VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja
staro
  (#121 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 22:06
Pol: Muško
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 11.01.2008, 00:35

Занимљиво. Неко покушава да ти нешто украде и отме, а ти онда треба да објашњаваш "А шта ће то теби уствари".
Неће да може.
Зашто би нам неко отимао нешто што је наше? Зашто је Америци толико стало до независног Косова? Зашто је против Срба током целог распада СФРЈ?
А ми се само бранимо од тога.

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#122 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 15:43
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 11.01.2008, 00:39

Opet cemo im se na'ebati keve protivgradnim raketama...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#123 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 11.01.2008, 00:43

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku

Nije to bitno, bitno da ga ne daju a u stvari ga i nemaju...
A koji deo priče o Kosovu je tebi smešan?podeli to sa nama ,koji ga ne damo,i pitaj one ljude dole,da li je i njima nešto smešno u vezi sa otimanjem Kosova.

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#124 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.01.2008, 17:26

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
A koji deo priče o Kosovu je tebi smešan?podeli to sa nama ,koji ga ne damo,i pitaj one ljude dole,da li je i njima nešto smešno u vezi sa otimanjem Kosova.
Ми ваљда нисмо довољно напредни и интелигентни да се смејемо уништавању сопствене земље и патњама људи.

staro
  (#125 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:27
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.01.2008, 18:27

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Занимљиво. Неко покушава да ти нешто украде и отме, а ти онда треба да објашњаваш "А шта ће то теби уствари".
Неће да може.
Зашто би нам неко отимао нешто што је наше? Зашто је Америци толико стало до независног Косова? Зашто је против Срба током целог распада СФРЈ?
А ми се само бранимо од тога.
Od koga?
Cime?
Kako?

Pljuvanje i mrznju ne bi zvao odbranom. To ja zovem povredjena sujeta.
Ne vidim ni jedan normalni diplomatsko politicki potez Srbije zadnjih 17 godina.
Samo prkos, netakticnost, nadmenost!
Rak rana zvani nacionalizam polako izjeda drzavu.
Sta ako sutra shvatimo da ipak necemo zadrzati KiM?
Da, Srbija nema ni za to scenario jer ``mi to necemo dozvoliti``!!

``Zivot damo, Trst ne damo!!!!``

---------------------------------------------------------------------------------------
Specijalni dodatak, citat sa neta:

``Ja se baš ne sećam da su oni (Amerika) samo tako došli i oteli nam nešto. Mož bit da si zaboravio da oni do '92-ge nisu hteli da priznaju nezavisnost Hrvatskoj a u međuvremenu su Slobi milion puta rekli, rešavaj to da ti mi ne bi rešavali. Slično je bilo i sa Kosovom. Pa nije taj Rambuje pao iz vedra neba. Govorili su oni Slobi godinama, ne možeš tako, Šiptari su ti 10 godina totalno obespravljeni, uradi nešto nemoj da ti mi to sređujemo. Za to vreme je slobina štampa predstavljala njihovog državnog sekretara kao kurvetinu. Znaš, taj Slobo je 10 godina na Kosovu primenjivao golu silu a onda je došla veća sila pa nas udarila po guzici. To se zove pravo jačeg i ne kažem da mi je drago zbog toga već da smo mogli to da izbegnemo i sačuvamo državu da je bilo pameti u vrhu. I Sadama niko nije dirao dok nije rešio da prisvoji Kuvajt. Onda su došli Ameri i prisvojili njegovu državu. Ovde se o tome ćuti, ne kažem da volim Šiptare ali imao sam prilike da vidim šta im je naša vlast i policija radila od '90-te do '99-te a posebno šta su policija i paravojne formacije radile tokom bombardovanja. Sad nam samo stižu računi...``

nisam legenda

Poruku je izmenio biterlemon, 13.01.2008 u 18:43.

Kosmet - oteta zemlja
staro
  (#126 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Kosmet - oteta zemlja - 13.01.2008, 18:43

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Od koga?
Cime?
Kako?
Сачекај дневник у 19.30 па погледај.

Citat:
Pljuvanje i mrznju ne bi zvao odbranom. To ja zovem povredjena sujeta.
А о чему причаш?

Citat:
Ne vidim ni jedan normalni diplomatsko politicki potez Srbije zadnjih 17 godina.
Samo prkos, netakticnost, nadmenost!
Паушалне оцене.
А није ништа ново ни твоје пљување и прдстављање земље и народа у којој и с којим живиш као црних ђавола.

Citat:
Rak rana zvani nacionalizam polako izjeda drzavu.
Опет си пушио оне смешне цигаре? Јебеш пилуле, си видо змајеве у кухињи?

Citat:
Sta ako sutra shvatimo da ipak necemo zadrzati KiM?
Da, Srbija nema ni za to scenario jer ``mi to necemo dozvoliti``!!
``Zivot damo, Trst ne damo!!!!``
Рекоше на телевизору да је влада спремила план у случају проглашења независности.

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
---------------------------------------------------------------------------------------
Specijalni dodatak, citat sa neta:

``Ja se baš ne sećam da su oni (Amerika) samo tako došli i oteli nam nešto. Mož bit da si zaboravio da oni do '92-ge nisu hteli da priznaju nezavisnost Hrvatskoj a u međuvremenu su Slobi milion puta rekli, rešavaj to da ti mi ne bi rešavali. Slično je bilo i sa Kosovom. Pa nije taj Rambuje pao iz vedra neba. Govorili su oni Slobi godinama, ne možeš tako, Šiptari su ti 10 godina totalno obespravljeni, uradi nešto nemoj da ti mi to sređujemo. Za to vreme je slobina štampa predstavljala njihovog državnog sekretara kao kurvetinu. Znaš, taj Slobo je 10 godina na Kosovu primenjivao golu silu a onda je došla veća sila pa nas udarila po guzici. To se zove pravo jačeg i ne kažem da mi je drago zbog toga već da smo mogli to da izbegnemo i sačuvamo državu da je bilo pameti u vrhu. I Sadama niko nije dirao dok nije rešio da prisvoji Kuvajt. Onda su došli Ameri i prisvojili njegovu državu. Ovde se o tome ćuti, ne kažem da volim Šiptare ali imao sam prilike da vidim šta im je naša vlast i policija radila od '90-te do '99-te a posebno šta su policija i paravojne formacije radile tokom bombardovanja. Sad nam samo stižu računi...``
А да цитираш и извор?
Хоћеш да кажеш да ето Америка није тела да нас дира, ал је била приморана кад је видела како ми кршимо љуцка права и авнојевске границе, до чега је њима посебно стало?
Нису они јадни тели да се мешају, али морали су кад су видели шта Срби раде... приче за малу децу.
Причамо о највећој светској сили која има своје прсте у свему што се дешава у свету. А мотиви им углавном нису филантропски. Ово "углавном" се зајебавам.

Poruku je izmenio BaneK, 14.01.2008 u 07:58. Razlog: uzastopni postovi

Kosmet - oteta zemlja
staro
  (#127 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:27
Kosmet - oteta zemlja - 13.01.2008, 18:49

Nikad zemlje i nikad naroda.
Samo pojedinaca...
Onih sto su mi pokazali kolut sa nakacenim ``ustaskim`` uvima, onih sto su mi (nam) govorili da ce ... crkva u mom gradu uskoro postati pravoslavna, onih koji su sirili strah i trepet neistomisljenicima i svima onima koji danas isto to rade ili ih brane pa makar u laksem obliku!

Sretna ti Pravoslavna Nova Godina!
Ostavimo politiku za danas, aje da popijemo pivo!

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
А да цитираш и извор?
Хоћеш да кажеш да ето Америка није тела да нас дира, ал је била приморана кад је видела како ми кршимо љуцка права и авнојевске границе, до чега је њима посебно стало?
Нису они јадни тели да се мешају, али морали су кад су видели шта Срби раде... приче за малу децу.
Причамо о највећој светској сили која има своје прсте у свему што се дешава у свету. А мотиви им углавном нису филантропски. Ово "углавном" се зајебавам.
Izvor je nevazan, to je obican komentar.
Ne, ocu reci da ni Srbi nisu uvek morali udariti a cesto su to uradili na principu zakona jaceg.
E tako i Ameri. E sad njihova politicko vojna tradicija je duza...
Mislim da ima poprilicne slicnosti izmedju Americke i Slobine politike.
Zakon jaceg, bahatost, nepravilan arsin.

Amerika je udarila jer je resila da smiri Srbiju (nestabilnu dravu, izvor krize na balkanu.citaj Milosevic/). Koliko vidim, cilj je postignut, u odnosu na odranije, mirni smo ko bubice!

nisam legenda

Poruku je izmenio BaneK, 14.01.2008 u 07:59. Razlog: uzastopni postovi

staro
  (#128 (permalink))
Gospodin Ne
Monsieur Da
Gospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen članGospodin Ne je savršen član

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:49
Godine: 41
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja - 13.01.2008, 18:58

Kosovo je gangrena Srbije.
Budimo barem jednom realni...

Ne