|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava? | |||
| Da,svakako |
|
115 | 40.64% |
| Eventualno,uz posledice |
|
15 | 5.30% |
| Nisam siguran/na |
|
34 | 12.01% |
| Ne,nikako |
|
119 | 42.05% |
| Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: State of VOJVODINA ? |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 15:04
Pol: Muško
|
Odgovor: State of VOJVODINA ? -
11.10.2007, 23:04
Војводина је у срцу и души мојој. Али за разлику од неких, ја јој желим све најбоље. За Војводину бих и главу дао!
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:12
Pol: Žensko
|
11.10.2007, 23:05
Bojim se da je jedan od motiva State of Vojvodine upravo da građane Vojvodine spasi od novih frontova na koje će ih poslati opet oni koji teže Srbiji to Tokija.
![]() Budimo iskreni, niko ne beži iz stabilne i uređene države. Možda bi mogli da porazmislimo prvo o uzrocima, potom o posledicama. |
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
|
12.10.2007, 10:02
Srbija do Tokija
![]() ali zato VOJVODINA DO MILVOKIJA!!! ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 15:04
|
12.10.2007, 10:35
Наравно али као део Србије!
![]() Можемо причати само о узроцима а о последицама не, јер се такво нешто (са пар посто сепаратиста) никад неће десити. Не можете тако комадати једну државу вас 50. Којих фронтова? Доста је свима ратова, да су хтели још деведесете би трајале и сада. Хајде ми сад лепо објасните зашто ви мислите да Војводина треба да постане независна, а не да јој треба више аутономије?
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2006.
Poslednji login: 01.03.2008 17:37
Godine: 26
|
12.10.2007, 19:40
Citat:
Posle 20 godina vodjenja iste politike (ratova, sankcija, bombardovanja, inflacije, prkosenja svetu...) svi su pobegli od beogradskog centralizma! Ako nebude pameti i mudrosti, a tesko cega biti, otvorice se pitanje Vojvodine ali ne autonomije nego drzave. Ne zato sto neko mrzi Srbijance kao sto se to predstavlja gradjanima Srbije (EU, Amerika, Zapad svi su protiv Srbije), nego zato sto se ne vodi politika u zemlji kako spada.
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 14:15
Godine: 33
|
13.10.2007, 10:09
Ček malo... druže/brate Vojvođanine iz Švice!!! Hoćeš da kažeš da u postojećoj garnituri političara, koji pljačkaju, kradu i bave se politikom samo zbog interesa, nema ljudi iz Vojvodine. Mislim STVARNO!!!.
Gajio sam simpatije prema Ligašima kada su se pojavili dok neki sada bajni autonomaši, "borci za Vojvodini" (čitaj borci za svoj i samo svoj džep) nisu ni znali šta je to. Posle sam uvideo da su ista go... kao i ovi iz SRS, DS, DSS, NS itd. Gomila primera iz moje okoline, a i šire to pokazuje. Neću da generalizujem sve pripadnike i simpatizere ovih stranaka jer ima tu dosta pametnih i poštenih ljudi, samo uvek bagra dopre do vlasti i moći. E kada se ta bagra smanji na neku razumnu meru (par promila) onda treba pričati o parama, razvoju, regionalizaciji, podeli... Koliko su pravedni i u pravu LSV i bratija govori to da radikali sve više osvajaju vlast u Vojvodini!!!! Ej bre!!! Pa po tom se vidi da su upropastili ovu ideju i da su se degenerisali. A da se ne ljutiš (a znam da hoćeš), ali mi je dosta vas koji ste otišli odavde i sada popujete kako i šta treba da se radi, pošto ste videli tamo kako to treba da izgleda. Dođi i pomogni ili pošalji pomoć nekome kome treba, bez obzira od kojih je i kako se izjašnjava. Dela čine čoveka a ne reči!!! PS. Ako neko iz LSV-a ovo pročita: VELIKI, NAJVEĆI POZDRAV ZA LSV KIKINDA I G.R.
|
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
|
16.10.2007, 12:49
Pa dobro. Dajte da se raspise Referendum za nezavisnost pa da zatvorimo ovaj topic.
![]() Ja sam da se on održi na celoj teritoriji Republike Srbije i da pitanje bude ovako formulisano: "Da li ste za to da se Srbija otcepi od Vojvodine?" ![]() |
|
|
|