|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Srbija danas i sutra |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: 30.07.2008 01:16
Pol: Muško
|
11.02.2008, 23:34
Postoji jedna stvar u svoj nasoj politici. Jedina nada nasim laznim demokratama jeste to sto se najvise oslanjaju na omladinu, pri tome trovavsi ih. Postavlja se jasno pitanje: Zasto bas omladina je ta koja preduzima inicijativu i zauzima mesto u prvim borbenim redovima?
Odgovor je jos jasniji. Upravo zato sto omladina na sebi nije osetila cenu ove tranzicije, nazovimo je tako, mada nigde mi ne idemo, stojimo na mestu, i jos je ne oseca. Jako malo mladih ljudi je radilo i ostalo bez posla! Da je omladina prosla kako su prosli ostali stalezi ( mislim na starosnu dob ) ljudi, bojim se da sadasnja ekipa u kompletnom sastavu, nebi igrala ove, bojim se poslednje epizode "Tranzicije Srbije"! Inace razumem svu borbu oko nametanja sopstvenog misljenja drugim ljudima, ali ako je suditi po ponasanju malenog, a vezano za njegove neistine, da ne kazem lazi kojima pokusava da manipulise tvrdnjama, onda je jasno da i politicka opcija koju brani, upravo na isti nacin pokusava mladim umovima da usadi svoje nezdrave, lazima zatrovane mozdane celije. I ja sam iz Rume. Sto se tice njegove konstatacije da do 2000. godine nije bilo ni litre mazuta za grejanje, verovatno maleni bi se odavno smrzao. Ne znam za njega, ali bez obzira koja opcija da je bila na vlasti u SO Ruma, moj stan je bio topao. E pa sad toliko o malenim tvrdnjama
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 01:12
Godine: 37
|
Odgovor: Srbija danas i sutra -
11.02.2008, 23:45
Citat:
![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
11.02.2008, 23:50
To sam i hteo da neko primeti. Od silnih kampanja i silnih izbora, malo smo se pogubili i ostali bez ideja...da ne kazem sludili. Kad nemamo argumenata, opletimo po lazima, pa onda cemo o tome da u Rumi nije do 2000. godine bilo hleba da se jede, uvozili smo ga iz Rumunije.... Mislim dokle vise...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
12.02.2008, 00:09
Citat:
Kakve lazi, kakve gluposti? Bolje se raspitaj da ne lupetas mnogo. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
12.02.2008, 00:15
Slobodno kreni pa se stvarno raspitaj kako se zivelo u Rumi pre a kako sada. Cuces odgovor da razlike nema, jer sve stoji. A sto se tice stanova, mozda je tebi bilo stvarno hladno jer nisi imao stan, dok ceda nije podmazao G... pa ti ga mozda poklonio
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
|
12.02.2008, 00:28
Citat:
Sve stoji ako sedis i gledas, ako se pokrenes vec je drugacije. Ja sam se za to borio u vreme Milosevica i danas ide jos bolje iako ne radim u drzavnim sluzbama. ![]() |
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 01:12
Godine: 37
|
12.02.2008, 00:30
Citat:
![]() ![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
12.02.2008, 00:41
Dobro, ja radim u drzavnoj sluzbi i sta...? Mislis da je meni bolje. A sta si u Rumi konretno, ajd obojica smo iz Rume, sta si konkretno promenio TI u Rumi?
|
|
|
|