VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 115 40.64%
Eventualno,uz posledice 15 5.30%
Nisam siguran/na 34 12.01%
Ne,nikako 119 42.05%
Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#361 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Pol: Muško
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 17.04.2008, 22:01

Citat:
kozo kaže: Pogledaj poruku
nikada nisam skrivao svoje misljenje o Vojvodini,nisi pazljivo procitao moje (danasnje)zabelezke,ja sam za granicnu reviziju(to je moje suvereno misljenje)
Pa kad ovakva politika izolacije i sektasenja caruje u Srbiji nije ni cudo sto imas takvo suvereno misljenje...
Vecina mladih Srba ima zelju da revidira granice tako sto bi hteli da se isele odavde...

Back in red!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#362 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: juče 21:37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 17.04.2008, 22:08

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Pa kad ovakva politika izolacije i sektasenja caruje u Srbiji nije ni cudo sto imas takvo suvereno misljenje...
Vecina mladih Srba ima zelju da revidira granice tako sto bi hteli da se isele odavde...

Cenim to Maleni krato i jasno

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#363 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 17:56

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Нема тога за шта Чедисти неће оптужити Србе и Србију. Козо је мађарски националиста чији национализам вероватно сеже генерацијама уназад, даље од деде Њилаша.
Али то Чедистима не смета да оптуже Србе и Србију, односно "политику Србије" за постојање мађарских националиста.

Citat:
Као и већина младих у већини држава света које нису на нивоу развоја западне Европе, Северне Америке и Аустралије. Много паметну ствар си рекао.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#364 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 18:42

Citat:
Козо је мађарски националиста чији национализам вероватно сеже генерацијама уназад, даље од деде Њилаша.
vidim poceo si da me hvalisi ja mislim o tebi isto sta se tice nacionalizma,neznam zasto me stalno spominjes zajedno sa Njilasimamozda si ti neki Partizan.....?

staro
  (#365 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 38
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 18:58

Citat:
nikada nisam skrivao svoje misljenje o Vojvodini,nisi pazljivo procitao moje (danasnje)zabelezke,ja sam za granicnu reviziju(to je moje suvereno misljenje)
...izvini,nisam pratio...ako moze malo to oko granicne revizije?

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#366 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 19:02

Citat:
vidim poceo si da me hvalisi ja mislim o tebi isto sta se tice nacionalizma,neznam zasto me stalno spominjes zajedno sa Njilasimamozda si ti neki Partizan.....?
Па некако не могу да критикујем неког за национализам ако сам и сам такав
Могу да те критикујем за шовинизам и зато што покушаваш да пореметиш дивне односе мађарског и српског народа, државе Србије и Мађрорсага, што заговараш отварање неких питања која никад неће бити поново отворена иако су односи између две земље прилично пријатељски, мада нажалост нарушени несрећним признавањем Косова од стране Мађарске...

Њилаше спомињем јер је национализам код Мађара стар као и национализам код Срба, Мађари су познати као велики националисти и асимилатори кроз историју, и дан данас се по мађарским кућама рецимо у Сенти или Кањижи могу наћи одликовања из Другог светског рата... смешно је кривити рецимо Милошевића или данашњу ситуацију у Србији за појаву мађарског национализма.
Нисам партизан

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#367 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Godine: 37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 19:11

Citat:
..izvini,nisam pratio...ako moze malo to oko granicne revizije?
ne zelim da ti drzim cas iz istorije...mogu da ti preporucim politicku mapu Madarske Kraljevine ....do Trianonskog diktatuma
Citat:
покушаваш да пореметиш дивне односе мађарског и српског народа,
pa kakav je to divan odnos kad nekome razbiju nos samo zato sto prica Madarski
Citat:
што заговараш отварање неких питања која никад неће бити поново отворена иако су односи између две земље прилично пријатељски,
poceli smo se buditi iz dubokog sna,samo da odteramo ove komuniste i liberalce sa vlasti pa cemo da otvorimo ova pitanja

Poruku je izmenio kozo, 18.04.2008 u 19:39.

staro
  (#368 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 38
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 19:16

Citat:
ne zelim da ti drzim cas iz istorije...mogu da ti preporucim politicku mapu Madarske Kraljevine ....do Trianonskog diktatuma
..a ne zelis...
...ja mogu da te pozovem na sastanak...recimo u Futogu...na zeleznickoj stanici...obavezno dodji u dresu...imam i ja neku mapu da ti pokazem...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#369 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: juče 21:37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 18.04.2008, 19:30

Citat:
ne zelim da ti drzim cas iz istorije