo na tu temu. Samo nemoj sa svojih 22.godine govoriti kako se ljudi ne razumeju u politiku i da pojma nemaju.Predpostavljam da niko ili zanemarljiv procenat zeli odcepljenje u smislu da zeli samo Drzavu Vojvodinu kao Drzavu. Svi mi zelimo normalan zivot ovde gde smo i rodjeni, sa svim narodima i narodnostima .A ti procitaj prvo ono sto napises , napravi korekturu i posalji odgovor i verovatno ce te ljudi onda razumeti.

staro
  (#40 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 19.03.2007, 11:12

Cezare zasto imash potrebu da mrzish neistomishljenike?
mrznja je sama po sebi ruzna osobina...
Druga stvar,nemoj sve brate subjektivno dozivljavati...
to je necije mishljenje i nebitno kakvo ti od njega realno nemash nista...
svidelo ti se ili ne, nije tvoje niti je tebi upuceno,
nemoj se nervirati,samo sebe remetish i nista drugo...
a da se svi u svemu slazemo bilo bi i dosadno i smeshno...bezveze...
Zamisli da 6 milijardi ljudi na svetu misli isto...

Ubica mekog srca.

Odgovor