|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Pol: Muško
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
16.08.2008, 13:43
Ti mi barem ne mozes prigovorit jer moj materinji jezik nije madjarski, vec Srpsko-Hrvatski, vidis nije ni cisto Srpski.
Ako neko slovo se izostavi to ti je zato sto ga comp. progutao. O Kosovu znam mnogo vise od vas jer sam tamo bio 6 god. i radio u vladi Kosova. Kosovske prilike su mi jako poznate,a i ljudi poput Momcila Trajkovica,Milosa Simovica,Veljka Odalovica,Vojislava Zivkovica,Zivorada Igica(umro),Miodraga Samardzica, Basri Plane itd. itd. Mrzi me tu puno pisat i zato vam djelujem nepismeno, a znam i zasto? Kad nemate adekvatan odgovor....onda se hvatate za slamku i smeta vam pisanje. Saberi se i pokusaj odgovorit na tekst koji si shvatio. Vidis kako se i paor primirio....i ti ces uskoro. Na tebe nisam obraco paznju, ali sad hocu posto vidim tko si i zasto si tu... ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Godine: 27
|
16.08.2008, 20:07
Kosovo je i otišlo u nepovrat zbog takvih.
Vojvodina će otići od Srbije zbog nas svih i zbog naše dece i zbog naših predaka i otići će u bolji život kao samostalna zemlja! |
|
|
|
|
|
Banovan
|
16.08.2008, 21:57
2.kosovo je samo privremeno otudjeno i rezolucija 1244 ne govori o odcepljenju.
3.vojvodina se nikad od srbije nece odvojit, to je samo masta onih koji nisu srbi. vojvodina nema status republike kao crna-gora,a ni prava da se odcjepi. ako bas hoce da se odcjepi...onda ce bit rata i drugi ce odlucivat o njenoj sudbini. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
|
16.08.2008, 22:28
Косово није отишло у неповрат. А све што се десило сигурно се није десило због таквих као што је "звечарка".
Citat:
Патетика. Војводина неће отићи нигде где не оде и Србија. Најмање се разбијање Србије може правдати интересом деце, посебно српске деце. А и српски преци Војвођана су се углавном борили за српску Војводину. Е сад, не знам о чијој деци и о чијим прецима ти говориш. Можда о онима који су носили стреласте крстове. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:12
Pol: Žensko
|
16.08.2008, 22:33
Moderator foruma je upozorio, što očigledno vama ništa nije značilo.
Postovi su obrisani, a sada se vratite civilizovanoj, pristojnoj diskusiji o temi. Sve ostalo što bi imali reći jedni drugima, a što se ne može nazvati civilizovanim, pristojinim i što nije u vezi teme, slobodno razmenite putem privatnih poruka. Ne ovde. I ne bih volela da se treći put opominjete na istoj temi. |
|
|
|
|
|
Početnik
|
17.08.2008, 08:31
Citat:
Najrazvijenije zemlje sveta su ga priznale, ne računajući Rusiju, Indiju i Kinu. Ko isključivo zavisi od tih zemalja i ko ima slične probleme sa separatizmom (zato ga Srbija ne priznaje, plaši se za Vojvodinu )-taj ga neće priznati. Ko imalo zavisi od USA-priznaće ga. I mi, gde nas vrhom igle jedva nađeš na globusu, našli da idemo protiv sveta. Ne kažem da smo trebali prvi da ga priznamo, ali uskoro će doći i to. Sad prete da neće u EU ako je uslov priznavanje Kosova od Srbije. Nisu dobro sabrali novce... Liči mi situaciju '99. I još kad onaj idiot reče : "Pobedili smo!"![]() |
|
|
|
|
|
|
Banovan
|
17.08.2008, 19:13
Citat:
![]() Nista im nece vredit da ih i ceo ostali sveta prizna. Srbija nikad KOSOVO pod siptarima nece priznat. Vojvodina je jos uvjek srpska i zasto da se plase za nju? Tko jos zavisi od najvecih duznika svijeta?? Mozda: Hrvati - Slovenci - Makedonci - Bosnjaci - Madjari - Cesi - Slovaci - NJemci - Ukrajina - Izrael - Banglades itd. da ne nabrajam dalje te sitne zemlje....zemlje koje nista ne odlucuju. U Juznoj Americi ih jako malo zemalja priznalo. Ameri sad vide svoju pogubnu politiku,ali nece da to priznaju i da se povuku. Zaglibili su u "corsokaku" i ne znaju kako da se izvuku iz njega. Mozda ih izvuce Barak Obama, ako pobjedi na izborima. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
21.08.2008, 09:06
Citat:
Da li misliš da Rusija, Kina i Indija ne priznaju Kosovo zato što VOLE Srbiju?! Sviđaš im se baš Tadić ili Koštunica ili možda ti ili ja?! smešno... Sve zemlje koje ga nisu priznale to nisu učinile jer imaju INTERES za to - ili imaju sličnih problema ili im odgovara da Kosovo bude u Srbiji pa da im srpska vlast dozvoli eksploataciju rudnih bogatstava... Ne zaluđuj se "patriotskim" i "ljubavnim" interesima... To više ne postoji! Za njih je novac i interes i moć - SVE! Sve ostalo su koještarije. I zato je Kosovo oteto i zauvek izgubljeno! |
|
|
|
|