VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke?
staro
  (#41 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 20.05.2007, 21:20

Aktivan sam chlan Lige socijaldemokrata Vojvodine, i posredno, koalicije LDP-GSS-SDU-LSV... Mislim da tu nema puno filozofije, jednostavno sam prochitao program stranke od 100 strana, koji nikako nije na brzinu smishljen, i nije pun pustih mashtanja shta bi trebalo uraditi, vetj i kako... Uostalom, rezultati se u Pokrajini i vide, tako da nema filozofije...

Nisam nikad menjao stranku, niti tju, i napustitju LSV samo onog momenta kada se moje mishljenje, ne bude poklapalo sa programom stranke...

Inache, u LSV, nismo poslushnici, i sa ponosom mogu da kazhem, da smo jedna od retkih stranaka, koja uvazhava razlichitost mishljenja...

Naravno, nikad se nisam stideo svog politichkog opredeljenja, niti tju ikad to kriti...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 22.05.2007, 21:29

Citat:
Galahad kaže:
Nisam nikad menjao stranku, niti tju, i napustitju LSV samo onog momenta kada se moje mishljenje, ne bude poklapalo sa programom stranke...

Naravno, nikad se nisam stideo svog politichkog opredeljenja, niti tju ikad to kriti...

Svaka cast druze na ovim stavovima, radio sam nekada u drzavnom organu i to sto sam bio clan SRS obilo mi se o glavu u jednom delu, ali zarad nekih sitnih interesa nisam kao ostali otisao i uclanio se u sve moguce stranke da bih vadio knjizice po potrebi.

Zoran

Poruku je izmenio Lillith, 23.05.2007 u 07:06. Razlog: citat

staro
  (#43 (permalink))
Jerry021
Banovan
Jerry021 je na početku

Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Godine: 43
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 08.06.2007, 18:04

Član sam LSV !Aktivan i član Gr.O. LSV !

staro
  (#44 (permalink))
Jerry021
Banovan
Jerry021 je na početku

Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Godine: 43
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 08.06.2007, 18:07

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Postujem misljenje svakog od vas, a sada cu vam izneti svoje misljenje o politici i clanstvu u strankama:
Politika, ta kurva nad kurvama, nikada nije podrzavala narod, vec samo pojedince i to one na najvisem drzavnom polozaju koji preko noci postanu milioneri. Nikada nisam bio clan niti jedne stranke, a neverujem ni da cu ikad biti . Politikom se ne bavim uopste, ali imam Srpski orjentisane misli, i dovoljno pameti da umem da razlikujem sta znaci stvarni izbor naroda, a sta izbor koji nam namece Solana i njegovi pajtosi, i B92 tako da na glasanje ipak izlazim i ispunjavam gradjansku duznost-da bih bio bar donekle kontra teg Solane i ostalih u ekipi. Sve stranke se medjusobno napucavaju, glume nesto, a kad sidju sa skupstinske govornice izmedju sebe se izljube i izdele lovu koju su izlopovisali od naroda. Narod glupav, pa ih svata zdravo za gotovo, misli ako je neki politicar neke stranke nesto rekao, to je tako i nikako drugacije, i onda izmedju sebe pocnu da se svadjaju i jedni druge napucavaju i to onim najgorim bljuvotinama, trudeci se da svoje neistomisljenike (a pripadnike svog naroda!!!) predstave u svetu kao najgore, kao zlocince, kao nepismene, i ... dok se njihovi fanovi (predstavnici stranaka) cascavaju picencem i mezencem, i plase se samo za svoj holesterol i trigliceride.
Koje su to srpski orijentisane misli ?Malo to pojasni !

staro
  (#45 (permalink))
Marshalka
Novi član
Marshalka je na dobrom putu

Član od: 10.06.2007.
Poslednji login: 09.11.2008 01:20
Pol: Žensko
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 10.06.2007, 15:30

Aktivna clanica LSV-a.I nasa stranka jeste jedna od retkih u kojoj se postuje razlicitost misljenja,kao sto je neko vec pomenuo..

staro
  (#46 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 10.06.2007, 16:02

Nisam to uradila ni onda kada je bilo pitanje gole egzistencije (mada je u Srbiji to uvek slučaj, samo se strane menjaju...).
Neću da prodajem dušu đavolu nizakakve pare.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#47 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 24.06.2007, 21:43

I dalje u SRS da se zna, tek onako usput.

Zoran

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#48 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 48
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 05.07.2007, 01:28

Citat:
Jerry021 kaže: Pogledaj poruku
Član sam LSV !Aktivan i član Gr.O. LSV !
Nisi trebao ni reci.

Vidi se.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#49 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 06.07.2007, 11:58

Bio sam u LSV, RV (RDSV), a batalio ih kada se pojavio OTPOR. Da kažem da sam se 2002 (nakon povratka iz vojske) opet vratio u Reformiste ali samo zbog drugara i mogućnosti da idem na razne seminare političke edukacije. Nisu želeli da mi daju ispisnicu pa sam iskoristio priliku da izađem iz stranke kada se ona raspala.

Hoću da kažem da sam ostao dosledan svojim stavovima a kako su stranke u kojima sam bio odskakale od mog razmišljanja, tako sam ih i menjao.

Bio sam u OTPOR-u 1998-2000 što je bio vrhunac mog angažovanja i kreativnog izražavanja protivljenja diktaturi. Pred izbore 2000. godine jedna strana novinarka me je pitala "Šta ćeš raditi kada padne Milošević?" odgovorio sam joj da ako me bude nešto zanimalo, da će to da budu Zeleni. Tako se i desilo.

staro
  (#50 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: juče 21:26
Godine: 23
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? - 23.08.2007, 21:25

Da, član sam Opštinske stranke Pančevo od osnivanja, na prošlim izborima našao sam se na njihovoj listi. Trenutno sam član mesnog odbora i predsednik omladine stranke. Lokalne stranke su u boljoj poziciji jer ne moraju da slušaju direktive glavnih odbora smeštenih u Beogradu ili Novom Sadu, vec imaju potpunu slobodu u odlucivanju. Ponosan sam na neke akcije koje smo sproveli u saradnji sa ostalim strankama i NVO, jedino nam se u akcijama nažalost nisu prikljucili omladinci SRS, jer oni "ljude dele na sposobne i nesposobne" ( Aleksandar Vučić), a tih njegovih reci se u svim odborima SRS pridržavaju. Ne napadam radikale, možda je kriv njihov odbor u Pančevu. Ali i smatram kad su u pitanju neki krupni problemi treba saradjivati!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uklju&#