VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ???
staro
  (#11 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 24.11.2006, 15:18

Ja mislim da bi naslov trebao da bude preciznije definisan - 55,1% Crnogoraca priznao Kosovo. Mogli bi da raspišu referendum, pa da se izjasne.

Ali šta očekivati od Mila? Red je da se oduži šiptarima, zna se da su mu oni doneli nezavisnost, a red je i da obezbedi dobrosusedske odnose da ima gde da izvozi cigare.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostale

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: juče 23:53
Godine: 26
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.10.2008, 20:14

crna gora ima najtezi ziwot na zemlji zbog rezima koji wlada njome(nama),znaci mi se ne pitamo ama nista,samo njegowo welicanstwo i siptari!

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#13 (permalink))
milenko72
Novi član
milenko72 je na dobrom putu

Član od: 09.10.2008.
Poslednji login: 09.10.2008 20:47
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.10.2008, 20:31

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
To je sve ok. Mada mene nekako uvek žulja to poistovećivanje nacije, naroda, sa liderima, ima malo gorak ukus sve to. To bi bilo kao kada bi, u vreme Miloševićeve vladavine, za svaku suludu stvar koju je uradio kao predsednik nekoliko država, mi uvek rekli da je to ono što je stav i mišljenje Srbije ili srpskog naroda. Samo u tom kontekstu sam mislila da bi trebalo to nekako razdvojiti. Mada, pitanje je da li je moguće razdvojiti narod od države, državu od vladara i tako u krug. To već malo zalazi u filozofiju.
Srbi iz Crne Gore(sad vec ne moze crnja biti) se nikada nece peomiriti sa nezavisnoscu kolijevke srpstva. Protiv priznavanja je i dio naroda koji se izjasnjava kao crnogorci. Protiv su i muslimani iz Crne Gore. Pa sad, u cije ime to Milo Djukaj (bruka crnogorska) prizna Kosovo. U ime sake Hrvata i crnogorskih Siptara koji ce od njega za koju godinu traziti poveliki dio Crne Gore da go pripoje Albaniji. I mislim da ce im ga dati isto tako lako kao sto im sad prepusta Kosovo. Pa, ko je kome sad brat?

staro
  (#14 (permalink))
sa juga
Početnik
sa juga je na dobrom putu

Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: danas 00:33
Godine: 27
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.10.2008, 20:38

Citat:
To je sve ok. Mada mene nekako uvek žulja to poistovećivanje nacije, naroda, sa liderima, ima malo gorak ukus sve to. To bi bilo kao kada bi, u vreme Miloševićeve vladavine, za svaku suludu stvar koju je uradio kao predsednik nekoliko država, mi uvek rekli da je to ono što je stav i mišljenje Srbije ili srpskog naroda. Samo u tom kontekstu sam mislila da bi trebalo to nekako razdvojiti. Mada, pitanje je da li je moguće razdvojiti narod od države, državu od vladara i tako u krug. To već malo zalazi u filozofiju.
Ima i onih koji tako zaista misle. Ja znam nekolike osobe u Srbiji. Jedna od njih je i Sonja Biserko. A većina u državi zapadno od nas na Dunavu tako i razmišlja.

staro
  (#15 (permalink))
sa juga
Početnik
sa juga je na dobrom putu

Poslednji login: danas 00:33
Godine: 27
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.10.2008, 20:40

Šta mislite kakav bi sada trebao biti potez Srbije? Kakve sankcije lupiti Milu & Co koji su priznali "republjik" Kosovu?

staro
  (#16 (permalink))
FlekicaSkupusom
Početnik
FlekicaSkupusom će uskoro postati poznat članFlekicaSkupusom će uskoro postati poznat član

Poslednji login: juče 17:25
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.10.2008, 21:09

- забрана уласка, прелета и боравка за све чланове режима у ЦГ
- оштрије царинске мере-
- третирање црногорских студената који не потпишу писмену изјаву да су припадници српског народа страним студентима, или још боље увести им још драстичније школарине од којих би сва средства ишла на финансирање породица које живе и енклавама на КиМ
- увођење виза за држављане црне горе који не посудују потписану и у суду оверену изјаву да су припадници српског народа или да они лично не признају лажну државу на тлу Србије, зарада од визе која би била минимум 50 е за 7 дана би ишла породицама на КиМ
- почетак кампање за стварање аутономне покрајине Северна Црна Гора или Српска Црна Гора која би обухватила 200 000 Срба који живе под диктатуром Мила Ђукановића и подривање као и лобирање за нарушавање територијалног интегритета Црне Горе!
- увођење "таксе за српске енклаве" за возила која улазе на територију Србију, чији би приход ишао породицама на КиМ, такса не би важила за држављане Цг који имају српско држављанство или оверену изјаву да су припадници српског народа!
- увођење драстичних царина и екстра порез за производе из Црне Горе осим за произвођаче који су држављани Србије или имају изјаву припадности српском народу.
- увођење специјалне таксе за држављане Србије који у туристичкој сезони иду на летовање у Црну Гору итиме финансирају криминални режим Мила Ђукановића, наравно приход од такси за породице на КиМ, од таксе би били изузети држављани Србије који поседују имовину у ЦГ!

итд итд ... али наравно да се стриктно пази на припаднике српске мањине у ЦГ која доле чини 35% да не буде погођена овим санкцијама ... постоји много метода кажњавања Мила и његових криминалаца, бар њих можемо да научимо памети!

staro
  (#17 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostaleegzotic je uzor za ostale

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: juče 23:53
Godine: 26
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.10.2008, 23:19

Citat:
FlekicaSkupusom kaže: Pogledaj poruku
- забрана уласка, прелета и боравка за све чланове режима у ЦГ
- оштрије царинске мере-
- третирање црногорских студената који не потпишу писмену изјаву да су припадници српског народа страним студентима, или још боље увести им још драстичније школарине од којих би сва средства ишла на финансирање породица које живе и енклавама на КиМ
- увођење виза за држављане црне горе који не посудују потписану и у суду оверену изјаву да су припадници српског народа или да они лично не признају лажну државу на тлу Србије, зарада од визе која би била минимум 50 е за 7 дана би ишла породицама на КиМ
- почетак кампање за стварање аутономне покрајине Северна Црна Гора или Српска Црна Гора која би обухватила 200 000 Срба који живе под диктатуром Мила Ђукановића и подривање као и лобирање за нарушавање територијалног интегритета Црне Горе!
- увођење "таксе за српске енклаве" за возила која улазе на територију Србију, чији би приход ишао породицама на КиМ, такса не би важила за држављане Цг који имају српско држављанство или оверену изјаву да су припадници српског народа!
- увођење драстичних царина и екстра порез за производе из Црне Горе осим за произвођаче који су држављани Србије или имају изјаву припадности српском народу.
- увођење специјалне таксе за држављане Србије који у туристичкој сезони иду на летовање у Црну Гору итиме финансирају криминални режим Мила Ђукановића, наравно приход од такси за породице на КиМ, од таксе би били изузети држављани Србије који поседују имовину у ЦГ!

итд итд ... али наравно да се стриктно пази на припаднике српске мањине у ЦГ која доле чини 35% да не буде погођена овим санкцијама ... постоји много метода кажњавања Мила и његових криминалаца, бар њих можемо да научимо памети!
nista ne bih dodao,swaka cast,uz mali dodatak,da nas nije 35%,wec 45%,mada i oni koji su glasali za djuku,su mahom swi protiw priznawanja swete srpske zemlje!

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#18 (permalink))
itebejac
Iskusni forumdžija
itebejac je dijamantitebejac je dijamantitebejac je dijamantitebejac je dijamantitebejac je dijamant

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 17:59
Godine: 32
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.10.2008, 23:54

Bravo Flekice! Mada treba razmišljati o tome da sankcije utiču samo na Mila i njegove švercere.

Ovo što je Vlada Crne Gore uradila je neprihvatljivo. Glasači Crne Gore će se nadam se na sledećim izborima opametiti. A za opamećenje mora se smisliti nešto, zbog čega će se predomisliti. Ono o autonomiji Srba u Crnoj Gori nije loša pomisao. Više će ih uplašiti nego proterivanje ambasadorke iz Beograda.

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

staro
  (#19 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:58
Godine: 42
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 10.10.2008, 00:02

Citat:
Oçigledno je da je tvoje mişljenje ispravnije od veçine naroda koje je zvaniçno izabralo Miloşeviça a sada i Mila Dj...
Otkud ti to sve znaş da je baş tako ?
Shvataş li da je demokratskim glasanjima veçina djetiça odluçila da prizna Kosovo i da ih ti ne mozeş naterati da vole Srbiju !

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozor