|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Pol: Muško
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
12.03.2008, 11:36
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
|
12.03.2008, 14:51
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Рецимо, силовање жене се десило добрим делом зато што је имала рецимо груди и дупе. Само што то не значи и да је ту било њене кривице. Citat:
Не наседај. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
12.03.2008, 20:46
Citat:
...eto skrenuli sa teme...![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
|
12.03.2008, 21:24
.......ko da mi otme iz moje duše kosovo.....![]() |
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:16
Godine: 42
|
12.03.2008, 21:42
Ne zbog Milosevica. Vec zato sto se Srbija nije nikako bila u stanju da prestane da stvara krizne regione oko sebe.
Tadasnja vlast je mogla da opstane jedino stalnim trazenjem neprijatelja. U svakom ratu je prljavo iskoristio razne etnicke grupe za svoje ciljeve, da bi se posle okrenula protiv njih (posmatraj samo sastav JA, tokom godina, sve ce ti se pokazati). 1995. je bila intervencija u nameri da se Srbija (Srbi smire). Zapad se ponadao da je to Dejtonom i uradjeno. Medjutim diktature traze stalne neprijatelje. Krenulo se silom zarad dnevnopolitickih interesa, verovatno misleci da domaca kriza nece uzmutiti internacionalne vode. Ali krizni region je svima stetio i Nato je odreagovao po svom sebicnom interesu. 1998. je bilo finalno resenje. Da se nije desilo, uveren sam da bi se kriza kao rak rana prosirila na Vojvodinu, a mozda i na Makedoniju. Pa vidis ono, krenule ovi sa crnim kapama na Albansko selo da slome oruzani otpor. Naravno osvojili selo i kao kolateralnu stetu pobili i zene i decu. Pa one slike o civilnim streljanima tamo negde, da ne trazim... A genocid nad Srbima? Pricaj mi o tome. Samo nemoj reci da je (svojevoljno ili prinudjeno) iseljavanje u miru genocid. Naravno, ako obrazlozis, poverovat su. Nisam cuo o tome, jedino da su Srbi ubijani na ulici posle ulaska Nato trupa. Ne znam ni broj, ni da li je rec samo o muskarcima ili i zenama. You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
|
12.03.2008, 22:04
Citat:
Штавише, највећу улогу у дестабилизовању региона имала је управо Америка. Завади па владај, максима империја још од старог Рима. Иначе, кризу на Косову су директно створиле баш ЦИА и БНД, уз помоћ својих влада. Они су створили ОВК, они су их одржавали у животу, а кад су видели да не могу да се носе са војском и полицијом, отворено су напали Србију. Citat:
Citat:
НАТО ниеј одреаговао, НАТО је 99. створио проблем. Citat:
Citat:
Citat:
http://www.kosovo.net/sk/rastko-koso..._2.html#2_VI_2 ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||||||
|
|
|