|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! |
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Pol: Muško
|
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! -
25.08.2008, 18:03
Citat:
Za klavir se ne trebas cudit, pa njega sviraju i u Hagu, prvi medju boljima je bio Slobodan Milosevic zatim Biljana Plavsic,Milan Babic,Milan Martic,Voja Seselj i sad Radovan Karadzic. Vidi vidi....celi Orkestar! ![]() I Jozo Brozo ga naucio svirat u corci.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
|
26.08.2008, 00:12
...ako je bio mason,zasto se cudis postu na kojem pise da je iluminata...to je jedna od frakcija masonerije.....ma da uvek sprdnjom na argumente....delotvorno,zar ne?...slobista,titoista,veliki Srbin...sta si ti? ne moze covek da pohvata sta sve pricas...te u vladi krajine....sad u Las Vegasu....luda kuca
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
26.08.2008, 00:28
Citat:
![]() Kad sam ja rekao da sam radio u vladi krajine? ![]() Nesto si procitao i sad hoces da izvrnes. "u lazi su kratke noge" i zato pazi.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
|
26.08.2008, 00:32
...neku drzavnu sluzbu u krajini si pomenuo...a ti meni pretis????...pa mozes kad si daleko....i kad me ne vidis....daj neki argument,poceo si da postupas kao neki ovde...sa pretnjama i uvredama...
|
|
|
|
|
|
Mali Badža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 03:16
Pol: Žensko
|
26.08.2008, 01:04
Citat:
Dezinformacija.Bravar je bio prvo travar pa kravar ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
|
02.09.2008, 01:43
Гледам википедију нешто...
http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslavs И падоше ми у око ове цифре: Попис у Словенији 2002, 527 Југословена. Попис у Хрватској 2001, 176 Југословена. Попис у Србији 2002, 80.721... осамдесет хиљада седамсто двадесет и један... ![]() Јесам ли једини коме се чини да ова диспропорција није случајна? ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Mali Badža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 03:16
Pol: Žensko
|
11.09.2008, 14:55
I danas i sutra i za deset - dvadeset - trideset - pedeset - sto ... godina
neko će isto tako da kaže "da se u periodu između 1990-2001 lepo i mnogo dobro živelo" neko će da tvrdi kako je baš "period između 2001-2008 najlepši period od kada je sveta i veka" neko će žestoko negirati prvu tvrdnju, neko drugi - drugu, neko treći - obe ... i isisaće iz palca neko svoje ćetvrto gledište i tvrdnju a neko peti će možda samo ćutati. ...što uopšte ne znači da je neko u pravu - a neko nije. Paradoks je u tome da su svi u pravu. Jer - svako na tu (i bilo koju) ARENU gleda iz perspektive svog sedišta, stajališta, ležišta ili cupkališta - na TRIBINAMA. i spram toga stiče SVOJE utiske. Dok se majmuni po Areni igraju, glupiraju i zajebavaju. A moj je utisak da je taj kompletni period od devedesete do danas - jedno veliko kompletno njesra. Raznih "proizvođača". ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 38
|
11.09.2008, 15:18
...tako bi Glisho trebalo da bude...medjutim,ne moze se jedan vremenski period od 10 godina posmatrati sam za sebe...jer neki dogadjaji vuku korene od pre recimo,jos 50 godina...jer ja ako sada ubijem nekoga(a na ivici sam kao Bata Stojkovic),to nije zato sto sam expresno poludeo,vec trpim neke posledice duzi niz vremena...moje vidjenje...mozda se lepse zivelo,ali zato mi sada placamo ceh...sa debelim zelenaskim kamatama...
![]()
|
|
|
|