VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Crna gora priznala Kosovo ???
staro
  (#1 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
Crna gora priznala Kosovo ??? - 05.11.2006, 14:43

Crnogorski premijer Milo Djukanovic primio premijera Kosova Agima Cekua .......

Predsednik Srbije Boris Tadić smatra da je “neprihvatljiv i nepotreban potez” crnogorskog premijera Mila Đukanovića da primi premijera Kosova Agima Čekua u trenutku kada se vode pregovori o budućem statusu pokrajine.
“Agim Čeku nije ovlašćen da predstavlja Kosovo u inostranstvu i vodi bilateralne razgovore. Takođe smatram da je nepotrebno oročavati pregovore i vršiti pritisak da se oni okončaju do kraja godine”, rekao je Tadić agenciji Beta.

Kosovo je sastavni i neotuđivi deo Srbije, a ne sused Crnoj Gori kako je to saopštila zvanična Podgorica, ocenio je u izjavi FoNetu direktor Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Srđan Đurić, reagujući na posetu kosovskog premijera Agima Čekua Crnoj Gori. Povelja UN i načela međunarodnog prava garantuju teritorijalnu celovitost Srbije, napomenuo je Đurić i poručio da su “sve države članice UN, pa i Crna Gora, dužne da poštuju suverinitet i teritorijalni integritet Srbije”. “U protivnom, to će imati dugoročne posledice u međusobnim odnosima između Srbije i Crne Gore”, zaključio je Đurić.

Svi smo culi ovu vest , sta mislite o ovom dogadjaju i hoce li ipak status Kosova biti resen onako kako to Srbija prizeljkuje ili je nepovratno izgubljeno ?

Possibility of dream come true makes life worth living.....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ???
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 05.11.2006, 15:06

poznato je da se milo bavi svakakvim sumljivim poslovima. ovo mi vise djeluje kao mafijaski samit, sa raznoraznim političkim konotacijama u prvom planu. a što se kosova tiče, želje su jedno, realnost je drugo. ja mislim da na kraju ni srbi ni albanci nece biti zadovoljni krajnjim ishodom. a za to vrijeme, narod dolje živi na rubu egzistencije i na žalost, tješi se činjenicom da su se ujutro probudili živi.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#3 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Godine: 32
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 07.11.2006, 21:09

Ja bih samo malo reformulisala temu - Nije Crna Gora priznala Kosovo, već je Milo istupio solo da se ne zaboravi i da na spektakularan način napusti političku scenu zbližavajući se, ovaj put potpuno javno, sa svojim dugogodišnjim pajtašima. Ko je bolji saradnik u svim aktivnostima kojima se gore navedeni bavi i kojima će tek da se bavi od poštene braće Albanaca?

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#4 (permalink))
tnt
Novi član
tnt je na dobrom putu

Član od: 30.06.2006.
Poslednji login: 17.07.2007 07:14
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 07.11.2006, 21:50

Aloooooo Crnogorciiiiiiii! Pozdravi te mi Agu Chekicaaaaa!!!

staro
  (#5 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 08.11.2006, 22:20

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Ja bih samo malo reformulisala temu - Nije Crna Gora priznala Kosovo
Pa kako je Milo primio Cekua kao premijer sa sve zvanicnom konferencijom za medije i na nacin na koji se docekuju i ispracaju strani drzavni zvanicnici ne bi se slozio sa datom tvrdnjom

ali sa ovim drugim delom

Citat:
Jveć je Milo istupio solo da se ne zaboravi i da na spektakularan način napusti političku scenu zbližavajući se, ovaj put potpuno javno, sa svojim dugogodišnjim pajtašima. Ko je bolji saradnik u svim aktivnostima kojima se gore navedeni bavi i kojima će tek da se bavi od poštene braće Albanaca?
sigurno da hocu , s obzirom da je Milo od samog pocetka crnogorsku drzavu tretirao kao sretstvo za obavljanje svojih manje ili vise ilegalnih poslova...

A sad sto ostali crnogorski politicari pokusavaju da ublaze dogadjaj , sve mi je prazna prica za malu decu i od nje mi se

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#6 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Godine: 32
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.11.2006, 22:28

Citat:
Bishop kaže: Pogledaj poruku
Pa kako je Milo primio Cekua kao premijer sa sve zvanicnom konferencijom za medije i na nacin na koji se docekuju i ispracaju strani drzavni zvanicnici ne bi se slozio sa datom tvrdnjom
To je sve ok. Mada mene nekako uvek žulja to poistovećivanje nacije, naroda, sa liderima, ima malo gorak ukus sve to. To bi bilo kao kada bi, u vreme Miloševićeve vladavine, za svaku suludu stvar koju je uradio kao predsednik nekoliko država, mi uvek rekli da je to ono što je stav i mišljenje Srbije ili srpskog naroda. Samo u tom kontekstu sam mislila da bi trebalo to nekako razdvojiti. Mada, pitanje je da li je moguće razdvojiti narod od države, državu od vladara i tako u krug. To već malo zalazi u filozofiju.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#7 (permalink))
DzuPiter
Početnik
DzuPiter će uskoro postati poznat članDzuPiter će uskoro postati poznat član

Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: 07.04.2007 20:37
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 10.11.2006, 10:19

Citat:
Bishop kaže: Pogledaj poruku
Svi smo culi ovu vest , sta mislite o ovom dogadjaju i hoce li ipak status Kosova biti resen onako kako to Srbija prizeljkuje ili je nepovratno izgubljeno ?
Ovaj dogadjaj je klasican primer politicke igre u kojoj shiptari trebaju i dalje da se osecju kao zadovoljna musterija koja je za nebulozu zvanu "Nezavisnost Kosova"
platila jako puno $$$$
Bez obzira na taj prijateljski razgovor shiptari nece dobiti ono za sta ce tek da plate glavama.

staro
  (#8 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Godine: 24
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 10.11.2006, 12:54

Citat:
DzuPiter kaže: Pogledaj poruku
Bez obzira na taj prijateljski razgovor shiptari nece dobiti ono za sta ce tek da plate glavama.
Posto sam se naslusao nevjerovatnih prica iz prve ruke, o raznim zlocinima koje su siptari napravili nad srbima, pitam se da li su oni uopste svjesni kakvu bijedu sebi navlace na vrat i da zaista "nicija nije do zore". Osveta je mnogo gadna stvar, a desice se kad-tad...

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#9 (permalink))
DzuPiter
Početnik
DzuPiter će uskoro postati poznat članDzuPiter će uskoro postati poznat član

Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: 07.04.2007 20:37
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 10.11.2006, 13:13

Citat:
greco kaže: Pogledaj poruku
Posto sam se naslusao nevjerovatnih prica iz prve ruke, o raznim zlocinima koje su siptari napravili nad srbima, pitam se da li su oni uopste svjesni kakvu bijedu sebi navlace na vrat i da zaista "nicija nije do zore". Osveta je mnogo gadna stvar, a desice se kad-tad...
Neradi se o osveti, nego o Sudbini. Kada su Shiptari od '45-te kada je Kosovo imalo 60% Srba, poceli sa redukcijom Srpskog stanovnistva, i danas sveli Srbe na
5%, oni se nisu "svetili" Srbima ( posto nije postojao razlog za osvetu ), nego
kreirali uslove za " Nazavisnost ".
Shiptari su Virus, Virus se nemoze ubiti metkom, nego lekom, lekom koji se kao i uvek, od kada " farmaceutska industrija " postoji, proizvodio negde u Engleskoj.
Bas kao sto su i sve Jugoslavije proizvedene sa rokom trajanja u toj istoj prijateljskoj nam zemlji.

staro
  (#10 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 00:39
Godine: 27
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 10.11.2006, 18:10

-Kao sto smo vec culi resenje statusa se odlaze za posle izbora u Srbiji, dakle odlaganje, tako nesto sam vec i prizeljkivao i prognozirao (upravo ovde na forumu) ali potrebno je i da zapocnemo proces prikljicivanja EU, ulazak u partnerstvo za mir i uvlacenje drzavnih para nekih od "zapadnih" zemalja kroz privatizaciju NIS-a i sl. velikih javnih preduzeca. U tom slucaju situacija je drasticno drugacija: stolica nam je tik iza svetskih glavesina, nasi mirotvorci u kriznim regionima, a pogotovo sto bi smo trebali da budemo puni kesha i dr.
-Ovo navodi na resenje tipa: Srbija nema nikakvog uticaja na Kosovu, a Kosovo nije u potpunosti drzava (nemoj da mi je neko pomislio da integrisemo Kosovo u drzavno-pravno uredjenje Srbije) ali da ipak imamo sto vecih ovlascenja na lokalnom nivou..... (i tako bi ja mogao do sutra)
-Milo: Milo je zajeban igrac !

Odgovor