VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Prikaz rezultata glasanja: Da li bi Vojvodini bilo bolje da je nezavisna drzava?
Da,svakako 115 40.64%
Eventualno,uz posledice 15 5.30%
Nisam siguran/na 34 12.01%
Ne,nikako 119 42.05%
Učesnika ankete do sada: 283. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Free Vojvodina
staro
  (#161 (permalink))
Salek
Novi član
Salek je na početku

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 04.03.2008 00:18
Pol: Muško
Free Vojvodina - 04.09.2007, 20:07

Dajte, vise, dosta je bilo igre. Zasto da nam nesposobni primitivci vode ovo nase parce zemlje pod suncem?! Napred za slobodnu Vojvodinu!!!!!!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#162 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 04.09.2007, 20:14

E nek si im rekao.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#163 (permalink))
redstar
Novi član
redstar je na dobrom putu

Član od: 06.09.2007.
Poslednji login: 24.10.2007 00:15
Godine: 21
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 07.09.2007, 03:33

Smesni ste bre! Koja nezavisna Vojvodina jeste li vi normalni?!

SRBIJA=Severni deo(Vojvodina)+zapadni+juzni+istocni deo

Vojvodina je deo Srbije,bez nije Srbija nije Srbija,i svaki stanovnik Vojvodine je Srbin svidelo se to vama ili ne.

Ako necete da zivite u Srbiji IDITE gde god hocete...

Neka vam i LDP i Canak,slusajte i verujte u prazne price,ali znajte jednu stvar vas poremecenih ima zanemarljiv procenat i ako bog da bice vas manje opameticete se,i pocecete da razmisljate malo svojom glavom a necete slusati sta vam pricaju i kao konji kojima se stave ulari da samo idu pravo,radite sta vam kazu,vec ce te videti,osetiti nacionalni zanos i ljubav prema svojoj zemlji i nikada vam nece pasti na pamet takva glupost kao sto je parcanje jedne zemlje,i jednog naroda...a opet ako vam i ne dodje iz d...ta u glavu onda srecan vam put,idite u Hrvatsku,Bosnu,SAD...svejedno,vama onda nije mesto ovde...

staro
  (#164 (permalink))
fOtOkRoS
Početnik
fOtOkRoS će uskoro postati poznat članfOtOkRoS će uskoro postati poznat član

Član od: 17.08.2007.
Poslednji login: 05.02.2008 15:25
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 07.09.2007, 04:46

nikakvo otcepljenje od Srbije,
ali svakako veća ekonomska nezavisnost!

tvoj poslednji šumski patuljak...

staro
  (#165 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 21:10
Godine: 23
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 07.09.2007, 10:34

Citat:
redstar kaže: Pogledaj poruku

Vojvodina je deo Srbije,bez nije Srbija nije Srbija,i svaki stanovnik Vojvodine je Srbin svidelo se to vama ili ne.

Neka vam i LDP i Canak,slusajte i verujte u prazne price,ali znajte jednu stvar vas poremecenih ima zanemarljiv procenat i ako bog da bice vas manje opameticete se,i pocecete da razmisljate malo svojom glavom a necete slusati sta vam pricaju i kao konji kojima se stave ulari da samo idu pravo,radite sta vam kazu,vec ce te videti,osetiti nacionalni zanos i ljubav prema svojoj zemlji i nikada vam nece pasti na pamet takva glupost kao sto je parcanje jedne zemlje,i jednog naroda...a opet ako vam i ne dodje iz d...ta u glavu onda srecan vam put,idite u Hrvatsku,Bosnu,SAD...svejedno,vama onda nije mesto ovde...
Ovo sto si rekao je toliko glupo jer Vojvodina nikad i nije pripadala Srbiji a kako stvari stoje EU vec nam sprema podrsku za otcepljenje.

staro
  (#166 (permalink))
sone
Novi član
sone je na dobrom putu

Član od: 07.09.2007.
Poslednji login: 31.10.2007 20:11
Godine: 35
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 07.09.2007, 11:13

Dugo sam bio protiv bilo kakvog cepanja, medjutim kako vreme odmice vise ne zelim da glumim neko bratstvo i jedinstvo.
Ispostavilo se da su svi "pametni" otisli od, takve kakva je danas, srbije.
Ne vidim da ce Vojvodina bilo kako prosperirati uz srbiju i racunica je veoma jasna.
U jednom trenutku sam bio za neku liberalnu Vojvodinu, ekonomski vise ne zavisnu, ali od ovog, nazovimo srpskog trusta mozgova mi se vise dize kosa na glavi.
Ako cemo od svih para koje uplatimo u srbijanski budzet da "naprosimo" od srpske poslovne elite 7%, izvinite molim vas, pozelecu Vojvodinu kao drzavu.
Vise mi je lose od SRSa, DSSa,.. nacionalnog stroja, obraza i ostalih pravoslavnih pedofila (strasno je sto se crkva u opste nije ogradila od takvih), ratnih profitera i ostalih "patriota".
Molim vas, ko zeli da se i dalje u 21. veku igra rata, mrzi, ucenjuje, zlostavlja i izivljava, nek ode malo juznije i uklopi se u tamosnji okolish.
Zelim samo da zivim normalan zivot, a to je nemoguce pored gospodina kalasnjikova, raznih seselj klonova, prostih i bolesnih ilica, .. itd, itd..
Ko i malo razmislja svojom, a ne tijanicevom glavom zna na sta mislim.
Ko ne zeli da razume, on nek i dalje zivi u prosirenoj srbiji od zlobinih devedesetih.
Meni ce i dalje ovaj deo zemlje, koju volim, biti Vojvodina, a ko ne zeli da razume i dalje samo mala ratna herojska, protiv koje se ceo svet urotio srbijica..

al' se nekad dobro jelo, bas..
sone

Poruku je izmenio BaneK, 07.09.2007 u 13:13. Razlog: boldovanje celog posta ccccc

staro
  (#167 (permalink))
redstar
Novi član

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 07.09.2007, 16:52

Jadna Vojvodina,nezasticena Vojvodina,svi kradu od Vojvodine,jedino se u Vojvodini radi...ne serite bre! Vojvodina radi i tu nema pogovora ali i drugi delovi Srbije rade,rade i duze i vise a za mnogo manje pare,ali vojvodina je sastavni deo Srbije i kao takva valjda je normalno da pomogne drugim manje razvijenim regijama.
Slazem se da treba vise ulagati u Vojvodinu jer je to dobro za celu Srbiju,ali se ne slazem da treba ulagati samo u Vojvodinu a ostali da se snalaze sami...
Razmisljaj logicno,hoces li pomoci komsiji,bratu u nevlji? Ako je odgovor NE,onda treba da se zapitas malo...
Onda ti nije mesto ovde,onda si sve slicniji ljudima na zapadu,gubis ono duhovno u sebi...
Pre neki dan mi drug rece da sve lose sto se desava oko njega je uredu,jer se ne desava njemu?! Ako stvarno jos neko ima ovakvo misljenje onda...

Zakljucak:
Pare iz Vojvodine treba da se ulazu u Vojvodinu ali i u druge delove zemlje.Kako se ti drugi delovi budu razvijali tako ce im biti potrebno manje pomoci. Koorinator svega je Beograd,kao glavni grad sto je i logicno.

Slazem se da mnogo kinte ide u BG sto nikako ne valja,i nadam se da ce se to uskoro promeniti...

VOJVODINA JE DEO SRBIJE,kao sto je i koren deo drveta,bez njega drveta nema, svako ko ne misli tako a ne zeli da zivi u Srbiji,srecan mu put...

staro
  (#168 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 06:15
08.09.2007, 11:53

Citat:
Jadna Vojvodina,nezasticena Vojvodina,svi kradu od Vojvodine,jedino se u Vojvodini radi...ne serite bre! Vojvodina radi i tu nema pogovora ali i drugi delovi Srbije rade,rade i duze i vise a za mnogo manje pare,ali vojvodina je sastavni deo Srbije i kao takva valjda je normalno da pomogne drugim manje razvijenim regijama.
Slazem se da treba vise ulagati u Vojvodinu jer je to dobro za celu Srbiju,ali se ne slazem da treba ulagati samo u Vojvodinu a ostali da se snalaze sami...
Razmisljaj logicno,hoces li pomoci komsiji,bratu u nevlji? Ako je odgovor NE,onda treba da se zapitas malo...
Onda ti nije mesto ovde,onda si sve slicniji ljudima na zapadu,gubis ono duhovno u sebi...
Pre neki dan mi drug rece da sve lose sto se desava oko njega je uredu,jer se ne desava njemu?! Ako stvarno jos neko ima ovakvo misljenje onda...

Zakljucak:
Pare iz Vojvodine treba da se ulazu u Vojvodinu ali i u druge delove zemlje.Kako se ti drugi delovi budu razvijali tako ce im biti potrebno manje pomoci. Koorinator svega je Beograd,kao glavni grad sto je i logicno.

Slazem se da mnogo kinte ide u BG sto nikako ne valja,i nadam se da ce se to uskoro promeniti...

VOJVODINA JE DEO SRBIJE,kao sto je i koren deo drveta,bez njega drveta nema, svako ko ne misli tako a ne zeli da zivi u Srbiji,srecan mu put...
Sve je to okbas cemo da vidimo za petnast godina pa opet za petnest iz tvojih usta u bozije usija ne bih rekao de se neulaze u srbiju na uzu mislim,ako imas kola sedi u njih pa se provozaj malo po srbiju pa onda na kraju svrati u Banat pa onda da sednemo i razgovaramo da vidimo de se vise ulaze i gradi.

Citat:

Sad vidim da su tebe pustili iz zabavista,kako moze svako da bude srbin u vojvodini respek svim stanovnicima i drzavljanima malo postovanja mali nisi se ti borio za ovu drzavu otprilike si pisao u pelene kad se sve ovo desavaloevo vec osecam nacionalni zanos i ljubav kako mi nadire pazi da mi se nedigne

Poruku je izmenio Necromancer, 08.09.2007 u 12:10. Razlog: Spojene uzastopne poruke

staro
  (#169 (permalink))
cakica
Novi član
cakica je na dobrom putu

Član od: 07.09.2007.
Poslednji login: 02.10.2007 16:13
Godine: 1
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 08.09.2007, 23:34

Slusajte 'vamo. Ja sam iz Sremske Mitrovice, da vidim bas dal' ce doci do cepanja. Odma' ustaje kuka i motika! Ne, ozbiljno, cinjenica je da su oni koji bi zeleli nezavisnu Vojvodinu u ogromnoj manjini, zato su toliko glasni, zna se da je manjina uvek glasnija od vecine. Ja sam SRBIN, i prema tome, logicko razmisljanje me navodi na to da ne mogu( ne zelim ) da se ocepim od SRBIJE.
Samo molim ljude da ne nasednu na ovu demagogiju koja se sada plasira : "jadna nezasticena Vojvodina trpi teror zle Srbije" ALOOOOOOOO, GDE CE VAM DUSA?
Moje misljenje je da kada bi kojim slucajem bila proglasena nezavisna Vojvodina, odmah bi doslo do gradjanskog rata u toj "novoj" Vojvodini.
Ja bih ga prvi poveo.

staro
  (#170 (permalink))
redstar
Novi član

Odgovor: State of VOJVODINA ? - 09.09.2007, 02:22

Citat:
cakica kaže: Pogledaj poruku
Slusajte 'vamo. Ja sam iz Sremske Mitrovice, da vidim bas dal' ce doci do cepanja. Odma' ustaje kuka i motika! Ne, ozbiljno, cinjenica je da su oni koji bi zeleli nezavisnu Vojvodinu u ogromnoj manjini, zato su toliko glasni, zna se da je manjina uvek glasnija od vecine. Ja sam SRBIN, i prema tome, logicko razmisljanje me navodi na to da ne mogu( ne zelim ) da se ocepim od SRBIJE.
Samo molim ljude da ne nasednu na ovu demagogiju koja se sada plasira : "jadna nezasticena Vojvodina trpi teror zle Srbije" ALOOOOOOOO, GDE CE VAM DUSA?
Moje misljenje je da kada bi kojim slucajem bila proglasena nezavisna Vojvodina, odmah bi doslo do gradjanskog rata u toj "novoj" Vojvodini.
Ja bih ga prvi poveo.
Bravo prijatelju...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 člano