|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2007.
Poslednji login: 23.10.2008 19:49
Pol: Muško
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
20.03.2008, 18:01
Naravno da nisu drzave ali sam mislio da one mogu traziti i postati drzave(Baskija,Katalonija,R.Srpska u krajnjem slucaju i Texas...) ali mislim da sad nije pravi trenutak za Srpsku jer i ovako samo cekaju da nam uvale neki incident ili aspiraciju prema "drugim drzava" pa i nju da ukinu...
Nikad necu zaboraviti izjavu natase kandic(namerno malim slovima) kad je rekla da: "Srbija treba da prekine da napada tudju teritoriju i prekine sa pretenzijama na KOSOVO" ! Interesuje me sta bi bilo sa Hrvatskim politicarima,NVO-ima...da su '90tih govorili da Hrvatska treba da prizna RSK ili da su imali svog Cedomira u Hrvatskoj...Bas me interesuje sta bi bilo sa takvima.. ![]() |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
|
20.03.2008, 23:36
Džordž Buš je odobrio naoružavanje Kosova, da bi , kako je rekao, mogli da odbrane stabilnost na Blakanu.
Koja ironija! Stabilnost na Bakanu uz pomoć oružja. Stvarno mislim da se sprema novi rat. Mi smo tu samo pioni. Ali će odavde krenuti. A onda, teško ovim domaćim evroatlantskim snagama, jer će se narod prvo sa njima obračunati. I poslednja maska je pala. Sada jasan cilj: naoružati šiptare, a sklopu zadnjih događaja 17 marta, izazvati žarište visokih tenzija u malom prostoru, i čekati šta će Rusija da uradi. Ako se nedaj Bože zarati, a sve je moguće, kao što rekoh gore; teško našim proevropskim i proatlanskim. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: danas 01:03
|
20.03.2008, 23:50
маске никада нису ни ношене, довољно су јаки да им маске не требају од 90 па на овамо у српском случају.
чух на тв песму па рекох да вас подсетим одговара духу теме. Dobrica Erić 1993. PRKOSNA PESMA Ja rab Božji Srbin sa prosedom bradom izjavljujem dragovoljno kroz lance i žicu pred svedocima Silom, Mukom i Nepravdom da sam kriv i da priznajem krivicu! Kriv sam što sam neko a ne niko i netko Kriv sam što u doba opšteg srbobrsta idem u pravoslavnu crkvu doduše poretko i što se krstim ovako s tri prsta! Kriv sam što jesam a treba da nisam Kriv sam odavno što stojim uspravno i gledam u nebo, umesto u travu Kriv sam što se drznuh protiv krivde kriv sam što opet slavim svoju krsnu slavu! Kriv sam što pišem i čitam ćirilicom Kriv sam što pevam, smejem se i psujem a ponekad i lajem Kriv sam i priznajem da ne znam što znam i da znam što ne znam Kriv sam, i da završim s najvećom krivicom (pre nego što se zacenem od smeha), kriv sam tvrdoglavac što sam Pravoslavac i Svetosavac i što ne verujem u sveti zločin i oproštaj greha! Kriv sam i grešan dakle što postojim i kad već postojim i još drsko stojim što bar ne priznam da ne postojim! Ako to priznam da sačuvam glavu izgubiću časni krst i krsnu slavu Ako ne priznam crno mi se piše ceo svet će na moju Zemlju da kidiše Rulje bivših ljudi lopova i golja čopori robota i drugih monstruma kidisaće na moje voćnjake i polja i na moju belu kuću pored druma oko koje kao najlepše odive cvetaju trešnje, jabuke i šljive. Pa evo priznajem i to za spas roda Ja više ne postojim skinite me s liste Ja sam od sad samo vazduh, svetlost i voda tri elementa koja vam koriste A ovo što pred vama govori i hoda to je ono što vi od mene stvoriste! Moja ružna slika ozverena lika koju umnožavate u večeri i jutra to je slika vaše svesti i podsvesti to nisam ja, spolja to ste vi - iznutra! Moj dušmanine sa hiljadu ruku s hiljadu slugu i sluškinja laži ubrao si mi sunce ko jabuku i radost čistu ko bulka u raži Moji će potomci piti jed i čemer a tvoji već piju gorku medovinu za krvav novac kojim puniš ćemer rasprodajući moju đedovinu Usud će ti ludačku košulju obući i tada će se malo razdaniti ili će planeta od sramote pući i sve nas u isti ambis sahraniti! Mnogo ste važne Zemljo moja mila Ti i Tvoje sestre Istina i Pravda čim se na vas digla ovolika sila čim su na vas zinule krivda i nepravda. Rulje bivših ljudi ubica i golja čopori robota i drugih monstruma palacaju na tvoje voćnjake i polja i na moju belu kuću pored druma oko koje kao najlepše odive cvetaju lipe, jabuke i šljive. Šta će ovde džihadlije krstaši, farmeri koji Ti čereče sinove i kćeri Mora da su čule belosvetske bande da imaju zlatna srca pa ih vade da ih presade u sopstvene grudi ne bi li i oni tako bili ljudi. Gospodo tužioci suci i dželati ispisali ste mi svoje zapovesti po zenicama najfinijem staklu što teže živim, lakše ću umreti Zašli ste mnogo u noć poodmaklu ali uzalud ćete linčovati najgostoljubiviji narod na planeti (zbog čega ćete goreti u paklu) jer Ljudsko Srce čudo nad čudima neće da se primi u vašim grudima! Mi se ne plašimo smrti crne vuge već ropskog života i bolesti duge Smrt je česta pojava međ nama Srbima kao što su proleće, leto, jesen, zima I nije strašnija pogotovu danju od suše, poplave, zemljotresa, mraza kad je čovek sretne na svome imanju okađene duše i svetla obraza. Zlonamernici siti i maniti sve mi zabraniste u rođenoj kući al ne može mi niko zabraniti da pevam i da se smejem umirući a to se vama više ne događa ni kad svadbujete ni kad vam se rađa! Poštedite me koca i konopca i razapnite me na vrhu planina ko vaši praoci što su mog Praoca Isusa Hrista Nazarećanina. Ja ću da gledam a vi zažmurite inače će vam se oči rasprsnuti od sjaja mog lica Samo, požurite što pre me razapnete pre ću vaskrsnuti!
|
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:11
Godine: 32
|
21.03.2008, 08:33
Citat:
|