VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 115 40.64%
Eventualno,uz posledice 15 5.30%
Nisam siguran/na 34 12.01%
Ne,nikako 119 42.05%
Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#371 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 20:07

Citat:
kozo kaže: Pogledaj poruku
pa kakav je to divan odnos kad nekome razbiju nos samo zato sto prica Madarski
Нисам сигуран да постоји нека широко распрострањена дискриминација Мађара у Србији, напротив, рекао бих да имају своје медије, школе, одељења, културне институције, право на употребу језика... пре пар дана су убили младића јер навија за Војводину, то су инциденти по којима не можемо да судимо о општем стању.

Citat:
poceli smo se buditi iz dubokog sna,samo da odteramo ove komuniste i liberalce sa vlasti pa cemo da otvorimo ova pitanja
Мађарска нема шансе да науди ни Србији ни Румунији ни Хрватској ни Словачкој... ваљда би требало да ти је јасно да су времена јако различита од рецимо 1903. А ако мислиш да је интерес Мађарске да буде у сталној јаловој свађи са комшијама, слободно се залажи за то.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#372 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 20:19

Citat:
Мађарска нема шансе да науди ни Србији ни Румунији ни Хрватској ни Словачкој... ваљда би требало да ти је јасно да су времена јако различита од рецимо 1903. А ако мислиш да је интерес Мађарске да буде у сталној јаловој свађи са комшијама, слободно се залажи за то.
eto sad stizemo do toga da je najbolje resenje za Vojvodinu da bude samostalna drzava,i da je priznaju zajedno Srbija i Madarska

staro
  (#373 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 20:42

Citat:
eto sad stizemo do toga da je najbolje resenje za Vojvodinu da bude samostalna drzava,i da je priznaju zajedno Srbija i Madarska
Одједном си, за пар сати, променио мишљење, више ниси за поновно успостављање тзв. велике Мађарске, сад си за независну Војводину? Вероватно ти је на срцу и добробит њених грађана свих националности?
Пази, ако ћеш територијалну аутономију севернобачких општина, онда остаде остатак Војводине "окупиран", мораш дакле да се залажеш за аутономију па независност целе Војводине
Волим што си ту да покажеш како се понашају суседи кад се једна земља не брани... апетити за распарчавање одмах расту.

State of VOJVODINA ?
staro
  (#374 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: juče 21:37
State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 21:15

Citat:
neznam na sta mislis,meni je uvek najbolje ono sto rese Vojvodani Madarskog porekla ako se radi o njihovim problemima,oni znaju najbolje sta je njihov problem, ja im samo mogu dati podrsku
U to sumnjam da ti neznas o cemu ja pricam ali da pojasnim
Da tu mislim na konstantno okretanje ledja Budinpeste prema Madjarskim
manjinam ne samo u Vojvodini nego i u Transilvaniji i Slovackoj
Pa se meni cini da se ti predsavljas vise kao nacionalista nego sto u stvari jesi,
bez sumnje u tvoje poznavanje istorije.

Citat:
Sta reci

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

Poruku je izmenio BaneK, 18.04.2008 u 21:33. Razlog: uzastopni postovi

staro
  (#375 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 21:31

Не може човек да не примети да су највећи заговорници "независне Војводине" управо људи који нису Срби, дакле они који би волели да виде Србију уништену, раскомадану, који би волели припајање делова Србије другим земљама, којима није на срцу добробит ни Србије ни Срба, нити било ког народа осим њиховог.
Наравно, ту морамо да додамо и оне који су гори од рецимо мађарских или хрватских шовиниста, Чедисте Србомрсце.
Свашта изађе на видело кад се мало погледа испод површине врлих бораца за права Војводине, тзв. аутономаша или републиканаца. Види се више жеље да се Србији науди него да се Војводини помогне.

staro
  (#376 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 21:36

Citat:
Одједном си, за пар сати, променио мишљење, више ниси за поновно успостављање тзв. велике Мађарске, сад си за независну Војводину? Вероватно ти је на срцу и добробит њених грађана свих националности?
moje misljenje se nikada nece promenuti,mada znam da je "Velika Madarska"isto kao i"Velika Srbija"samo utopijaa dobrobit za gradane Vojvodine ce odmah doci ako se otarase robije "Beograda"
Citat:
Волим што си ту да покажеш како се понашају суседи кад се једна земља не брани... апетити за распарчавање одмах расту.
ovde sigurno pises o Srbiji,dovoljno je samo da odemo do '90-ih godina da mi nebi ponovo poceo da popujes o" Madarskom sovinizmu"
Citat:
A to je konstantno okretanje ledja Budinpeste prema Madjarskim
manjinam ne samo u Vojvodini nego i u Transilvaniji i Slovackoj
pa sta mozemo ocekivati od ove komunisticke bagre
Citat:
Види се више жеље да се Србији науди него да се Војводини помогне.
jel znas kako se moze pomoci kravi muzari????...treba joj dati i jesti

Poruku je izmenio kozo, 18.04.2008 u 21:43.

staro
  (#377 (permalink))
miloca
Novi član
miloca je na dobrom putu

Član od: 29.02.2008.
Poslednji login: 12.05.2008 20:34
Godine: 27
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 22:10

E ovako...Vojvodina kao drzava?Ne.Vojvodjanska autonomija?Ne.

Autonomiju i decentralizaciju bi ja lakse resio, a to da bi podelio odredjene autonomije svim okruzima...dakle da se Srbija sastoji od recimo Novosadskog okruga, Subotickog okruga, Niskog itd itd...Mislim da je tako pravilnije a ne na Vojvodinu i na "ostatak".

Ja sam ziveo u Subotici, i mogu vam reci da tamo ljudi ne puse pricu LSV-a...jer znaju ko nas krade, pogledajte Novi Sad-najvece gradiliste u Evropi posle Berlina, a Subotica?Nista.

Dusa me boli kada gledam kako se svi sele iz SU u NS.Prosto ne krade nas nikakav Beograd vec iskljucivo glavni grad Vojvodine.I to Suboticani veoma dobro znaju!Subotica radi dok se Novi Sad gradi

Beograd krade od drugih nesrecnih gradova.Nervirama me ovaj centralizam ali on je prisutan i u Vojvodini!!!

Zato, ovi komunisticki sinovi mogu samo da se nadaju da ce dobiti jos para ako budu separatisti, e pa varate se.

State of VOJVODINA ?
staro
  (#378 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: juče 21:37
State of VOJVODINA ? - 19.04.2008, 14:26

Citat:
miloca kaže: Pogledaj poruku
E ovako...Vojvodina kao drzava?Ne.Vojvodjanska autonomija?Ne.
Ja sam ziveo u Subotici, i mogu vam reci da tamo ljudi ne puse pricu LSV-a...jer znaju ko nas krade, pogledajte Novi Sad-najvece gradiliste u Evropi posle Berlina, a Subotica?Nista
To sto se ljudi sele iz Subotice je problem gradskih vlasti
Problem je usko povezan sa ekonomijom ako Subotica kao

Ako uzmem pimer Subotice danas se kradja desava
na relaciji Subotica via Novi Sad destinacija Beograd
U tvoj verziji decentralizacije daje se surotan efekt jos
veca centralizaciju jer bi to islo direktno Subotica Beograd

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

Poruku je izmenio Mish, 19.04.2008 u 17:49. Razlog: spojene uzastopne poruke

staro
  (#379 (permalink))