|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ko je najveći neprijatelj srpskog naroda? |
|
Odgovor: Ko je najveći neprijatelj srpskog naroda? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.04.2006.
Poslednji login: 17.10.2008 20:03
Pol: Muško
|
Odgovor: Ko je najveći neprijatelj srpskog naroda? -
19.10.2006, 16:03
U pravu ste Kunic. I meni se sve vec smucilo, pogotovu kad vidim da i posle svega sto nam se desilo, SPS (ili njihove marionete) i SRS su jos uvek na vlasti. A morate priznati da su to isti ljudi, ili njihovi sledbenici, koji su doveli Srbiju u polozaj u kojem se danas nalazi. Sta je jos potrebno da se dogodi gradjanima Srbije da bi izasli na izbore i glasali za partije koje ne rade na unistavanju, i ne doprinose unistavanju Srbije? Ovaj nas narod kao da se odlucio da izvrsi kolektivno samoubistvo, a sve u ime nekakvog kvazi patriotizma! Ispada da je Goldie u pravu: Srbi su sami sebi najveci neprijatelji!
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
|
19.10.2006, 16:25
-Dakle u principu se slazemo.
Danas sam radio sa ekipom "kicma trans " i kako koja pesma pocne na radiju ja drugara - a ko peva ovo, i tako dodje na red Hanku Pandum, i kaze ti on meni, vidis, kaze, ona je za vreme rata u Bosni bila upravnik zatvora tj. logora, cekaj more , pa zar se nije ona muvala po Srbiji snimala ploce i to, on potvrdi a ja ![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
19.10.2006, 22:41
Citat:
Citat:
Ili još bolje - iznajmiti premijera i predsednika. Kako Klemente vodi fudbalere, tako lepo pare koje bi potrošili na predizborne kampanje i izbore dati nekom strancu da nas vodi. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||
|
|
|