VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja
staro
  (#371 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:37
Pol: Muško
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 10.04.2008, 10:29

"Zaposlićemo radnike sa Kosova"
10. april 2008. | 07:48 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Vlada Srbije pobrinuće se za zapošljavanje radnika koji su bili primorani da daju otkaz u institucijama Kosova, rekao ministar finansija Mirko Cvetković.

Cvetković je rekao da se način života Srba na severu Kosova bitno razlikuje od načina života Srba u enklavama i dodao da je, u svakom slučaju, tim ljudima pomoć neophodna. Cvetković je naveo da je obećanja o zapošljavanju Vlada Srbije počela da realizuje, ali da u tom procesu nailazi na probleme vezane za donošenje podzakonskih akata.

On je kao primer naveo da je u Ministarstvo finansija Srbije stigao zahtev da se primi određeni broj ljudi, i to u okviru carine i poreske uprave, i da se to sprovodi na osnovu internog uputstva koje podrazumeva da ti ljudi moraju da podnesu dokumenta o prethodnom zaposlenju na Kosovu.

Cvetković je rekao da je Vlada u budžetu predvidela iznos od 500 miliona evra za Kosovo, po različitim osnovama, i da se ta sredstva regularno i planski troše preko posrednika, odnosno pojedinačnih ministarstva koja dobijaju ta sredstva.

Govoreći o odluci Nadzornog odbora da raskine ugovor sa austrijskom kompanijom Atek zbog toga što nije uspela da isplati ugovorenu sumu za kupovinu RTB Bor, on je rekao da je učestvovao u donošenju najnovije odluke, koja nije bila nimalo laka, ali su se rukovodili činjenicom da potencijalni partner već na početku nije ispunio svoju ugovornu obavezu.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#372 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.10.2008 01:09
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 10.04.2008, 17:53

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Bitno je da smo stvorili potencijalne teroriste, kao sto si ti, kojima nista u zivotu nije bitno nego baviti se visokom politikom koja nam je unistila normalan zivot...
Kosovo nije oteta zemlja, ona je izgubljena zemlja zahvaljujuci ljudima koji misle kao ti.
Ljudi kao ti su napravili takav sistem da vise ni sami Srbi ne zele da zive u takvoj zemlji a da ne pricam o zivotu sa drugim narodima bivse SFRJ.
Ljudi kao ti su napravili od ove zemlje jednu sektasku zajednicu sa propalim institucijama, punoj ljudi koji su prolivali krv, punoj korupcije i kriminala.
Ljudi kao ti su doveli do toga da je ubiti premijera nesto sasvim normalno.
Ljudi kao ti su u takvom stanju da bi vise voleli da pocne novi svetski rat nego da prihvate realnost da nas je politika koju podrzavas dovela na dno Evrope.
Ko ce izleciti decu kojima je Mladic, Legija i Seselj heroj a glavna poruka "noz, zica, Srebrenica"?
Od cega ce sutra da zive ljudi u Kosovskoj Mitrovici i enklavama? Od parazitiranja od drzave jer su izgubili nacin razmisljanja da stvoriti u zivotu je nesto sasvim normalno...Pravite Bejrut od grada...
Sesir dole pun pogodak

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#373 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 10.04.2008, 21:56

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Битно је да смо створили људе као ти, људе који мисле Чедином главом, који ће неког ко се усуди да не мисли као они, ко се усуди да упита откуд Чеди новци за најскупљу кампању, прогласити потецнијалним терористом коме ништа није битно у животу, ах.
Mozes da lupas sta god hoces ali si pecen za Al Srbedijadu...
Citat:
Па добро, ајде да видимо:
Шиптарски терористи, који су убијали не само војнике и полицајце, већ и цивиле, не само Србе, већ и Роме и Албанце.
I te teroriste ste stvorili i naoruzali...
Citat:
НАТО агресија, бомбардовање, затим улазак НАТО снага, који су после предали власт тим терористима.
I tu ste nam bedu navukli na vrat vasom glupom politikom...
Citat:
Рекло би се ипак да нам Косово није испало из џепа па смо га изгубили, већ је отето. Ако неком после НАТО агресије није очигледно да је отето, тај никад неће видети ништа што Чеда не жели да се види.
Izgubljeno bato i to zbog politike na koju se palis ali samo sektasi ne priznaju poraz...
Citat:
И опет добра стара ЛДП тактика, пљуј по неистомишљеницима да једу малу децу.
Politika koju podrzavas je zasluzna sto su i izmedju ostalih i deca zrtve...
Citat:
Ја сам и пророчиште у Делфима срушио, и Лору Палмер убио, и отео бебу Линдберговима...
Zaboravio si sravnjeni Vukovar...
Citat:
ЛДП технологија, ви немате неистомишљенике с којима ступате у дијалог, дискусију или политичко надметање.
Bojite se istine?
Citat:
Ви сте фанатици који имате само непријатеље, који од својих неистомишљеника правите Сотоне.
Ne nego konstatujemo prisustvo sekte...
Citat:
Дехуманизација неистомишљеника, окривљавање за сва зла, одрицање му сваких права... Стаљинизам. Са све манифестом.
Nemoj svog idola nama da prebacujes...
Citat:
Пустиш им Чеду и Наташу. Тако ће и они који су их мрзели из дна душе да их заволе.
Pa kada ste ih zatrovali sektaskim stavom...
Citat:
Типично ЛДПовски, нећеш оптужити НАТО и Шиптаре који су тај народ затворили у гета, онемогућили им да обраде и своје њиве, камо ли шта више, истерали их са послова, истерали их из градова
Pih a ko je svojom politikom doveo do cinjenicnog stanja i odrzava ga?
Citat:
... оптужићеш жртве
Optuzujem politiku koju obozavas a koja nas je zakovala za dno Evrope!
Citat:
. Још ћеш помоћ државе тим људима којима је онемогућен нормалан живот да опишеш као "паразитирање".
Da, pomaze im tako sto pravi najnizi nivo organizovanog drustva u Evropi.
Citat:
Заборавили људи да створе било шта у животу
Ti to obozavas, samo sverc, bezakonje i kriminal te odrzava u zivotu...
Ziveo Srbekistan!

Back in red!

Poruku je izmenio BaneK, 11.04.2008 u 07:10. Razlog: kod

staro
  (#374 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:37
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 10.04.2008, 23:26

Citat:
maleni kaže: Pogledaj poruku
Mozes da lupas sta god hoces ali si pecen za Al Srbedijadu...
Кад добијеш комплимент од фанатика једне секташке странке, не забринеш се баш.

Citat:
I te teroriste ste stvorili i naoruzali...
Тако каже ЦИА, мора да је тако. Нису они, ми смо. То што проблем шиптарског терора на Косову постоји цирка 2 века, Чедистима није битно.

Citat:
I tu ste nam bedu navukli na vrat vasom glupom politikom...

Izgubljeno bato i to zbog politike na koju se palis ali samo sektasi ne priznaju poraz...

Politika koju podrzavas je zasluzna sto su i izmedju ostalih i deca zrtve...

Zaboravio si sravnjeni Vukovar...

Bojite se istine?

Ne nego konstatujemo prisustvo sekte...

Nemoj svog idola nama da prebacujes...

Pa kada ste ih zatrovali sektaskim stavom...

Pih a ko je svojom politikom doveo do cinjenicnog stanja i odrzava ga?

Optuzujem politiku koju obozavas a koja nas je zakovala za dno Evrope!

Da, pomaze im tako sto pravi najnizi nivo organizovanog drustva u Evropi.

Ti to obozavas, samo sverc, bezakonje i kriminal te odrzava u zivotu...
Ziveo Srbekistan!
Читам и не могу да верујем... избори се ближе, зомбији су очигледно све нервознији. Хеботе, ал су вам испрали мозак. Или једноставно, дали налоге.
Попљуј и ућуткај све што не мисли као ЛДП. Оптужи их за све могуће. Гебелсовски.
Сори што ћу да те разочарам мали Далмошу, али на људе који користе свој мозак тај фанатизам не делује.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#375 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Godine: 30
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 11.04.2008, 10:30

joooj majko mila....pa tek mi je sad jasno kad su mi ovi dosovci objasnili!
Pa mi smo krivi!!!Sve sto se desilo i sto ce se desiti...mi smo krivi!
Pa mi smo ti koji stvaraju krizno zariste od pamtiveka,mi smo ti koji stvaraju teroriste,mi smo ti koji zele Srbiju u beogradskom pasaluku,mi smo ti koji rusimo pravne sisteme jedne zemlje,ubijamo srbe,rome,i nelojalne albance.....mi smo pobili i 9 svedoka u procesu Haradinej....daaaaaaaaaaaaaaa mi smo ti koji smo zlo.
Hvala vam braco Srbi i ostali sto ste mi otvorili oci posle toliko dugo vremena!
Sad znam ko mi je neprijatelj,a ko prijatelj,ali sa takvim razmisljanjem ostaje mi samo jedna doumica.....kome ja sad pripadam?cedi Jovanovicu ili Borisu Tadicu?Mozda Canku,ili Istvanu Pastoru?

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#376 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 04.10.2008 01:09
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 11.04.2008, 12:37

Da podseti hrabrog(hrabre) debatora da je mesto izrazavanja svoga stava forum,a ne privatne poruke !!!!!!!!!!!!!!!

Can ya dig it?

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#377 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 11.04.2008, 17:36

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Кад добијеш комплимент од фанатика једне секташке странке, не забринеш се баш.
Naravno, napad je najbolja odbrana...
Citat:
Тако каже ЦИА, мора да је тако. Нису они, ми смо. То што проблем шиптарског терора на Косову постоји цирка 2 века, Чедистима није битно.
Verovatno je CIA stajala na punktovima srpske policije kroz 90-e i propustala kamione sa naoruzanjem za teroriste...
Problem postoji 2 veka ali seljacine koje vode politiku koju podrzavas ga ne resavaju vec produbljuju...
Citat:
Читам и не могу да верујем...
Pa naravno kad nisi nikada pomolio nos iz svoje sektaske organizacije pa te svaka informacija zatece...
Citat:
избори се ближе, зомбији су очигледно све нервознији
Tako je, sada treba napraviti koaliciju sa radikalima i pokazati pravo lice ljudi koji rade na perspektivi naseg drustva...
Citat:
Хеботе, ал су вам испрали мозак.
Tebi je izgleda odavno...
Citat:
Или једноставно, дали налоге.
LDP? Naravno!
Citat:
Попљуј и ућуткај све што не мисли као ЛДП.
Ne nego izvuci iz sekte i usmeri jer ZIVOT JE ZAKON!
Citat:
Оптужи их за све могуће.
Ljudi kao ti su napravili takav sistem da vise ni sami Srbi ne zele da zive u takvoj zemlji a da ne pricam o zivotu sa drugim narodima bivse SFRJ.
Ljudi kao ti su napravili od ove zemlje jednu sektasku zajednicu sa propalim institucijama, punoj ljudi koji su prolivali krv, punoj korupcije i kriminala.
Ljudi kao ti su doveli do toga da je ubiti premijera nesto sasvim normalno.
Ljudi kao ti su u takvom stanju da bi vise voleli da pocne novi svetski rat nego da prihvate realnost da nas je politika koju podrzavas dovela na dno Evrope.
Ko ce izleciti decu kojima je Mladic, Legija i Seselj heroj a glavna poruka "noz, zica, Srebrenica"?
Od cega ce sutra da zive ljudi u Kosovskoj Mitrovici i enklavama? Od parazitiranja od drzave jer su izgubili nacin razmisljanja da stvoriti u zivotu je nesto sasvim normalno...Pravite Bejrut od grada...
Citat:
Гебелсовски.
Politika 90-ih koju obozavas na celu sa Kostunicom!
Citat:
Сори што ћу да те разочарам мали Далмошу,
Znaci sada bi i mene da oteras? Ili mi se cini?
Kao sto si i pokusao sve Albance sa Kosova...
Citat:
али на људе који користе свој мозак тај фанатизам не делује.
Samo budala moze da podrzava politiku koja ga je apsolutno upropastila...

Citat:
kuta kaže: Pogledaj poruku
joooj majko mila....pa tek mi je sad jasno kad su mi ovi dosovci objasnili!
U stvari u pitanju je jedan iz LDP-a...
Znaci upalilo!!
Citat: