|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Muško
|
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja -
16.01.2008, 17:36
Citat:
Мени је то што си написала страшно, нељудски. Citat:
А изгубљено је у пропаганди коју плаћају влада САД и шиптарска наркомафија. Па ко верује, нек верује. Није битно да ли ће те неко пљувати или не. Битно је да никад Хрвати нису рекли "не треба нам РСК". Никад муслимани нису рекли "Не треба нам РС". Никад нисам чуо неког са Косова да каже "па добро, можда би ми могли у некој лабавој заједници са Србијом да будемо... ". Само су ето Срби паметни да схвате да је оно што им отимају уствари терет, и да нам је боље од тога. То је пропаганда која је ишла од Книна - зашто ми да испаштамо због неког тамо Книна. Па је ишло преко Босне - зашто нас десет милиона да испашта због њих милион. Па је дошло до Косова... дајмо им још и ово... и ово нам је терет... шта ће нам, то је давно изгубљено... А Црногорци нек иду... шта има везе. Њима је из чиста мира пало на памет да нису Срби... и то треба поштовати. Шта ће Србији било шта сем Београда? Новог Београда и круга двојке? Није толико тужно што нам продају муда за бубреге, тужно је што има толико веселих муштерија које нас убеђују - шта ће нама Косово. Па ја никад нисам био тамо. Цела Србија може да се сведе на мој стан и стан моје баке с мамине стране... нигде друго нисам био... ![]() Још мало па ће Срби ко леминзи, једном годишње да оду до какве литице и стровале се у воду, а пре тога сву имовину коју имају разделе комшијама. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 18:25
Pol: Žensko
|
16.01.2008, 17:48
Citat:
Problem cepkanja državne teritorije stoji. No opet, kome ne valja neka ide. Na silu ništa ne biva. A i teritorije su podložne promenama kroz istoriju tako da mislim da je bolje živeti na malom a kvalitetno nego na velikom a na silu i muku. Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:06
Godine: 44
|
16.01.2008, 18:06
Ne bih ni ja nikom ništa dao,ali ko mene,pa pita nešto ?
Usput ima istine da su i naši uzeli milione evra na raznorazne načine,a na štetu Albanaca... Imam primer da sam jednom našem iz MUP-a izbeglom od dole,oženjenog albankom sa matorom decom već,sa 3 stana u centru Bg,i mnogo toga još na Kosovu,uradio jednu uslugu za nekih 6-7.ooo,-e , a da je on ne slusajuci mene to prokockao i ne znajući sta ce,angazuje prijatelje kolege iz ne znam sad koje uprave tadašnjeg DB-a kako bi to vratili,uglavnom crnogorce u ševroletovim džipovima (tada je to bilo moderno) i morao sam da ih uverim da će mi ulepšati dan kada ih vidim ispred kuće,a oni poverovali i nikada ne doživeh da ih i vidim... On se hvalio koliko je reketirao i koliko je bio dobar samo što je bio žandar kad aje počinjala frka...A opet nekoliko najvećih zlatara u Šapcu npr. je sada vlasništvo običnih tada milicionera koji su proveli po godinu dve na Kosovu... Znam i dečka Albanca i koliko su mu uzeli mada su mu drugovi uglavnom Srbi bili kao i sada... Sve je to splet okolnosti,Kosovo ode,ali nećemo to zvanično priznati i biće nešto poput Kipra,Grčkog i Turskog ko zna do kada...rešenje nećemo doživeti mi koji smo ovde sigurno... Sa Albancima niko na kraj nije izašao,pa ako niste znali da je Sicilijanac=Albanac ako odemo u istoriju Sicilije shvaticete...Ni sa nama niko nije prosperirao,težak smo narod sami sebima,a kamoli drugima... Gledajte sebi i svojima da skrpite nešto , jer više za Kosovo nije ni bitno ko je i koliko kriv... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2008.
Poslednji login: 27.11.2008 18:07
|
16.01.2008, 18:19
Покушаћу упутити неупућене да прочитају мало о КиМ-у, тада ће нам дискусије бити боље аргументоване.
http://www.srpskapolitika.com/ Крвава косовска историја Постакнути громогласним тврдњама неких заговорника, односно политичара, аналитичара, политиколога, да је косметски проблем настао тек појавом Слободана Милошевића на српској историјској сцени и погубном политиком коју је водио, објављујемо најзанимљивије делове дипломатске преписке из 1898. године - немом сведочанству о тадашњем страдању српског народа на Косову и Метохији, који оповргавају такве констатације. Дело „Преписка о арбанским насиљима у Старој Србији од 1898. до 1899.” угледало је светлост дана, пре стотину година. Београдско Издавачко предузеће „Никола Пашић”, потрудило се пре више од деценију, репринтом издања, да нам ова књига ипак , буде доступна. -------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------- Прва „бела књига” о арнаутским насиљима – Околност да се појави ова својеврсна - прва „ бела књига” о арнаутским насиљима над хришћанским становништвом у Старој Србији везује се за настанак нове такозване Пећке лиге после ираде (уредбе) султана Абдул Хамида Другог 1896. и грчко-турског рата 1897. године. Наиме, пораз Грчке у рату са Турском 1897. охрабрио је охоле и добро наоружане арбанске добровољце. Они су новонасталу ситуацију у Косовском вилајету настојали да искористе као добру прилику да појачају терор и зулуме према православном живљу. Одметничком, качачком акцијом настојали су да по сваку цену присиле Србе на исељавање и тиме демографски ојачају своје политичке захтеве за аутономијом на читавој територији „Арнаутлука” којег су чинили, према концептима лиге у Призрену, косовски, битољски, скадарски и јањински вилајет. Суочена са невољама свог становништва у суседству, Влада Краљевне Србије је од првог продора српске војске до Грачанице на Косову , преко јужног Поморавља и топличког краја ( у јануару 1878.), настојала дипломатским путем да заштити своје сународнике у још неослобођеним јужним крајевима. Тиме се Влада Краљевине Србије припремала да просторе Косова и Метохије и рашке области као духовно-политичку, националну и историјску баштину, поврати и прикључи сопственој државној територији. |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:06
Godine: 44
|
16.01.2008, 18:28
Citat:
Ko misli da je Sloba uzrok svega zaista treba da čita gore citirano,ali i to je prošlost... Jesam li ja zato depresivan što živim u budućnosti,a svi ostali koji se osvrću na prošlost zdraviji od mene,jer psihologija baš tako kaže... |
|
|
|
|