|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.07.2008.
Poslednji login: 11.07.2008 16:32
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
11.07.2008, 16:20
znam da ljudi nece da priznaju, ali znam za, i dosta ljudi koji su rasprodali svoje kuce albancima, za mnogo vise novaca nego sto stvarno vredi i otisli dalje (u Vosu, BG, kojekuda po beli svet) u cijem je onda srcu bilo Kosovo, u cijem su srcu onda bili zelembaci??? Ali da je sve samo prodaja ne bi bilo potreba za vazda tim vojskama, koje se nalaze na kosovu, da li je oteto ili prodato, da li je dato '74. ustavom, ne znam. . . jedino bi dodao i upitnik na kraju imena teme
...Ne dirajte mi ravnicu... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: 13.08.2008 22:50
Godine: 15
|
14.07.2008, 12:38
Sve su to Amerikanci i Siptari smislili da nas oteraju iz nase zemlje. Ne mogu oni nikoga da teraju zato sto je Kosovo nasom krvlju natopljena. Ali zapamtite OTETO JE PROKLETO!!!!
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
|
15.07.2008, 22:44
Citat:
---- Igazsagot, igazsagot... ![]() |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
|
16.07.2008, 15:53
Znaci li to da je decak od petnaest godina rekao nesto lose, ili neistinito. ja prvo za sebe kazem da moje godine nisu garancija pameti i mudrosti, tako da je neprimereno na ovaj nacin prokomentarisati misljenje koje nikoga ne vredja.
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
|
Citat:
Decko sa 15 godina odlicno razmislja.Jesi li ljubomoran sto ti sa 15 nisi znao da postoji K i M,ili si tek tako sebi dao za pravo da budes predsedavajuci i odredjujes ko o cemu sme da progovori???Jadna tvoja deca ako ih imas. Sad bih ja tebi trebao da kazem:Sta ti znas u selendri kao sto je Beckerek,a i mladji si desetak godna,tek si (mozda?)naucio da brises nos.Ne mesaj se u ozbiljne teme. Ja sam proveo na K i M preko 15 godina.Do 14.-og Juna '99.-godine.Naravno,za toliko godina i njihov jezik sam naucio.Radeci,video sam i doziveo sto ti neces ni sanjati.Svakodnevno po neko od drugara se nasao u citulji,a nekada i njih 20 dnevno.Isto je hiljadu puta moglo i meni da se desi.Svi koji su to preziveli,preziveli su kao na lutriji,igrom slucaja.Tela nekoliko dobrih drugara su zauvek ostala na Kosarama,s one strane granice a sahranjeni su prazni limeni sanduci.I td. i td. I ???? Ja i ne pomisljam da ovom decaku bilo sta zamerim,a ti se nasao da pametujes i zavodis red.Brckaj se u nekoj bari u tvom lepom Beckereku i cuti,osim ako nemas nesto pametno da kazes(u sta sumnjam) !!!! |
|
|
|
|
Kosmet - oteta zemlja |
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 25.11.2008 11:46
Godine: 33
|
Kosmet - oteta zemlja -
17.07.2008, 11:02
Citat:
![]() tvrdim, da dete od petnaest godina nije zrela osoba i to ne samo intelektualno neprimereno je da te neko sa 15 godina podučava istoriji, jer tu istoriju već i ovako znamo - KAD JE OVO DETE IMALO 6 GODINA MOJ ZET MAĐAR JE LIO SVOJU KRV ZA SRBIJU NA KOSOVU - JOŠ UVEK NOSI ŠRAPNEL U GLAVI znam šta se dešavalo i dešava na KiM jer nemam više 15. Znam šta je zadesilo srbe i gorance, i cigane i vojnike Srbije, ali i albance, pa čak i srpske patrijote koji su trgovali sa učk (namerno napisano malim slovima) ![]() Citat:
no more comment |
||
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 03:02
Pol: Žensko
Godine: 31
|
17.07.2008, 11:24
Vidim da ti je veoma važno da napomeneš,ovo što citiram....šta li to treba da znači?
Trpaš sve ljude u isti koš?Molim te objasni mi ako ti nije problem. Tolerancija je pozitivna osobina. treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:44
|
17.07.2008, 11:43
Citat:
Ne mora da znači da dete sa 15 godina nije u stanju da donosi ispravne logičke, moralne, pa i sasvim zrele sudove. Znam mnoge tog uzrasta koji su već bili potpuno odgovorne i gotovo zrele osobe, ali znam i nemali broj potpuno odraslih osoba koji vrlo neumešno barataju moralnim i vrednosnim sudovima, glumeći da su nevešti na jedan licemeran i neiskren način... Citat:
Rebel
|