Jesam, aktivista sam koalicije okupljene oko LDP-a. Vidim da se svi nešto nećkaju da kažu kojoj partiji pripadaju ili sa ponosom kažu kako više ne pripadaju nijednoj partiji ili sve to omalovažavaju.
Bio sam kontrolor na poslednjim izborima.
Smatram da nije u redu da se kaže , šta me briga za politiku i političare, svi su oni isti i ostale fraze. Svako ko nije glasao ili neće glasati, nema niti će imati prava da kaže kako se loše živi, kako je sve beznadežno, kako cveta korupcija, kriminal svake vrste, kako je loša situacija u zdravstvu, prosveti. Naravno, stoji da je sve to tačno ali ne mogu se ljudi od svega toga distancirati, govoriti kako se to njih ne tiče. Pogrešno je uverenje da je glas naroda beskoristan jer političari ne pitaju narod šta treba da se radi. Zbog naše pasivnosti i odsustva volje za bilo kakvom akcijom koja bi ukazala na razne loše stvari u društvu. Ne treba se prepustiti uverenju da je sve to beskorisno jer ako drugi čine nešto za nas, a to bi mi trebali, onda nemamo pravo da se bunimo. Zato, trgnite se iz letargije i budite malo aktivniji, ako ste već nezaposleni, angažujte se na nekom drugom polju.