|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 29.04.2008 00:42
Pol: Muško
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
21.02.2008, 14:26
Citat:
Slažem se sa svakom konstatacijom, sve su tačne. Srbi treba da objektivno razluče, šta je njihova odgovornost a šta drugih, ne pridajući značaj zapadnoj propagandi koja sve svoje negativne aktivnosti predstavlja kao pozitivne i koja sva zlodjela zapada pripisuje onima na kojima su izvršena zlodjela. Kada svijest Srba sazrije do te mjere da može da razluči ko im misli i čini dobro a ko ne, šta su njihove mogućnosti i šta su obaveze kao naroda, tada će moći kolektivno da se odupru svim nasrtajima na bilo koji segment društva. Posebno bih istakao prvi pasus gdje se pominje nacionalizam: Citat:
vrijednost jednog naroda, kao djelovanje u okviru toga naroda. Djelovanje prema drugim narodima nije nacionalizam već ima druga značenja(nazive) i na drugi način se definišu. |
||
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2008.
Poslednji login: 24.02.2008 19:12
Godine: 25
|
21.02.2008, 16:37
Moram da ponovim da nismo ni svesni u koji problem upadamo. Objasnicu...
Globalizacija je veoma stetna. Zaislite ogromnu moc u rukama jednog psihopate. I ako mi moramo da izglasamo ko ce to biti budimo svesni toga da su ljudi u sustini naivni i da uvek glasamo za te psihopate. Sta ce se dogoditi. Celim svetom upravljace jedna banka. Jedan covek. Sve ce nas porobiti. Da bi nekom islo dobro, nekom drugom mora biti lose. Bicemo toliko siromasni da ce Afrikanci biti bogatiji. Nisam dovoljno politicki obrazovan i veoma sam mlad ali samim tim bolje sagledam situaciju od nekog kome je ispran mozak i kome je bezbroj lazi iz udbenika utuvljeno u glavu. Znate li podatak da su trenutno najace kriminalne grupe na svetu Albanske. Nisu to vise ni Italijani, ni Rusi, ni Amerikanci. To nase Kosovo njima je samo trebalo za rasturanje droge. Jedna predivna raskrsnica za taj poslic. Tezga tako reci. I dok smo mi naklapali o svemu i svacemu oni obavise svoj posao i zatrovase nas. Videli ste verovatno da sad Ameri imaju cipove u pasosima, da je jedna porodica dobrovoljno pristala da im se ugradi implant u organizam. Ako dodje do spajanja uradicemo mnoge stvari koje ne zelimo. Postacemo zombii. Neko ce moci da nas iskljuci kada god pozeli. Ja bi prvi voleo da ne postoje ni drzave ni jezici ni valute. Da svi govorimo istim jezikom i da se krecemo slobodno i da sve sto planeta ima delimo medjusobno. Tako da zakljucujem posto je to ne moguce nije dobro da dozvolimo zapadu toliku moc. Vec sad su suvise mocni i pogledajte kako otimaju i ponasaju se bahato. Dzaba nam zakoni kada za njih nece vaziti. Nismo slabi. Borili smo se i protiv Nemaca i vikali bolje grob nego rob. Al sad smo gomila ispranih mozgova. Umesto sto razbijamo iloge koje cemo opet mi placati bolje da ne kupujemo njihove proizvode ma koliko nasi bili losiji. Kako su Japanci i Kinezi ojacali. Nisu bili glupi da ratuju. Al niko sad ne moze da ih dira jer diktiraju svoje uslove. Ne zelim zapad u svom dvoristu. Necu njihove velike plate i kredite. Hocu mojih 200 jura i jednu lepu devojcicu da me zagrli i nek crknem tako al mi lepo. A oni svi nek zabiju ovaj moj prst srednji tamo gde sunce ne sija. Hvala lepo. svet ce upoznati mir!!! |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
21.02.2008, 19:05
Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||||||||||
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2008.
Poslednji login: 24.02.2008 19:12
Godine: 25
|
21.02.2008, 20:44
Komsijo moj dragi. Malo sam se smirio (Bensici me rade ) pa cu lepo da ti odgovaram. Sve si ti upravu ali jedno mi nije jasno. Sta sad ti hoces da kazes. Jel bolje Miskovic ili neki John Smit??????Mozda nam je to najveci problem, sto smo uvek radije gurali pare u tudj dzep nego u komsijin. Ne znam dal si ti umislio da ja podrzavam lopove i bezakonje ako jesi onda ti ne mogu pomoci... Nisam mudri starac ali jesam SRBIN i patriota volim svoje dvoriste. Volim svoj jezik i gramatiku. I ne mogu da razmisljam tako da su par ljudi sa vlasti krivi za sve i da svu krivicu svalim na njih. Malo da ti pojasnim neke stvari ovako mlad i ne upucen. Sta su oni radili i krali ti to nikad ne mozes znati. Bar je bilo malo i za nas. Gladniji sam sad nego za vreme bombardovanja. Oni na vlasti su samo koristili ono sto im je dato i to bi 99% ljudi uradilo a ne sme da prizna. Ti bi mi prvi oteo 100 dinara kad bi samo znao da mozes. Ne branim ih ali su bili mnogo bolji od ovih poltrona danas. Jedini od njih koga gotivim je Seselj i to samo zbog njegovog skolovanja i intelegencije. Mana mu je samo sto ne zna kad i gde da prikoci. Navlaci bes kao ja sada na forumu. Ali to je srce. Verovatno ja ne znam, verovatno je i on lopov, nisam vide i nisam upucen. Ali kazem od svih njih on mi je jedini koji mi imalo vredi. Pocinjem nepovezano da pisem, izvinjavam se jos jednom. ![]() Zakljucak je da ne mogu da gotivim ove sto rasprodase zemlju vise od onih koji su krali ali po malo i davali. Jedno te ne razumem... Da li si ti pre za to da zapad vlada nama nego ovi nasi lopovi. Zapamti smenjivali smo mi te lopove i ranije smenicemo i ovde. Kad tad i corava koka zrno ubode. A ako dodje gospoda iz USA pa ti kaze da moras da prihvatis neki njihov zakon koji ni oni ne priznaju. Kad nam ubace te njihove vojnike u Beograd i Novi Sad i kad se Kolumbiski karteli prebace u tvoj podrum a ti nista ne budes smeo da kazes... Sta onda... Oces onda u Evropsku uniju. Oces onda mrzeti Miskovica? Mislim da ces postati keramicar ![]() ![]() ![]() Ona recenica o dozvoli nasih udbasa da valjaju drogu na Kosovu.... Ma daj pa zato su se i borili ljudi.... Sad vidis ko je to dozvolio. Ko podrzava te ljude. Nisu nasi ojacali Albanske mafijase svuda u svetu. Skoro su pohapsili pola Nju |