|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
07.03.2008, 01:48
Citat:
Citat:
Још једна од фраза у пљувању Коштунице, певала му Цеца... ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
07.03.2008, 17:13
Ljubio se sa njima zato sto nije imao snage od udbasa koje obozavas a koji su unistili sve institucije naseg drustva i stvorili takve monstrume.
Rekao sam ti, ako ces da cistis govna, moras da se osetis. ![]() Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Godine: 30
|
07.03.2008, 21:19
alooo ljudi!!!!Vratimo se temi.....SRPSKO KOSOVO
![]() ![]() odosmo od zadate teme daleko.Vratimo se srcu Pravoslavlja i aktuelnoj temi ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
07.03.2008, 21:27
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Monsieur Da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 00:35
Godine: 41
|
09.03.2008, 11:29
Ja sam Srbin, sa Kosova, ali nisam znao da je to isto Kosovo srce pravoslavlja.
Zamolicu te da mi/nam objasnis sta to znaci. Meni izgleda da je to odlucila politika na vlasti koja (na zalost) nema nista konkretno da predlozi i uradi za buducnost Srbije i njenog napacenog naroda... I vidis, slicnu pricu slaze i Albanska vlast i njene pristalice (koja su mozda na njihovu srecu vecina), da je Kosovo srce Ilirije... Sve je to stvar dnevnog reda... Kosovo je deo Srpske istorije ali mislim da je krajnje vreme da se okrenemo ka buducnosti, a Srbija sa Kosovom (vise) nema buducnost. Ja idem dalje, a vi kako 'ocete. Do godine u Prizrenu, kao turista... |
|
|
|
Kosmet - oteta zemlja |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Godine: 30
|
Kosmet - oteta zemlja -
09.03.2008, 12:31
Da te naucim da budes veci Srbin?
Prijatelju....kao Srbin treba da se rodis a ne da to naucis!!!!![]() Citat:
Srbija nije odlucila da se Srpsko Kosovo nasilno odvoji,kao ni Srpska Krajina,ali ona moze dati svoj odgovor i svoje misljenje na sve to! Danas mozda Srbija nema buducnosti sa Kosovom kako si napisao,ali Srbija ne zivi samo danas.Treba misliti i na buducnost. Padale su i vece imperije od Americke,pa smo vracali otete zemlje.U pravu si da treba ici dalje,ali znas li gde dalje i u kom pravcu?Znas li sta coveka ceka sutra ako se ne suoci sa danasnjim problemom?Dali si ikada bezao od problema i krijo se od istih?Da li te je ikada to visestruko kostalo,ili si pametan covek koji problemu gleda u oci i suocava se sa njim u pokusaju da ga resi! Ti hoces da zatvoris oci i probudis se u nekom drugom svetu...Druze....da ima negde obesenih kolaca,jebalo majku ko bi pre mene dosao do njih ![]() |
|
|
|
|