|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||||||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Pol: Muško
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
10.04.2008, 21:56
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Ziveo Srbekistan! ![]() |
||||||||||||||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:37
|
10.04.2008, 23:26
Кад добијеш комплимент од фанатика једне секташке странке, не забринеш се баш.
Citat:
Citat:
Попљуј и ућуткај све што не мисли као ЛДП. Оптужи их за све могуће. Гебелсовски. Сори што ћу да те разочарам мали Далмошу, али на људе који користе свој мозак тај фанатизам не делује. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Godine: 30
|
11.04.2008, 10:30
joooj majko mila....pa tek mi je sad jasno kad su mi ovi dosovci objasnili!
![]() Pa mi smo krivi!!!Sve sto se desilo i sto ce se desiti...mi smo krivi! Pa mi smo ti koji stvaraju krizno zariste od pamtiveka,mi smo ti koji stvaraju teroriste,mi smo ti koji zele Srbiju u beogradskom pasaluku,mi smo ti koji rusimo pravne sisteme jedne zemlje,ubijamo srbe,rome,i nelojalne albance.....mi smo pobili i 9 svedoka u procesu Haradinej....daaaaaaaaaaaaaaa mi smo ti koji smo zlo. Hvala vam braco Srbi i ostali sto ste mi otvorili oci posle toliko dugo vremena! Sad znam ko mi je neprijatelj,a ko prijatelj,ali sa takvim razmisljanjem ostaje mi samo jedna doumica.....kome ja sad pripadam?cedi Jovanovicu ili Borisu Tadicu?Mozda Canku,ili Istvanu Pastoru? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.10.2008 01:09
|
11.04.2008, 12:37
Da podseti hrabrog(hrabre) debatora da je mesto izrazavanja svoga stava forum,a ne privatne poruke !!!!!!!!!!!!!!!
Can ya dig it? ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
|
11.04.2008, 17:36
Citat:
![]() Citat:
![]() Problem postoji 2 veka ali seljacine koje vode politiku koju podrzavas ga ne resavaju vec produbljuju... ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Ljudi kao ti su napravili od ove zemlje jednu sektasku zajednicu sa propalim institucijama, punoj ljudi koji su prolivali krv, punoj korupcije i kriminala. Ljudi kao ti su doveli do toga da je ubiti premijera nesto sasvim normalno. Ljudi kao ti su u takvom stanju da bi vise voleli da pocne novi svetski rat nego da prihvate realnost da nas je politika koju podrzavas dovela na dno Evrope. Ko ce izleciti decu kojima je Mladic, Legija i Seselj heroj a glavna poruka "noz, zica, Srebrenica"? Od cega ce sutra da zive ljudi u Kosovskoj Mitrovici i enklavama? Od parazitiranja od drzave jer su izgubili nacin razmisljanja da stvoriti u zivotu je nesto sasvim normalno...Pravite Bejrut od grada... Citat:
![]() Citat:
Ili mi se cini? ![]() Kao sto si i pokusao sve Albance sa Kosova... ![]() Citat:
![]() U stvari u pitanju je jedan iz LDP-a... Znaci upalilo!! ![]() Citat:
|