VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja
staro
  (#401 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Pol: Muško
Godine: 33
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 12.05.2008, 23:04

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Evo još jedne genijalne priče:
U Gračanici preosvešteni Artemije vodi goste u manastirski konak. Kratak, lep susret. A posle toga miting. Nekoliko hiljada Srba sluša Tomu Nikolića, a taj govor snimaju domaće i strane, čak i male NATO kamere sa susedne zgrade.
Šta će pravoslavnom življu miting, kad već imaju bogosluženje - liturgiju od gospodina preosveštenog. Miting nikad ne može ni da dopuni, ni da nadomesti bogosluženje. Odgovor čoveka na bogosluženje je molitva a ne miting.

Citat:
Znam, kao i drugi, da će famnoznog 11. maja biti, na dug rok određena sudbina Srba i Srbije. Ali, zar to ovi ljudi ne znaju? Ko je više od njih, i na svojoj koži, osetio NATO i šiptarski rukopis koji opisuju njihovu sudbinu.
Možda general Božidar Delić, vrsni član SRS, dopisnik Haškog Tribunala, plaćen od istog Suda za 5000 sati saradnje i ispostavu tajnih vojnih dokumenta, svedok saradnik istog Suda na suđenju Miloševiću. Heroj koji nije otišao da svedoči protiv Haradinaja u Hag. On, general Delić, on je osetio na svojoj koži NATO i šiptarski i Haški rukopis - na koži dlana kad mu se evrima plaćalo! Onako patrijotski, hrišćanski, pravoslavno!

Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#402 (permalink))
Fingon Feanor
Početnik
Fingon Feanor će uskoro postati poznat članFingon Feanor će uskoro postati poznat član

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: 12.11.2008 17:55
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 27.05.2008, 02:35

Oteto - prokleto!

staro
  (#403 (permalink))
a.milan
Novi član
a.milan je na dobrom putu

Član od: 11.07.2008.
Poslednji login: 11.07.2008 16:32
Godine: 24
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 11.07.2008, 16:20

znam da ljudi nece da priznaju, ali znam za, i dosta ljudi koji su rasprodali svoje kuce albancima, za mnogo vise novaca nego sto stvarno vredi i otisli dalje (u Vosu, BG, kojekuda po beli svet) u cijem je onda srcu bilo Kosovo, u cijem su srcu onda bili zelembaci??? Ali da je sve samo prodaja ne bi bilo potreba za vazda tim vojskama, koje se nalaze na kosovu, da li je oteto ili prodato, da li je dato '74. ustavom, ne znam. . . jedino bi dodao i upitnik na kraju imena teme

rumena si kao mlado vino, dobro jutro Vojvodino . . .

...Ne dirajte mi ravnicu...

staro
  (#404 (permalink))
DUKI_INDJIJA
Novi član
DUKI_INDJIJA je na dobrom putu

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: 13.08.2008 22:50
Godine: 15
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 14.07.2008, 12:38

Sve su to Amerikanci i Siptari smislili da nas oteraju iz nase zemlje. Ne mogu oni nikoga da teraju zato sto je Kosovo nasom krvlju natopljena. Ali zapamtite OTETO JE PROKLETO!!!!

DuSaN

staro
  (#405 (permalink))
itebejac
Poznata faca
itebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članovaitebejac je miljenik mnogih članova

Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 15.07.2008, 22:44

Citat:
DUKI_INDJIJA kaže: Pogledaj poruku
Sve su to Amerikanci i Siptari smislili da nas oteraju iz nase zemlje. Ne mogu oni nikoga da teraju zato sto je Kosovo nasom krvlju natopljena. Ali zapamtite OTETO JE PROKLETO!!!!
Imaš samo 15 godina. Ni ne znaš kako krv izgleda, jer ti još drugi brišu nos. Ne mešaj se u ozbiljne teme.

----

Igazsagot, igazsagot...

staro
  (#406 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 16.07.2008, 15:53

Citat:
itebejac kaže: Pogledaj poruku
Imaš samo 15 godina. Ni ne znaš kako krv izgleda, jer ti još drugi brišu nos. Ne mešaj se u ozbiljne teme.

----

Igazsagot, igazsagot...
Znaci li to da je decak od petnaest godina rekao nesto lose, ili neistinito. ja prvo za sebe kazem da moje godine nisu garancija pameti i mudrosti, tako da je neprimereno na ovaj nacin prokomentarisati misljenje koje nikoga ne vredja.

In vinas veritas

staro
  (#407 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 16.07.2008, 16:38

Citat:

----

Igazsagot, igazsagot...

Decko sa 15 godina odlicno razmislja.Jesi li ljubomoran sto ti sa 15 nisi znao da postoji K i M,ili si tek tako sebi dao za pravo da budes predsedavajuci i odredjujes ko o cemu sme da progovori???Jadna tvoja deca ako ih imas.
Sad bih ja tebi trebao da kazem:Sta ti znas u selendri kao sto je Beckerek,a i mladji si desetak godna,tek si (mozda?)naucio da brises nos.Ne mesaj se u ozbiljne teme.
Ja sam proveo na K i M preko 15 godina.Do 14.-og Juna '99.-godine.Naravno,za toliko godina i njihov jezik sam naucio.Radeci,video sam i doziveo sto ti neces ni sanjati.Svakodnevno po neko od drugara se nasao u citulji,a nekada i njih 20 dnevno.Isto je hiljadu puta moglo i meni da se desi.Svi koji su to preziveli,preziveli su kao na lutriji,igrom slucaja.Tela nekoliko dobrih drugara su zauvek ostala na Kosarama,s one strane granice a sahranjeni su prazni limeni sanduci.I td. i td.
I ???? Ja i ne pomisljam da ovom decaku bilo sta zamerim,a ti se nasao da pametujes i zavodis red.Brckaj se u nekoj bari u tvom lepom Beckereku i cuti,osim ako nemas nesto pametno da kazes(u sta sumnjam) !!!!

Kosmet - oteta zemlja
staro
  (#408 (permalink))
itebejac
Poznata faca

Kosmet - oteta zemlja - 17.07.2008, 11:02

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Znaci li to da je decak od petnaest godina rekao nesto lose, ili neistinito. ja prvo za sebe kazem da moje godine nisu garancija pameti i mudrosti, tako da je neprimereno na ovaj nacin prokomentarisati misljenje koje nikoga ne vredja.
to šta ti kažeš za sebe je tvoj problem i tvoje pravo
tvrdim, da dete od petnaest godina nije zrela osoba i to ne samo intelektualno
neprimereno je da te neko sa 15 godina podučava istoriji, jer tu istoriju već i ovako znamo - KAD JE OVO DETE IMALO 6 GODINA MOJ ZET MAĐAR JE LIO SVOJU KRV ZA SRBIJU NA KOSOVU - JOŠ UVEK NOSI ŠRAPNEL U GLAVI
znam šta se dešavalo i dešava na KiM jer nemam više 15. Znam šta je zadesilo srbe i gorance, i cigane i vojnike Srbije, ali i albance, pa čak i srpske patrijote koji su trgovali sa učk (namerno napisano malim slovima)

Citat:
GostBG kaže: Pogledaj poruku
Decko sa 15 godina odlicno razmislja.Jesi li ljubomoran sto ti sa 15 nisi znao da postoji K i M,ili si tek tako sebi dao za pravo da budes predsedavajuci i odredjujes ko o cemu sme da progovori???Jadna tvoja deca ako ih imas.
Sad bih ja tebi trebao da kazem:Sta ti znas u selendri kao sto je Beckerek,a i mladji si desetak godna,tek si (mozda?)naucio da brises nos.Ne mesaj se u ozbiljne teme.
Ja sam proveo na K i M preko 15 godina.Do 14.-og Juna '99.-godine.Naravno,za toliko godina i njihov jezik sam naucio.Radeci,video sam i doziveo sto ti neces ni sanjati.Svakodnevno po neko od drugara se nasao u citulji,a nekada i njih 20 dnevno.Isto je hiljadu puta moglo i meni da se desi.Svi koji su to preziveli,preziveli su kao na lutriji,igrom slucaja.Tela nekoliko dobrih drugara su zauvek ostala na Kosarama,s one strane granice a sahranjeni su prazni limeni sanduci.I td. i td.
I ???? Ja i ne pomisljam da ovom decaku bilo sta zamerim,a ti se nasao da pametujes i zavodis red.Brckaj se u nekoj bari u tvom lepom Beckereku i cuti,osim ako nemas nesto pametno da kazes(u sta sumnjam) !!!!
mnogo si stresa doživeo i veoma si pametan, ali sa malim pragom tolerancije
no more comment

Poruku je izmenio BaneK, 20.07.2008 u 13:13. Razlog: uzastopni postovi

staro
  (#409 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 03:02
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 17.07.2008, 11:24

Citat:
Onako patrijotski, hrišćanski, pravoslavno!
Vidim da ti je veoma važno da napomeneš,ovo što citiram....šta li to treba da znači?

Trpaš sve ljude u isti koš?Molim te objasni mi ako ti nije problem.

Tolerancija je pozitivna osobina.

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#410 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:44
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 17.07.2008, 11:43

Citat:
.... tvrdim, da dete od petnaest godina nije zrela osoba i to ne samo intelektualno
neprimereno je da te neko sa 15 godina podučava istoriji, jer tu istoriju već i ovako znamo
...

Ne mora da znači da dete sa 15 godina nije u stanju da donosi ispravne logičke, moralne, pa i sasvim zrele sudove. Znam mnoge tog uzrasta koji su već bili potpuno odgovorne i gotovo zrele osobe, ali znam i nemali broj potpuno odraslih osoba koji vrlo neumešno barataju moralnim i vrednosnim sudovima, glumeći da su nevešti na jedan licemeran i neiskren način...

Citat:
- KAD JE OVO DETE IMALO 6 GODINA MOJ ZET MAĐAR JE LIO SVOJU KRV ZA SRBIJU NA KOSOVU - JOŠ UVEK NOSI ŠRAPNEL U GLAVI
znam šta se dešavalo i dešava na KiM jer nemam više 15. Znam šta je zadesilo srbe i gorance, i cigane i vojnike Srbije, ali i albance, pa čak i srpske patrijote koji su trgovali sa učk (namerno napisano malim slovima)
Na žalost nisam bio u sukobima na KiM (operisao sam tada žuč), ali sam zato bio u Hrvatskoj i BiH u ratu, o čemu sam već pisao. Niko ko nije bio u ratu ne može do kraja tačno znati o čemu se to zapravo radilo, jer je u većoj ili manjoj meri izmanipulisan informativnim medijima, a posebno ako je strastven pripadnik neke političke opcije, recimo....

Rebel

Poruku je izmenio memento, 17.07.2008 u 11:50.