|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Bravar je (ipak) bio bolji! -
14.08.2008, 03:48
Bilo je i Krvata koji su završili karijeru na Golom Otoku, ali bilo je daleko više Srba, najviše je bilo Crnogoraca. Sigurno da nam drug Joška nije bio preterano naklonjen, ali nije baš bio ni krvnik. Nije bio jer smo bili najbrojniji i jer smo se najviše zalagali za njegove ideje i bili najpouzdaniji i najpoverljiviji saborci... Od 5 ličnih bezbednjaka 4 su bili Srbi. Oznu je formirao Krcun, Srbin iz Užica,a ako se Tile nečeg bojao - bojao se atentata. I kasnije, svi do jednog direktori službe bezbednostii su bili Srbi. To, ipak, nešto govori. Ali je bilo puno fabričkih postrojenja koja su "radi ravnomernog regionalnog ekonomskog razvoja,po direktivi" otputovala za Sloveniju i Hrvatsku, mahom iz Vojvodine.
![]() |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
15.08.2008, 06:26
sta ti paore imas protiv srba?? da nisu bili najsposobniji ne bi ni bili na svim rukovodecim mjestima.
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
|
15.08.2008, 12:25
Citat:
![]() Naravno da nemam ništa protiv Srba! Ponosan sam što sam Srbin!![]() ![]() To baš nije 100% -tna izjava svih "proevropski orjentisanih"...![]() Ja sam izneo neke činjenice i isto to mislim: da nisu bili najsposobniji ne bi ni bili na svim rukovodećim mestima. ![]() |
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:12
Pol: Žensko
|
15.08.2008, 14:47
OK. Izdivaniste se o srpstvu.
A sad: Da li je Bravar ipak bio bolji? I ako jeste, od koga je to bio bolji? |
|
|
|
|
|
Početnik
|
15.08.2008, 17:49
Ponekad moram da odreagujem na proste provokacije
![]() Bio je bolji jer je umeo da objedini narod oko određene ideje, da ga motiviše i pokrene da radi, gradi i stvara i to za dž i još pevaju dok lopataju i guraju kolica. "Junačka se pesma ori..." ![]() Bio je bolji i kao diplomata jer je umeo da "igra na žici" između USA i tadašnjeg SSSR-a,i da bude dobro nagrađen zbog toga, i on kao pojedinac i mi kao zemlja. ![]() Nije bio bolji prema političkim protivnicima kao i svi komunistički predsednici. ![]() Kad bi nas Tadić pozvao da gradimo most ili prugu za dž, a da nije pod moranje, ima li nekoga ko bi išao? ![]() |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
15.08.2008, 21:03
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 03:21
Godine: 65
|
15.08.2008, 21:04
Interesantno kako oni koji su bili klinci dok je Broz bio živ, ili se još nisu ni rodili, znaju objektivne istine bez i zrnca sumnje. Dobro bi bilo da i istoričare poduče u tome.
A što se tiče Jasenovca - razjasni sebi što ga pominješ. Meni ne teba. |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
|
Zaboravio si reci da si bio aktivni clan Saveza komunista!!!
A sto se godina tice,to nema nikakve veze,ni uticaja.Nisam porastao u sirotistu nego uz roditelje intelektualce,u pravom smislu te reci.Tako da sam uz njih mogao po nesto nauciti,citati knjige,a sve to apsolvirati na Pravnom Fakultetu u BEOGRADU,a ne da mi ispiraju mozak na partijskim sastancima.Ako se tebi Jozek dopada,niko ti ne brani,to je tvoje pravo. |
|
|
|