|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? |
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 23.10.2007 11:57
Pol: Muško
Godine: 43
|
Odgovor: Da li ste aktivni član neke stranke? -
08.06.2007, 18:07
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 10.06.2007.
Poslednji login: 09.11.2008 01:20
Pol: Žensko
|
10.06.2007, 15:30
Aktivna clanica LSV-a.I nasa stranka jeste jedna od retkih u kojoj se postuje razlicitost misljenja,kao sto je neko vec pomenuo..
![]() |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 32
|
10.06.2007, 16:02
Nisam to uradila ni onda kada je bilo pitanje gole egzistencije (mada je u Srbiji to uvek slučaj, samo se strane menjaju...).
Neću da prodajem dušu đavolu nizakakve pare. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 15:30
Godine: 47
|
24.06.2007, 21:43
I dalje u SRS da se zna, tek onako usput.
Zoran Ka sudbini ! |
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
|
06.07.2007, 11:58
Bio sam u LSV, RV (RDSV), a batalio ih kada se pojavio OTPOR. Da kažem da sam se 2002 (nakon povratka iz vojske) opet vratio u Reformiste ali samo zbog drugara i mogućnosti da idem na razne seminare političke edukacije. Nisu želeli da mi daju ispisnicu pa sam iskoristio priliku da izađem iz stranke kada se ona raspala.
![]() Hoću da kažem da sam ostao dosledan svojim stavovima a kako su stranke u kojima sam bio odskakale od mog razmišljanja, tako sam ih i menjao. Bio sam u OTPOR-u 1998-2000 što je bio vrhunac mog angažovanja i kreativnog izražavanja protivljenja diktaturi. Pred izbore 2000. godine jedna strana novinarka me je pitala "Šta ćeš raditi kada padne Milošević?" odgovorio sam joj da ako me bude nešto zanimalo, da će to da budu Zeleni. Tako se i desilo. |
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: juče 21:26
Godine: 23
|
23.08.2007, 21:25
Da, član sam Opštinske stranke Pančevo od osnivanja, na prošlim izborima našao sam se na njihovoj listi. Trenutno sam član mesnog odbora i predsednik omladine stranke. Lokalne stranke su u boljoj poziciji jer ne moraju da slušaju direktive glavnih odbora smeštenih u Beogradu ili Novom Sadu, vec imaju potpunu slobodu u odlucivanju. Ponosan sam na neke akcije koje smo sproveli u saradnji sa ostalim strankama i NVO, jedino nam se u akcijama nažalost nisu prikljucili omladinci SRS, jer oni "ljude dele na sposobne i nesposobne" ( Aleksandar Vučić), a tih njegovih reci se u svim odborima SRS pridržavaju. Ne napadam radikale, možda je kriv njihov odbor u Pančevu. Ali i smatram kad su u pitanju neki krupni problemi treba saradjivati!
|
|
|
|