|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Politika Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Srbija danas i sutra |
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 20:35
Pol: Muško
Godine: 57
|
Odgovor: Srbija danas i sutra -
29.01.2008, 01:10
Citat:
E moj Maleni ta rafalna paljba pro-Čedina po meni po skoro svim postovima slabo ti daje šanse, još čika-morrib ima 90 posto aduta da te nadmudri u ovom lomatanju po tastaturi. Ove donacije su popraviti preživele posle zadnjeg pokolja da funkcionišu i razmnožavaju se do sledećeg, a svaka ekonomska kriza i recesija donose rat kao sredstvo za ozdravljenje posrnulosti. |
|
|
|
|
|
|
tvrdog_lav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 01:15
Godine: 37
|
29.01.2008, 01:26
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 23.08.2008 20:38
|
29.01.2008, 01:27
Citat:
Pa ko je svojom politikom doveo tele pred klanje?![]() Jednostavno, cika morrib-e posle jeb..anja nema kajanja. Umesto da se tele goji ono se salje...Normalno uvek je kriv neko drugi... ![]() Ja sam svestan da smo sami sebe "velikosrpskom politikom" unistili ali to izbegavanje odgovornosti za stanje me strasno nervira. A sto se tice tih pokolja, ponovit ce se samo ako ostanes u takvom stanju. ![]() Mozda si primetio ovih godina razne table obavestenja o rekonstrukciji ovog i onog pa ako si ih procitao video bi ko to pomaze. ![]() Npr. kod nas u Rumi 2000-e nije bilo ni litre mazuta za grejanje, ni dinara da se obezbedi. Spasili nas Norvezani. Ali to nas je danas "sramota" govoriti, ma nismo mi sirotinja... |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 20:35
Godine: 57
|
29.01.2008, 01:35
Hitler, Klinton, Buš i ostali kasapi su baš gledali dali mu tele liže ruku ili ne, čim ekonomija počne da krcka, a oni napred u rat. Pa ja znam da me spremaju za klanje, ali neću da im ližem ruku, razlika je očigledna između mene i tebe!
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 23.08.2008 20:38
|
29.01.2008, 01:52
Citat:
![]() ![]() Izgleda da je doslo vreme da prekrstis ime zemlje u Srbekistan i potrazis dobre veze da se uclanis u Al Kaidu ali pazi, CIA vreba. ![]() ![]() ![]() Malo sale, ne zameri... Covece, sve vreme ti pricam, mani se budala koji te loze "velikosrpskim idejama" i pocni da radis nesto. Jaka ekonomija dobija postovanje a onda mozemo da se naje..mo mamice svim srpskim neprijateljima ako uopste budemo imali volje za to i ako ih budemo uopste prepoznali. ![]() |
|
|
|
|
|
|
tvrdog_lav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 01:15
Godine: 37
|
29.01.2008, 12:16
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2008.
Poslednji login: 07.07.2008 18:59
|
11.02.2008, 13:58
Прерасподела српске политичке сцене? Већ се прилично дуго јасно видело да како се захуктавала косовска драма све је очигледније да се српска владајућа коалиција ближи свом крају. Управо да ће се на питању Косова извршити једна нова прерасподела српских политичких снага у смислу да ће доћи до коалирања природно сроднијих елемената него што је то био до сад случај. Хтео сам рећи, да је право чудо што је ова садашња коалиција уопште заживела - ево, без мало, скоро осам месеци. Светојовањске сличности 2007. и 2008. године А, ако сећање још траје, баш отприлике у ово време прошле године, јануар 2007. године, политичка ситуација у Србији, била је, ако не истоветна, оно врло слична, овој садашњој, јануара 2008. године. Ако би човек могао да заборави време, неки слогани али и политичке радње су идентичне. Србија је била пред изборима, око Св. Јована, и тад, јануар 2007, и сад, јануар 2008. Тадић је грабио власт и тад и сад: парламентарну тад, председничку сад. Било је и тад „трговине” око Косова у смислу: „ви мени власт, а ја ћу вама, већ некако, због специјалних „српских” околности - наравно „на мала врата” - испоручити Косово”. По питању Тадићеве власти, Запад се онда „оба-везао” да се Ахтисаријев план о „надгледаној” независности Косова, обелодани јавно тек после избора у Србији; данас, пак, сами Шиптари се „обавезали” да ће прогласити независност Косова, тек после светојовањских избора 2008. године. Тад је Буш мислио да ће цементирати Тадићеву апсолутну парламентарну победу, спектакуларним и прекоредним пријемом Србије у Партнерство за мир (ПзМ); данас, међутим, ту спектакуларност је пренела на себе Европска унија (ЕУ); Србија ће са њом потписати Споразум о стабилизацији и придруживању (ССП) - предсобље ЕУ! Догодила се, међутим, приликом ове задње спектакуларности једна мала „омашка” у погледу јануарских истоветности 2007. и 2008. године. Уместо да пријем Србије у ССП буде пре председничких избора од 20. јануара ове године, као што је то било лањске с Бушовим ПзМ, оно је неочекивано остављено тек за после избора, 28. јануар 2008. године. Још једна важна истоветност С обзиром, пак, да је „timing”, кад се ради о плановима Запада према Србији, јако важна ствар, споменута „омашк |