|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Crna gora priznala Kosovo ??? |
|
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? -
09.11.2006, 22:28
To je sve ok. Mada mene nekako uvek žulja to poistovećivanje nacije, naroda, sa liderima, ima malo gorak ukus sve to. To bi bilo kao kada bi, u vreme Miloševićeve vladavine, za svaku suludu stvar koju je uradio kao predsednik nekoliko država, mi uvek rekli da je to ono što je stav i mišljenje Srbije ili srpskog naroda. Samo u tom kontekstu sam mislila da bi trebalo to nekako razdvojiti. Mada, pitanje je da li je moguće razdvojiti narod od države, državu od vladara i tako u krug. To već malo zalazi u filozofiju.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: 07.04.2007 20:37
Pol: Muško
|
10.11.2006, 10:19
Citat:
platila jako puno $$$$ Bez obzira na taj prijateljski razgovor shiptari nece dobiti ono za sta ce tek da plate glavama. ![]() |
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Godine: 24
|
10.11.2006, 12:54
Posto sam se naslusao nevjerovatnih prica iz prve ruke, o raznim zlocinima koje su siptari napravili nad srbima, pitam se da li su oni uopste svjesni kakvu bijedu sebi navlace na vrat i da zaista "nicija nije do zore". Osveta je mnogo gadna stvar, a desice se kad-tad...
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: 07.04.2007 20:37
|
10.11.2006, 13:13
Citat:
5%, oni se nisu "svetili" Srbima ( posto nije postojao razlog za osvetu ), nego kreirali uslove za " Nazavisnost ". Shiptari su Virus, Virus se nemoze ubiti metkom, nego lekom, lekom koji se kao i uvek, od kada " farmaceutska industrija " postoji, proizvodio negde u Engleskoj. Bas kao sto su i sve Jugoslavije proizvedene sa rokom trajanja u toj istoj prijateljskoj nam zemlji. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 00:39
Godine: 27
|
10.11.2006, 18:10
-Kao sto smo vec culi resenje statusa se odlaze za posle izbora u Srbiji, dakle odlaganje, tako nesto sam vec i prizeljkivao i prognozirao (upravo ovde na forumu) ali potrebno je i da zapocnemo proces prikljicivanja EU, ulazak u partnerstvo za mir i uvlacenje drzavnih para nekih od "zapadnih" zemalja kroz privatizaciju NIS-a i sl. velikih javnih preduzeca. U tom slucaju situacija je drasticno drugacija: stolica nam je tik iza svetskih glavesina, nasi mirotvorci u kriznim regionima, a pogotovo sto bi smo trebali da budemo puni kesha i dr.
-Ovo navodi na resenje tipa: Srbija nema nikakvog uticaja na Kosovu, a Kosovo nije u potpunosti drzava (nemoj da mi je neko pomislio da integrisemo Kosovo u drzavno-pravno uredjenje Srbije) ali da ipak imamo sto vecih ovlascenja na lokalnom nivou..... (i tako bi ja mogao do sutra) -Milo: Milo je zajeban igrac ! |
|
|
|