VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 115 40.64%
Eventualno,uz posledice 15 5.30%
Nisam siguran/na 34 12.01%
Ne,nikako 119 42.05%
Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#331 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 05.04.2008, 18:46

Citat:
Bad Company kaže: Pogledaj poruku
Yo ti si mene pogresno shvatio sto se tice IQ ja ni sa jednom reci nisam napomenuo na koga ili koje se to odnosi ni dali je visok ili nizak svako ima pravo individualno tumacenje ko ce se samnom sloziti pa valda ce neko
Ма ниси споменуо на кога се односи, односи се вероватно на неког из Магеланове маглине... не односи се ни на кога ето... генијално.

Citat:
A ti samo reci sta ti nije jasno uveksam spreman da pomognem.

Citat:
Pa da razbijemo led mozemo debatirati o tvom receptu bogatih drzava
ja mislim da bi taj recept u tim istim drzavama bi bio cenzurisan
jer po mom tumacenju ti kazes da bi jedna drzava trbala da se razbije kad dodje do svog finansiskog politickog itd itd vrha pa sve iz pocetka,
kao prvo ja bih tebe pitao ko je relevantan da oceni taj vrh
drugo koje pocinitelj rascepljenja i trce ko ce biti zrtva svega toga
Погрешно си ме разумео. Рекао сам да ниједна држава која се данас сматра уређеном и богатом, при чему мислим пре свега на земље западне Европе, северне Америке, Аустралију, НЗ... није постала развијена и богата тако што се поделила или распала.

Citat:
Da su se zemlje cepale jesu ali citaj pazljivo koji su faktori religija politika ekonomija i teritorijalene pretenzije ali nikako zato sto su one postigle vrhunac svoje neke moci
Sve danas uspesne drzave nisu postale bogate zato sto su se cepale ili funkcionirale na temeljima filozofije o reinkarnaciji
Управо и тврдим да распад земље није пут ка благостању. Прије ка нестабилности, ратовима, нетрпељивости, мржњи... бар ми из СФРЈ смо то видели.

Citat:
nego ucenjem gresaka iz proslosti visokoj svesti ljudi bez manipulisacija politikom i religijom u ostvarivanjima individualnih ciljeva i visokim stepenom demokracije ili prostim recima da sve to da kazem gledali su u buducnost I da je to recept za bogate sigurn je da jeste inace bi bile siromasne.
Pozdrav!
"Гледање у будућност" је празна фраза.
Рецепт за развој државе сигурно није висока свест људи, већ постојање система који земљу води тако да се непрестано развија и политичка стабилност.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#332 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: juče 21:37
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 05.04.2008, 19:01

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Ма ниси споменуо на кога се односи, односи се вероватно на неког из Магеланове маглине... не односи се ни на кога ето... генијално.

Погрешно си ме разумео. Рекао сам да ниједна држава која се данас сматра уређеном и богатом, при чему мислим пре свега на земље западне Европе, северне Америке, Аустралију, НЗ... није постала развијена и богата тако што се поделила или распала.

Управо и тврдим да распад земље није пут ка благостању. Прије ка нестабилности, ратовима, нетрпељивости, мржњи... бар ми из СФРЈ смо то видели.

"Гледање у будућност" је празна фраза.
Рецепт за развој државе сигурно није висока свест људи, већ постојање система који земљу води тако да се непрестано развија и политичка стабилност.
Vidis stvar je tome da si ti samo ubedjen ali da neznas i to nije nista strasno covek se uci dok je ziv
Jer pod prvim koje uspostavio taj sistem idioti neverujem nego bas ljudi sa svescu
Pod drugim u dole navedenm tekstu pises sasvim drugo
pod trece stvarno nerazume sta hoces da kazes
pod cetvrtim oni koji su me razumeli su to uradili sigurno a oni koji nisu neka razmisljaju o tome

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#333 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 05.04.2008, 19:15

Citat:
Vidis stvar je tome da si ti samo ubedjen ali da neznas i to nije nista strasno covek se uci dok je ziv
Jer pod prvim koje uspostavio taj sistem idioti neverujem nego bas ljudi sa svescu
Pod drugim u dole navedenm tekstu pises sasvim drugo
pod trece stvarno nerazume sta hoces da kazes
pod cetvrtim oni koji su me razumeli su to uradili sigurno a oni koji nisu neka razmisljaju o tome
Није истина да ја не знам, ти не знаш.
Тај систем је успоставила елита, а утицале су и историјске и друштвене околности. Нису људи тамо мање идиоти него код нас. Или више.
Јако слабо причаш српски, не бих то да спомињем, али чудно ми је одакле куцаш, ако си још један од оних који закувавају из далека...

staro
  (#334 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 05.04.2008, 19:25

Citat:
Нису људи тамо мање идиоти него код нас. Или више.
...
Pa objasni mi zasto su oni bogatiji
Ja sam tu iz komsiluka nemoj da brines i da te ispravim ja chatam a ne pricam

staro
  (#335 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 05.04.2008, 20:01

Citat:
Pa objasni mi zasto su oni bogatiji
Ja sam tu iz komsiluka nemoj da brines i da te ispravim ja chatam a ne pricam
Већ сам рекао, другачији историјски и друштвени развој, географски положај, политички систем, економски систем... пуно више фактора од "они су паметни и свесни а ми смо глупи и несвесни".
Ако ниси из Србије реци, не бих онда да расправљам с тобом о овоме. Не каже се чатам већ чатујем, а чатовање овде није дозвољено.

staro
  (#336 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 05.04.2008, 20:34

Citat:
Већ сам рекао, другачији историјски и друштвени развој, географски положај, политички систем, економски систем... пуно више фактора од "они су паметни и свесни а ми смо глупи и несвесни".
Ако ниси из Србије реци, не бих онда да расправљам с тобом о овоме. Не каже се чатам већ чатујем, а чатовање овде није дозвољено.
Pa onda bi trebao na njih i da se ugledas a ona tvoja potpitanja su samo dokaz tvoje izolovanosti frustracije i nedostatak sluha jer treba da shvatis da se u nekim normalnim okvirima se ljudi dele samo po par principa na dobre i lose pametne i glupe a ne po nekom drugom predrasudama.

staro
  (#337 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 21:10
Godine: 23
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 13.04.2008, 11:37

A sto se tice teme vidite i sami da se sve vise i vise i vojvodina pominjene i u novinama i na televiziji i jasno je da je pitanje Vojvodine jako jako blizu i ranije sam nesto govorio o tome da je pitanje Vojvodine vec gotova stvar.Veliki Vojvodjani koje pominju u kampanji Radikali tj.Mirovic danas se prevrcu u grobu kada vide za sta su se oni borili da nas Vojvodjane pripoje Srbije naravno da su oni to zeleli pre svega da bi ovaj narod bolje ziveo.Nisu oni krivi sto su pogresili takvo je vreme bilo sto nismo iskoristili sansu kao Slovenija ali hvala bogu ima nade i ona ce doci uskoro...

Poruku je izmenio Mish, 13.04.2008 u 12:02. Razlog: bez vredjanja, molim

staro
  (#338 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 13.04.2008, 12:16

Citat:
Pa onda bi trebao na njih i da se ugledas a ona tvoja potpitanja su samo dokaz tvoje izolovanosti frustracije i nedostatak sluha jer treba da shvatis da se u nekim normalnim okvirima se ljudi dele samo po par principa na dobre i lose pametne i glupe a ne po nekom drugom predrasudama.
Аха. Треба ту да ми неко из Хрватске прича да треба разбити Србију, а ја да се не питам о његовим мотивима, и има ли то везе са нетрпељивошћу према Србији.

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
A sto se tice teme vidite i sami da se sve vise i vise i vojvodina pominjene i u novinama i na televiziji i jasno je da je pitanje Vojvodine jako jako blizu i ranije sam nesto govorio o tome da je pitanje Vojvodine vec gotova stvar.Veliki Vojvodjani koje pominju u kampanji Radikali tj.Mirovic danas se prevrcu u grobu kada vide za sta su se oni borili da nas Vojvodjane pripoje Srbije naravno da su oni to zeleli pre svega da bi ovaj narod bolje ziveo.Nisu oni krivi sto su pogresili takvo je vreme bilo sto nismo iskoristili sansu kao Slovenija ali hvala bogu ima nade i ona ce doci uskoro...
Мировић спомиње оно за шта су се војвођански Срби увек борили, а ти тврдиш да би се људи који су мртви по век данас предомислили. Које је то размишање, узећу људе из историје чије идеје су &