VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Politika

Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji!
staro
  (#41 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 02:13
Pol: Muško
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 25.08.2008, 17:47

Citat:
ser_gogsy kaže: Pogledaj poruku
Bravar je bio mason....a Jožef Klajn je pravo ime Josipa Broza. Šesti stepen u masona zove se Titus, pa je ime Tito verovatno tog korena.....
Titov otac je bio Jevrejin Josip Klajn, veterinar, koji je radio na imanju poljske grofice Marije u koju se zaljubio i s kojom se oženio. U braku su imali dva sina. Jedan od njih se zvao Jožef, i to je Tito, a drugi Henrih.
Dakle Jožef je bio mason, član tajne organizacije "Slobodni zidari", čiji je cilj bio menjanje svetskog poretka na globalnom planu. Intelektualno i finansijski, ova organizacija delovala je preko svojih loža i banaka pojedinih zemalja.
Centri moći ove organizacije bili su Velika engleska i Francuska loža, kao i veliki broj loža širom SAD. Beograd je bio jedan od značajnih centara evropske masonerije. Najuticajniji i najradikalniji deo masona su iluminati (prosvetljeni). Iluminate je osnovao Nemac Adam Vojsaupt u 18. veku. Jezgro iluminata čine najveći svetski bankari. Maksima iluminata je: "Kada zli ljudi mogu da rade zlo da bi ostvarili svoje ciljeve, zašto mi ne bismo radili zlo da bismo ostvarili dobre ciljeve".
U Parizu preko Francuske masonerije stupa u službu Intelidzens servisa (engleska obavestajna sluzba) i upoznaje se s Čercilom, koji je pripadao redu iluminata. Čercil je Tita uveo u englesku masoneriju. Šesti stepen te organizacije zove se Titus (zadužen za socijalna pitanja). Otuda, najverovatnije, potice njegov naziv Tito, odnosno njegovo konspirativno
ime.
Izmedju ostalog treba reći da se Masoni klanjaju i obožavaju lucifera, odnosno satanu.....Jožef je po završetku rata, Jugoslovenskim narodima rekao da Bog ne postoji ! I time preneo poruku da je on jedini bog kome treba da se klanjamo, obožavamo ga i kunemo mu se. . . .

Kako je moglo biti bolje u takvoj državi, državi u kojoj Boga nema ?
Državi u kojoj je Joža ispunio svoj satanski zadatak, po kome smo svi zajedno koliko nas ima, prošli ovako kako smo prošli...a znamo kako smo prošli i šta nam se sve izdešavalo i to zbog toga jer smo se klanjali i molili jednom bravaru, umesto Gospodu Bogu našem... koga smo 60-tak god. psovali ... i još to radimo....?
...ne bi me zacudilo da je ovo tacno...bravar,koji je imao aristokratske manire i savrseno svirao klavir...cudno...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 25.08.2008, 18:03

Citat:
felix kaže: Pogledaj poruku
...ne bi me zacudilo da je ovo tacno...bravar,koji je imao aristokratske manire i savrseno svirao klavir...cudno...
Josip Broz - Mason

Za klavir se ne trebas cudit, pa njega sviraju i u Hagu, prvi medju boljima je bio Slobodan Milosevic zatim Biljana Plavsic,Milan Babic,Milan Martic,Voja Seselj i sad Radovan Karadzic.
Vidi vidi....celi Orkestar!
I Jozo Brozo ga naucio svirat u corci..

staro
  (#43 (permalink))
felix
Veteran
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 26.08.2008, 00:12

Citat:
zvecarka5 kaže: Pogledaj poruku
Josip Broz - Mason

Za klavir se ne trebas cudit, pa njega sviraju i u Hagu, prvi medju boljima je bio Slobodan Milosevic zatim Biljana Plavsic,Milan Babic,Milan Martic,Voja Seselj i sad Radovan Karadzic.
Vidi vidi....celi Orkestar!
I Jozo Brozo ga naucio svirat u corci..
...ako je bio mason,zasto se cudis postu na kojem pise da je iluminata...to je jedna od frakcija masonerije.....ma da uvek sprdnjom na argumente....delotvorno,zar ne?...slobista,titoista,veliki Srbin...sta si ti? ne moze covek da pohvata sta sve pricas...te u vladi krajine....sad u Las Vegasu....luda kuca

staro
  (#44 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 26.08.2008, 00:28

Citat:
felix kaže: Pogledaj poruku
...ako je bio mason,zasto se cudis postu na kojem pise da je iluminata...to je jedna od frakcija masonerije.....ma da uvek sprdnjom na argumente....delotvorno,zar ne?...slobista,titoista,veliki Srbin...sta si ti? ne moze covek da pohvata sta sve pricas...te u vladi krajine....sad u Las Vegasu....luda kuca
Nemoj izmisljat.
Kad sam ja rekao da sam radio u vladi krajine?

Nesto si procitao i sad hoces da izvrnes.

"u lazi su kratke noge" i zato pazi..

staro
  (#45 (permalink))
felix
Veteran

Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 26.08.2008, 00:32

Citat:
zvecarka5 kaže: Pogledaj poruku
Nemoj izmisljat.
Kad sam ja rekao da sam radio u vladi krajine?

Nesto si procitao i sad hoces da izvrnes.

"u lazi su kratke noge" i zato pazi..
...neku drzavnu sluzbu u krajini si pomenuo...a ti meni pretis????...pa mozes kad si daleko....i kad me ne vidis....daj neki argument,poceo si da postupas kao neki ovde...sa pretnjama i uvredama...

staro
  (#46 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 03:16
Pol: Žensko
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 26.08.2008, 01:04

Citat:
Bravar je bio mason....
Dezinformacija.

Bravar je bio prvo travar pa kravar

staro
  (#47 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:23
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 02.09.2008, 01:43

Гледам википедију нешто...
http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslavs
И падоше ми у око ове цифре:
Попис у Словенији 2002, 527 Југословена.
Попис у Хрватској 2001, 176 Југословена.
Попис у Србији 2002, 80.721... осамдесет хиљада седамсто двадесет и један...

Јесам ли једини коме се чини да ова диспропорција није случајна?

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#48 (permalink))
New Sad
Novi član
New Sad je na dobrom putu

Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: 04.11.2008 03:00
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 11.09.2008, 14:23

Citat:
Zlatni mis kaže: Pogledaj poruku
Za vreme izmedju 1945 i 1980. u Jugoslaviji se dobro zivelo.
Da,da jer se nije znalo za bolje.
Moj matori kao obican radnih otisao preko grane `63 jer se u Jugoslaviji lepo zivelo,hehehe.

staro
  (#49 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 03:16
Pol: Žensko
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 11.09.2008, 14:55

I danas i sutra i za deset - dvadeset - trideset - pedeset - sto ... godina
neko će isto tako da kaže "da se u periodu između 1990-2001 lepo i mnogo dobro živelo"
neko će da tvrdi kako je baš "period između 2001-2008 najlepši period od kada je sveta i veka"
neko će žestoko negirati prvu tvrdnju,
neko drugi - drugu,
neko treći - obe ... i isisaće iz palca neko svoje ćetvrto gledište i tvrdnju
a neko peti će možda samo ćutati.

...što uopšte ne znači da je neko u pravu - a neko nije.
Paradoks je u tome da su svi u pravu.
Jer - svako na tu (i bilo koju) ARENU gleda iz perspektive svog sedišta, stajališta, ležišta ili cupkališta
- na TRIBINAMA.
i spram toga stiče SVOJE utiske.
Dok se majmuni po Areni igraju, glupiraju i zajebavaju.

A moj je utisak da je taj kompletni period od devedesete do danas - jedno veliko kompletno njesra.
Raznih "proizvođača".

staro
  (#50 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 38
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! - 11.09.2008, 15:18

...tako bi Glisho trebalo da bude...medjutim,ne moze se jedan vremenski period od 10 godina posmatrati sam za sebe...jer neki dogadjaji vuku korene od pre recimo,jos 50 godina...jer ja ako sada ubijem nekoga(a na ivici sam kao Bata Stojkovic),to nije zato sto sam expresno poludeo,vec trpim neke posledice duzi niz vremena...moje vidjenje...mozda se lepse zivelo,ali zato mi sada placamo ceh...sa debelim zelenaskim kamatama...

...hell ain't a bad place to be...