|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? |
|
|
|
Crna gora priznala Kosovo ??? |
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:23
Pol: Muško
Godine: 26
|
Crna gora priznala Kosovo ??? -
10.10.2008, 17:20
da bi ga abolirali za swerc duwana,ameri su ga tako i dresirali da postupa..cak i za razdwajanje od srbije,za koju su i azilanti glasali..toliko je toga mutnog jasno,swe zarad njegowog opstanka na wlastii, haga cak..pogledajte prwi post koji sam ostawio..owo swe radi samo milo djukanowic i njegowi kmetowi,jer pichke placu ,placu sto moraju tako,jer odose u sunowrat..moraju,jer amerika tako zeli...dabogda ih rak dohwatio!
Citat:
crna gora nema ni 1 istorijski,politicki ekonomski ili moralni razlog da uspostawi diplomatske odnose sa samoproglasenom drzawom NA kosowu,cak i da srbija to uradi!bez sumnje,crna gora je osramocena i ponizena,nawedena da prizna nesto sto zdraw razum ni srce nikada nece prihwatiti! narawno,zamolio bih swe koji su na owoj temi i goste koje posjecuju owu temu ,da ne zakljucuju ishitreno i da se kriwica swaljuje na nas narod,jer smo swi mi mahom uz srbiju dok wodi borbu za kosowo,i da owa paranormalna odluka DJUKE,da je to njegow lican cin i nista wise! Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: 17.11.2008 03:40
Godine: 27
|
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? -
10.10.2008, 17:43
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:23
Godine: 26
|
10.10.2008, 17:50
opozicija jeste nejaka bila da nesto uradi,ali polako,tek cemo da widimo kako ce sad stwari da idu jer owo je kulminacija swega...,
da je djuka odlozio owu paradoks odluku,imao bi iza sebe kompletnu wolju naroda i opozicije i swakome u swjetu,bi mogao reci ''to je wolja naroda,ja moram da je postujem''..nazalost,odje se ne postuje wolja naroda,nego naredjenja koja dolaze sa strane//a ta prica o regionalnoj stabilnosti,hahah to su price za malisane.. Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.10.2008.
Poslednji login: 11.10.2008 13:05
|
11.10.2008, 13:05
Milo LOPOVE hebemo ti sve tvoje drugove hebeme ti zenu znaj i to nije kraj i ono tvoje kopile milo majmune
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
|
11.10.2008, 17:46
Citat:
Otkako je Crna Gora priznala Kosovo kao nezavisnu od Srbije, sa čim se ne slažem, nekako se povećao broj novoregistrovanih "političkih eksperata" koji imaju samo jedan komentar redovno, i to baš na ovoj temi kod politike. Mislim da je Četnik skoro deseti takav. Neko ne sme da uzme na se ono što misli o potezu Crnogorske Vlade, pa se ovako sakrivši iza novog identiteta izražava "nesalonsko" mišljenje? Mada njihovo mišljenje je generalno to, da je potez Crne Gore neprihvatljiv, a sa tim se i ja slažem. Samo mi smeta na primer način kako je to u citiranom komentu iskazano. Ipak je ovo vojvodinacafe. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
|
11.10.2008, 17:50
I Milo,kao i mnogi drugi ne drze i ne postuju zadatu rec,a po tome se vidi ko je kakav covek....volja im svima...ali sramota ostaje.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 10:46
Godine: 24
|
11.10.2008, 18:30
Nisam se iznenadio kada sam pročitao ovu vest. Znao sam da je samo pitanje vremena kada će nam Crna Gora, bivše oko u glavi, zabosti prst u isto. Moraju se vratiti dugovi Albancima za njihovu pomoć na referendumu, kada su upravo njihovi glasovi bili presudni u Milovoj zamisli da se odvoje od Srbije. I kao po onoj staroj, ja tebi ti meni, tako su Albanci rekli, mi smo vama državu, vi nama Kosovo. Ostalo je još samo da Amerika i Britanija klimnu glavom i gotova stvar.
Ono što mi smeta je to da smo u suštini jedan narod i trebali bi da čuvamo jedni drugima leđa i što ogromna većina Crnogoraca ne odobrava ovaj potez njihove vlade, ali mi je najviše zasmetalo to što po ko zna koji put mi ostajemo bez ikakve reakcije. Trebali smo da reagujemo posle događaja iz uvodnog posta, još pre godinu-dve, a ne da zažmurimo zarad dobrih odnosa. Tada smo trebali da pokažemo zube, da uvedemo neke mere u znak protesta, da im ukinemo mnoge privilegije koje izdašno koriste, ali ništa se nije dogodilo. Samo smo poput nojeva zabili glavu u pesak. Sada mnogi govore kako u politici nisu važne emocije, već interes. Pa gde je tu naš interes. Merkatoru damo najatraktivnije lokacije u Beogradu, a oni Delti neku njivu na 80 kilometara od Ljubljane. Ali neka, nekada smo bili u istoj državi. Hrvati i Slovenci pokupovaše skoro sve firme u Srbiji, a kada neka Srpska firma hoće da kupi neku njihovu, ne može. Tek nedavno je Swisslion nekako ušao na hrvatsko tržište. Ali neka, nekada smo bili u istoj državi. Crnogorci su uživali privilegije ravnopravno sa Srbima, i dok u Crnoj Gori viču e viva montenegro, ovde studiraju o trošku omražene im države. Ali neka, nekada smo bili u istoj državi duže nego sa Slovencima i Hrvatima. A šta bi to mi trebali da uradimo. Za početak sve ono što je FlekicaSkupusom predložio, a za dalje videćemo. Moram reći da sam ja pre čitanja ove teme imao slične ideje. I dodao bih i besplatno, ili po najnižim mogućim cenama preregistrovanje automobila sa crnogorskim tablicama na srpske, koja su bila u Srbiji do momenta priznavanja. Radije bih podneo gubitak novca od manjih ili nikakvih taksi za preregistraciju, nego da im mi punimo budžet registrovanjem tih vozila u Crnoj Gori. Dalju kupovinu njihovih vozila onemogućiti, ili uvesti dotatne takse, ako je nekome baš stalo. Takođe bi trebali stopirati pregovore o dvojnom državljanstvu. Ili-ili ne može oba. One sa srpskim državljanstvom ispomagati maksimalno ukoliko budu snosili neke sankcije zbog njihove odluke da ostanu verni Srbiji, a Crnogorce tretitati kao svake druge strance, i ćao. Makedonce neću ni da komentarišem, jer oni ništa drugo i ne rade osim što izvršavaju ono što im drugi kažu, da su u potpunosti izgubili svoj identitet i integritet, pa neću da se trudim. I za kraj bih pitao šta će oni da rade kada đavo dođe po svoje i kome će da se obrate, jer svima nama preti opasnost od projekta zvanog Velika Albanija. Kosovo je samo prvo poglavlje, a priča se nastavlja... |
|
|
|