VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja
staro
  (#271 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.03.2008, 13:48

ma kakva SOA!!!!Imaju Hrvati i Siptari svoje ljude na vrhu Srbije(Ceda Jovanovic,Boris Tadic,Canak,Kandicka......)ma puna Srbija ustaskih dousnika i srbomrsaca!

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#272 (permalink))
MaNemoj
Početnik
MaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamant

Član od: 11.03.2008.
Poslednji login: juče 19:12
Godine: 32
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.03.2008, 14:46

mislim, sta reci...

Eto, sad ce dobiti kompleks...

staro
  (#273 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 38
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.03.2008, 15:55

Citat:
kuta kaže: Pogledaj poruku
ma kakva SOA!!!!Imaju Hrvati i Siptari svoje ljude na vrhu Srbije(Ceda Jovanovic,Boris Tadic,Canak,Kandicka......)ma puna Srbija ustaskih dousnika i srbomrsaca!
...kako si ti meni pametan...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#274 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.03.2008, 16:00

Citat:
Pa koju god temu da otvore,ja hocu da im dokazem da su i u tim dogadjajima Srbi zrtve a ne egzekutori zla!Cega god da se sete ne mogu nikako da dokazu krivicu Srpskog naroda niti vlasti.
Jedva cekam da neko potegne pitanje Srebrenice,jer sam svedok zbivanja svega sto se desilo pa bih zeleo da ove antisrbe pocistim informacijama iz prve ruke,a ne informacijama sa B92!
Tesko mi je da pricam o vremenima od pre 50-100-200 godina,ali me boli naivnost ljudi o gledanju na dogadjaje od pre 10-15 godina.kao da su sve to prespavali pa informacije nadoknadjuju preko medija koji imaju za cilj kompromitovanje svega sto je Srpsko!Znam da su takvi skupljali priloge za operaciju Esmeralde i ostalih latinoamerickih zvezda,ali nek se onda bave temom "asov i motika"a ne da pljuju po necemu sto ocigledno ne poznaju!
То и јесте тактика, да се скрене прича са Косова, случаја у ком смо милион посто у праву.
Па су тако комунисти добрице који су отерали фашисте кад им одговара једно, а кад им одговара друго то су српски фашисти који су истерали јадне Немце.
И сад ако ти кренеш да доказујеш невиност српског народа од Стефана Немање наовамо, прича се расплине и заборавимо од чега смо почели. После силног свађања, више се не зна ни око чега је прича почела ни ко је у праву а ко није.
И заборави се оно што нико не може да оспори - нацистичка велика сила је окупирала део територије Србије који покушава и формалноправно да нам отме. А у Србији постоје они који то подржавају.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#275 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.03.2008, 21:50

Citat:
Jedva cekam da neko potegne pitanje Srebrenice,jer sam svedok zbivanja svega sto se desilo pa bih zeleo da ove antisrbe pocistim informacijama iz prve ruke,a ne informacijama sa B92!
Jesi mozda svedok ko je kopao one jame za pobijene ljude?

Back in red!

staro
  (#276 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Godine: 37
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.03.2008, 21:54

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Дивно, генијалци, ајмо сад какве везе то има с Косовом? Јесу ли то радили косовски Срби? Четници? Или Брозови комунисти? Идите па се жалите Брозу.
А то што тиме правдате геноцид на Косову нек вам служи на част.
Изволите плачите за Немцима, за Србе вас није брига.
Није модерно.
mozda nema nikakve veze sa KiM , neznam dali su bili Srbi sa Kosova,cetnici ili komunisti samo znam da su Srbi posle oslobodenja izvrsili genocid nad Madarskim stanovnistvom Zablja,Curuga,Sajkasa....sad mi kazite kako mene da bude briga za Srbe,kada su njihovi ocevi ubili kundakom mog pradedu a prababa mi je umrla od gladi u Backom Jarku gde su Srbi (komunisti ili cetnici)odrzavali logor u koji su smestali one ne Srbske gradane od kojih su uzimali imovinu da naprave mesto dodosima.Sa ovim ne zelim da kazem da su svi Srbi zli,i ne zelim da opravdavam ni jedan genocid,samo treba da budemo objektivni u tim stvarima jer u svim narodima ima zlikovaca( bili to Srbi,Hrvati,Albanci ili Madari)koji jedva cekaju situaciju da se izdivljaju

staro
  (#277 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.03.2008, 23:25

Citat:
kozo kaže: Pogledaj poruku
mozda nema nikakve veze sa KiM , neznam dali su bili Srbi sa Kosova,cetnici ili komunisti samo znam da su Srbi posle oslobodenja izvrsili genocid nad Madarskim stanovnistvom Zablja,Curuga,Sajkasa....
Узми неку књигу па прочитај ко је владао у Војводини после другог светског рата, четници или комунисти.
Нису извршили геноцид, јер би то подразумевало уништење свих Мађара Војводине, али су комунисти починили масовне злочине.
Чисто историје ради, подсетимо се да су та места која помињеш била места на којима је вршена рација од стране мађарских фашиста, и у којима је убијен велики број Срба за време рата.

Citat:
sad mi kazite kako mene da bude briga za Srbe,kada su njihovi ocevi ubili kundakom mog pradedu a prababa mi je umrla od gladi u Backom Jarku gde su Srbi (komunisti ili cetnici)odrzavali logor u koji su smestali one ne Srbske gradane
Па пази, како неког чијег су прадеду рецимо 43. Мађари бацили под лед да буде брига за Мађаре, па и те из 45?
Или бринеш за све људе жртве злочина, или само за припаднике твог народа. Или ни за кога. Ако бринеш само за Мађаре жртве злочина, онда немаш права да тражиш сажаљење за њих.

Citat:
od kojih su uzimali imovinu da naprave mesto dodosima.
Бесмислено је доводити те злочине у везу са дођошима. Радило се о освети и одмазди за почињење злочине, и све се десило пре доласка "дођоша". То наравно не правда те злочине.
Да су хтели само имовину, могли су да протерају Мађаре као и Немце. Уствари, известан број Мађара из рецимо Темерина и даље према северу и јесу избеглице из Шајкашке.
Наравно, морамо да узмемо у обзир да је су у одређеној мери стрељани и ратни злочинци из реда мађарских фашиста.
Има један филм Косте Гавраса у ком један од ликова каже "Док су Руси били удаљени стотињак километара од Будимпеште, "њилаши" су још увек убијали своје Јевреје".

Citat:
Sa ovim ne zelim da kazem da su svi Srbi zli,i ne zelim da opravdavam ni jedan genocid,samo treba da budemo objektivni u tim stvarima jer u svim narodima ima zlikovaca( bili to Srbi,Hrvati,Albanci ili Madari)koji jedva cekaju situaciju da se izdivljaju
Ако тражиш саосећање са жртвама из реда твог народа, мораш да поштујеш и туђе.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#278 (permalink))
kozo
Poznata faca
kozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebekozo ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 20:04
Godine: 37
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 14.03.2008, 00:17

pa upravo Vi trazite stalno suosecanje sa vasim zrtvama tako da tude ne postujete,radilo se tu i o KiM ili ratovima od '90-ih u tim ratovima uvek su neki drugi krivi Vi ste uvek zrtve.sta se tice KiM-e tu Vam mogu dati jedan savet,ako se toliko grebete zbog te teritorije zasto ne sakupite sve svoje istomisljenike i sa svojom imovinom se odselite u KiM pa se tamo razmnozavajte,pa ako vas bude vise od Albanaca imacete pravo da osvojite KiM ida ga prikljucite Srbiji.Po mom misljenju to bi bio pravi patriotizam sa vase strane a ne da iz ove mirne multikulturalne sredine bunite "decurliju"protiv Nacionalnih manjina,protiv EU i protiv celog sveta.
EU-je napredovanje sve ostalo je voznja unazad

Pozdrav

staro
  (#279 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:44
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 14.03.2008, 11:16

Citat:
kozo kaže: Pogledaj poruku
pa upravo Vi trazite stalno suosecanje sa vasim zrtvama tako da tude ne postujete,radilo se tu i o KiM ili ratovima od '90-ih u tim ratovima uvek su neki drugi krivi Vi ste uvek zrtve.sta se tice KiM-e tu Vam mogu dati jedan savet,ako se toliko grebete zbog te teritorije zasto ne sakupite sve svoje istomisljenike i sa svojom imovinom se odselite u KiM pa se tamo razmnozavajte,pa ako vas bude vise od Albanaca imacete pravo da osvojite KiM ida ga prikljucite Srbiji.Po mom mislje