|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja |
|
|
|
|
Kosmet - oteta zemlja |
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:06
Pol: Muško
|
Kosmet - oteta zemlja -
13.01.2008, 18:43
Сачекај дневник у 19.30 па погледај.
Citat:
Citat:
А није ништа ново ни твоје пљување и прдстављање земље и народа у којој и с којим живиш као црних ђавола. Citat:
Citat:
Citat:
Хоћеш да кажеш да ето Америка није тела да нас дира, ал је била приморана кад је видела како ми кршимо љуцка права и авнојевске границе, до чега је њима посебно стало? Нису они јадни тели да се мешају, али морали су кад су видели шта Срби раде... приче за малу децу. Причамо о највећој светској сили која има своје прсте у свему што се дешава у свету. А мотиви им углавном нису филантропски. Ово "углавном" се зајебавам. ...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
|||||
|
|
|
Kosmet - oteta zemlja |
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:27
Pol: Muško
|
Kosmet - oteta zemlja -
13.01.2008, 18:49
Nikad zemlje i nikad naroda.
Samo pojedinaca... Onih sto su mi pokazali kolut sa nakacenim ``ustaskim`` uvima, onih sto su mi (nam) govorili da ce ... crkva u mom gradu uskoro postati pravoslavna, onih koji su sirili strah i trepet neistomisljenicima i svima onima koji danas isto to rade ili ih brane pa makar u laksem obliku! Sretna ti Pravoslavna Nova Godina! Ostavimo politiku za danas, aje da popijemo pivo! ![]() Citat:
Ne, ocu reci da ni Srbi nisu uvek morali udariti a cesto su to uradili na principu zakona jaceg. E tako i Ameri. E sad njihova politicko vojna tradicija je duza... Mislim da ima poprilicne slicnosti izmedju Americke i Slobine politike. Zakon jaceg, bahatost, nepravilan arsin. Amerika je udarila jer je resila da smiri Srbiju (nestabilnu dravu, izvor krize na balkanu.citaj Milosevic/). Koliko vidim, cilj je postignut, u odnosu na odranije, mirni smo ko bubice! |
|
|
|
|