|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: 17.11.2008 03:40
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? -
10.10.2008, 15:27
Citat:
Jadni montenegrini! Znam da bi oni željeli da i Srbija postane banana država kao što su i oni ali se to neće dogoditi. Oni ne samo da su banana nego prava mafijaška država gdje jedan čovjek i njegova porodica drži čitavu vlast. Nešto mi je to poznato od ranije! Znate kako zovu Crnu Goru? Kažu da je to Kolumbija na Jadranu! Žele postati novi Monte Carlo gdje čitava Evropa pere novac. Divne li budućnosti! Makeodonija. Zemlja kojoj komšija kojeg je upravo priznala ne priznaje ime a nekoliko dana nakon obilježavanja granice već su nastali problemi: Citat:
Makedonci možda ne znaju ali na Srbiju je vršen pritisak da je prizna kao BJR Makedonija ali se to nije desilo nego su ih priznali pod imenom R. Makedonija. Problem sa crkvom je nešto dublji. Naime ne može neko tek tako dekretom da proglasi autokefalnost crkve i da svu imovinu druge crkve (u ovom slučaju SPC) proglasi svojom. Normalno je da postoji spor. Inače je u Makedoniji javna tajna da makedonski politički vrh po mišljenje ide u američku ambasadu i da prije nego što dobiju njihov stav ne preduzimaju nikakve poteze. Makedonija je u mnogo goroj situaciji od Crne Gore i budućnost joj je još crnija. Donekle mi ih je i žao jer nisu to zaslužili. Smiješne su mi priče iz Crne Gore da je 90-tih Srbija ratovala. Šta je to radila Crna Gora. Stajala sa strane? Ma da. I ona je veoma aktivno učestvovala što u napadima što u krađama. Godine 1992. kod nas su došli rezervisti iz Crne Gore ali zajedno sa užom i širom rodbinom koji su bili zaduženi za bijelu tehniku iz stanova. |
||
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
|
10.10.2008, 15:34
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 17.08.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 17:48
|
10.10.2008, 16:52
Mislim da se Crna Gora sve vise ponasa kao Hrvatska. Pogledajte Hrvatsku:
-posle rasoada SFRJ pokusali su da naprave jezik sto drugaciji od SRPSKOG -nisu hteli da koriste cirilicu SRPSKO nacionalno pismo -nisu hteli da prihvate dinar SRPSKU valutu Zar ono nisu Juzni Sloveni bili jendaki pre 1000 godina kada su se vamo doselili? Ja licno mislim da se Hrvatska srami sto ima bilo kakve veze sa Srbijom... Sramota... A sada Crna Gora... -sve od toga gore navedenog! ![]() Pa na kraju, ako je Hrvatska priznala Kosovo, zasto nebi i Crna Gora? A mislim i da Srbija pravi veliku frku oko Kosova! Nista nece postici! Tesko je biti glup u danasnje vreme... Konkurencija je velika... A uostalom ko danas nije glup? (bez uvrede )![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: 17.11.2008 03:40
Godine: 27